Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sensa fietsen. Sportieve fietsen met een geweldige prijs kwaliteit verhouding

Sensa fietsen. Sportieve fietsen met een geweldige prijs kwaliteit verhouding


Sensa is een Nederlandse fietsenfabrikant uit Almelo die vooral bekend is om zijn sportieve fietsen. Hoewel Sensa ook stadsfietsen en kinderfietsen maakt, bestaat het grootste deel van hun collectie uit sportfietsen zoals toerfietsen, racefietsen en mountainbikes.


Voordelig Sensa fietsen online kopen

Qua prijs zitten de Sensa fietsen tussen de A-merken en de goedkope merken in. Hun kwaliteit is echter vergelijkbaar met de veel duurdere merken. Dit zorgt voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding van Sensa fietsen. Bovendien kun je deze goede fietsen online met een heel hoge korting kopen. Zie de aanbiedingen van Sensa fietsen hieronder.

Goede fietsen tegen aantrekkelijke prijzen

Sensa fietsen scoren altijd goed bij tests. Aan de ontwikkeling en productie van Sensa fietsen wordt dan ook veel aandacht besteed.

Sensa is een merknaam van Intersense uit Almelo, een familiebedrijf dat begin jaren 90 de eerste mountainbikes in Nederland importeerde. In 205 begonnen ze op in kleine aantallen racefietsen op maat te maken, en later volgde er ook op maat gemaakte mountainbikes en trekkingfietsen.

De populariteit van deze Sensa fietsen had tot gevolg dat er op steeds grotere schaal Sensa fietsen geproduceerd gingen worden, niet langer altijd maatwerk maar nog wel altijd handwerk. Hierdoor is deze Nederlandse fietsfabrikant in staat om fietsen van heel goede kwaliteit te maken, maar wel tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Sensa stadsfietsen

Hoewel het overgrote deel van het Sensa aanbod bestaat uit sportfietsen hebben ze ook enkele mooie, goede en betaalbare stadsfietsen in hun collectie. Overigens betreft dit wel bijzonder sportieve stadsfietsen die je ook onder de hybride toerfietsen zou kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld de superlichte Sensa Superlite met 24 versnellingen die een echte allrounder is, of de stijlvolle Sensa Treviso Premium N8 die met zijn lichte frame, comfortzadel en 8 versnellingen veel sportiever is dan de gemiddelde stadsfiets.

Sensa Treviso Premium Lady

Sensa hybride fietsen

Heel veel keuze biedt Sensa bij de hybride fietsen. Deze mixen van een stadsfiets en een sportfiets worden door Sensa in grote getale aangeboden.
 Populaire modellen in deze categorie zijn de Cintura, de Cross Sport, de Cross Travel en de Campagna. Het zijn allemaal lichte sportieve sportieve fietsen die zich zowel lenen voor dagelijks gebruik (boodschappen, school. werk) als lange recreatieve fietstochten. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle modellen en hun (lage) prijs.


Sensa Cross Sport

Sensa racefietsen

Nog een nivootje lichter en sneller vinden we de Sensa racefietsen. Het fietsmerk uit Almelo biedt ook op het gebied van wielrennen een grote keuze. Die begint bij de Sensa Umbrio, een heel betaalbare racefiets, die bijzonder populair is. Ook de Sensa Emilia en Romagna series zijn heel betaalbaar. 

Sensa Umbria racefiets


Voor de veeleisende wielrenner zijn er de racefietsen uit de Sensa Giulia en Calabria series, en speciaal voor de tri-atleet en tijdrijder is er de Sensa Dura Triathlon.

Sensa mountainbikes

Ook bij de mountainbikes heeft Sensa een grote naam opgebouwd. Ook hier bieden ze een nreed aanbod aan fietsen, van de populaire en zeer aantrekkelijk geprijsde Sensa Sella tot de professionele Sensa Badia met een frame van carbon.

Sensa Livigno Tour


Kijk voor alle Sensa fietsen met een aantrekkelijke korting bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Foto's: Sensa

Onderwerpen:
Sensa fietsen, online Sensa fiets kopen.

Productselectie: Bol.com
-->