Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Wheelerz fietsen


Wheelerz is een merk fietsen dat vooral echt Hollandse fietsen verkoopt zoals omafietsen en transportfietsen. Maar ook vouwfietsen maken een belangrijk deel uit van de collectie Wheelerz fietsen. Hier kijken we naar de verschillende Wheelerz fietsen.


Wheelerz is het huismerk van de gelijknamige fietsenwinkel en scooterwinkel uit Amsterdam die de fietsen niet maakt maar ze importeert en onder eigen naam verkoopt. Omdat je direct van de importeur koopt zijn de prijzen van Wheelerz fietsen heel aantrekkelijk, kijk maar bij de aanbiedingen van Wheelerz fietsen voor het aanbod tegen lage online prijzen.

Wheelerz fietsen worden geleverd in de framematen 20 inch t/m 28 inch, dat komt neer op fietsen voor tieners (vanaf circa 10 jaar) en volwassenen.

Wheelerz transportfietsen

De transportfietsen van Wheelerz zijn unisex modellen. Zoals steeds meer fietsmerken laat Wheelerz bij zijn eigen label het herenmodel (met stang) voor gezien, en verkoopt het de nog maar één versie van zijn fietsen.De Wheelerz transportfietsen zijn voorzien van een 3 versnellingen (Shimano Nexus), LED verlichting en ze zijn uitgerust zoals een transportfiets uitgerust hoort te zijn, dus met een fietsstandaard met dubbele poot en een stuurslot (ook van Shimano) zodat de fiets niet omvalt als je hem beladen ergens parkeert.

Het aluminium frame van de Wheerlerz transportfietsen is licht maar sterk. Een fiets met een prima prijs / kwaliteit verhouding. Kijk maar bij de bovenstaande online aanbiedingen.

Wheelerz omafietsen

Omafietsen levert Wheelerz in diverse versies, waaronder ook met voordrager (wat deze fiets in feite een transportfiets maakt).  Verder kun je bij de Wheelerz omafietsen kiezen tussen een versie met 0 of met 3 versnellingen en naast de standaard zwarte versie worden er soms versies in andere kleuren aangeboden.

Hierboven zie je een uitvoering van de Wheelerz omafiets met voordrager en krat, maar deze Wheelerz fiets is ook verkrijgbaar met alleen een voordrager of zonder voordrager.

Wheelerz vouwfietsen

De Wheelerz vouwfietsen zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Het zijn vouwfietsen met een 20 inch wil en een stevig stalen frame dat je kunt inklappen tot een compact pakketje van 36 bij 67 centimeter. Het stuur en zadel zijn makkelijk te verstellen en de zes versnellingen (Shimano Tourney TX 6) zorgen ervoor dat deze vouwfiets bij alle snelheden aangenaam fietst.Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wheelerz fietsen voor al deze fietsen tegen een lage online prijs.
-->