Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Crown fiets

Goedkope fietsen: Crown fiets

Kijk hier voor informatie en extra goedkope aanbiedingen van Crown fietsen zoals een stadsfiets, omafiets, transportfiets, herenfiets, damesfiets of andere Crown fiets.


Crown fietsen

Een goede degelijke fiets hoeft niet altijd duur te zijn. Crown is een Nederlands fietsmerk dat goede maar goedkope fietsen verkoopt. Crown fietsen zijn geen geavanceerde fietsen met luxe snufjes maar betrouwbare veilige stadsfietsen in traditionele Hollandse stijl waaronder diverse transportfietsen en omafietsen. Kijk hier voor een mooie goede Crown fiets.

Het gaat om een achttal modellen die allemaal naar een wereldstad zijn vernoemd. Een grappig detail is dat de skyline van de betreffende wereldstad op het frame van iedere Crown fiets is afgebeeld.

Koop online goedkoop een Crown fiets


Kijk bij onderstaande online fietsenwinkels voor Crown fietsen tegen een extra lage prijs.

Dit zijn de Crown fietsen

Zoals we al schreven biedt Crown een hele reeks verschillende Hollandse fietsen aan die ondanks hun op en top Nederlandse design zijn genoemd naar grote wereldsteden. Hieronder een kort overzicht van de diverse Crown fietsen.

Crown Rio stadsfiets

De meeste Crown fietsen hebben een klassiek Hollands (retro) uiterlijk. De Crown Rio is daarop een uitzondering. De Crown Rio is een modern ogende stadsfiets. Maar dan wel een moderne fiets met een ouderwets goede kwaliteit en degelijkheid.

Crown fietsen: Crown Rio fiets
Crown Rio stadsfietsDe Crown Rio is namelijk voorzien van een stevig stalen frame en een gesloten kettingkast. Ook aan een vast fietsslot is gedacht.

Wat de Crown Rio voor een stadsfiets in dit moderne design uniek maakt is de combinatie van een dubbele handrem maar geen versnellingen. Deze combi wordt door veel mensen gewenst maar wordt door andere fietsfabrikanten vergeten. Crown sprong in dit gat in de markt en dit maakte de Crown Rio tot de meest verkochte Crown fiets.

Ook uniek is de lage prijs van de Crown Rio. Deze goedkope fiets behoort tot de goedkoopste stadsfiets op de markt. Bij de aanbiedingen hierboven vind je de Crown Rio ruim onder de 200 euro!

Crown Paris transportfiets

Van Rio naar Parijs. De Crown Paris is een ander succesverhaal van Crown. Deze Crown fiets is een transportfiets met alles er op en er aan tegen een aantrekkelijk lage prijs van (bij bovenstaande aanbiedingen) niet veel meer dan 200 euro. 

Een stevige degelijk transportfiets met onderdelen van goede kwaliteit die lang meegaan. Met een gesloten kettingkast voor weinig onderhoud (en voor schone kleding na het fietsen) en met veilige V-brakes en andere veilige onderdelen die er onder andere voor hebben gezorgd dat de Crown Paris is populaire schoolfiets is.

Kijk voor de aanbiedingen van de Crown Paris bij bovenstaande winkels.

Crown Moscow omafiets

Noemde we de Crown Rio al een goedkope fiets, de Crown Moscow is een nog goedkopere fiets. Deze Crown fiets is een omafiets in de meest klassieke vorm. Met een oersterk stralen frame en een gesloten kettingkast. Een onverwoestbare degelijke fiets. Mede daarom zeer geschikt als schoolfiets, maar ook als solide veilige damesfiets.

Crown Istanbul transportfiets

Nog een populair model bij de Crown fietsen. Evenals de Crown Paris is de Crown Istanbul een transportfiets, maar deze Crown transportfiets is luxer uitgevoerd dan de Paris. Zo is de Crown Istanbul van 2 V-brakes en 3 Shimano versnellingen. En natuurlijk ook met de stevige voordrager van alle Crown transportfietsen.

Crown transportfiets
Crown transportfiets

Crown Athens omafiets

We vervolgen onze trip langs de Crown fietsen in Athene met de Crown Athens. Dit is de luxere versie van de Crown Moscow omafiets. In  tegenstelling tot de Mowcow beschikt deze Crown omafiets wel over versnellingen. Dat maakt deze Crown omafiets beter voor het afleggen van wat langere afstanden zoals het fietsen naar school, werk of supermarkt.

Crown New York stadsfiets / toerfiets

De Crown New York is er voor degene die meer eisen stelt aan zijn fiets. Dit is de meest luxe en minst goedkope Crown fiets. De Crown New York beschikt over onder andere 7 versnellingen. Dat maakt dit luxe paard onder de Crown fietsen ook voor recreatieve fietstochten tot een goede fiets.

De Crown New York is ook een complete fiets, met de nodige luxe. De meest luxe fiets onder de Crown fietsen.

Crown Berlin luxe transportfiets

We vervolgen onze wereldreis in Berlijn met de Crown Berlin. Van de Crown fietsen is dit de meest luxe transportfiets. Luxer en completer dan de Crown Istanbul, met 7 versnellingen en dubbele handremmen. Een luxe transportfiets, maar ook een goedkope transportfiets. Een ideale combinatie als je een goede transportfiets zoekt!

Crown Holland transportfiets

We zijn weer terug in Nederland met de Crown Holland, de enige van de Crown fietsen die niet naar een stad maar naar een land in vernoemd. Evenals de Crown Paris, Istanbul en Berlin is de Crown Holland een transportfiets. 

Kijk voor alle Crown fietsen, en alle specificaties en prijzen van een Crown fiets bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van de beste winkels die goedkoop de toch al zo goedkope Crown fietsen verkopen.

Foto's: Crown fietsen

Samenvatting:
Crown is een een Nederlands fietsen merk dat goede goedkope fietsen levert. Het betreft vooral Hollandse fietsen zoals Crown transportfietsen en Crown omafietsen maar ook meer moderne Crown stadsfietsen. Hierboven alle informatie over Crown fietsen en aanbiedingen van Crown fietsen bij de beste en goedkoopste winkels online.


-->