Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Makkelijk een binnenband wisselen, ook achter

Makkelijk een binnenband wisselen, ook achterHet verwisselen van een binnenband achter is vaak een hele worsteling. Hiervoor moet namelijk het hele achterwiel los, en dat is een stuk moeilijker dan een voorwiel. Maar deze ellende heb je niet met een Gaadi binnenband voor de fiets.

Heel makkelijk aan te brengen
Een Gaadi binnenband loopt namelijk niet rond, maar heeft de vorm van een slurfballon die zodra je hem in de buitenband aanbrengt de juiste vorm aanneemt. Een fietsband met twee uiteinden. Je kunt de Gaadi fietsband voor de fiets dus gewoon aanbrengen terwijl je wiel nog aan de fiets zit.

De Gaadi binnenband is goedkoop online te koop in verschillende maten.Band wisselen is niet moeilijker dan een gaatje plakken
Met de Gaadi fietsband is het verwisselen van een binnenband niet veel moeilijker dan het plakken van een gaatje. Ideaal voor het verwisselen van een achterband, maar ook als je onderweg een lekke band krijgt. Een Gaadi fietsband is zo gewisseld.

Je duwt het ventiel van de Gaadi binnenband door het ventielgat van de velg. Pomp er een heel klein beetje lucht in en duw de binnenband dan op zijn plek onder de buitenband. Klaar is Kees! Oppompen en fietsen maar.


Hoewel de beide zijden van de Gaadi fietsband niet hele nauwkeurig aansluiten merk je dat niet als je fietst. Het fietsen op een Gaadi binnenband fietst niet anders dan op een andere fietsband.

Bekijk de video hierboven voor een demonstratie van de Gaadi binnenband.

Zie ook: Meer tips fietsbanden


Onderwerpen:
Gaadi fietsband, binnenband wisselen, achterband wisselen zonder wiel los te halen. 
-->