Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Wheelerz fietsen (met aanbiedingen)

Wheelerz fietsen (met aanbiedingen)

Wheelerz fietsen zijn goedkope transportfietsen, omafietsen en stadsfietsen. Ook voor een goedkope mountainbike kun je bij Wheelerz terecht.

Wheelerz fiets

Wheelerz is een merk fietsen dat vooral echt Hollandse fietsen verkoopt zoals omafietsen en transportfietsen. Maar ook damesfietsen, herenfietsen, vouwfietsen en goedkope mountainbikes maken een belangrijk deel uit van de collectie Wheelerz fietsen. Hier kijken we naar aanbiedingen van de verschillende Wheelerz fietsen.


Wheelerz is het huismerk van de gelijknamige fietsenwinkel en scooterwinkel uit Amsterdam die de fietsen niet maakt maar ze importeert en onder eigen naam verkoopt. 

Omdat je direct van de importeur koopt zijn de prijzen van Wheelerz fietsen heel aantrekkelijk. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Wheelerz fietsen voor het aanbod tegen lage online prijzen.


Wheelerz fietsen worden geleverd in de framematen 20 inch t/m 28 inch, dat komt neer op fietsen voor tieners (vanaf circa 10 jaar) en volwassenen.

Wheelerz transportfietsen

De transportfietsen van Wheelerz zijn altijd unisex modellen. Zoals steeds meer fietsmerken laat Wheelerz bij zijn eigen label het herenmodel (met stang) voor gezien, en verkoopt het de nog maar één versie van zijn fietsen.

Wheelerz transportfiets

Wheelerz transportfiets


De Wheelerz transportfietsen zijn voorzien van een 3 versnellingen (Shimano Nexus), LED verlichting en ze zijn uitgerust zoals een transportfiets uitgerust hoort te zijn, dus met een fietsstandaard met dubbele poot en een stuurslot (ook van Shimano) zodat de fiets niet omvalt als je hem beladen ergens parkeert.

Het aluminium frame van de Wheelerz transportfietsen is licht maar sterk. Een fiets met een prima prijs / kwaliteit verhouding. 

Kijk maar bij de bovenstaande online Wheelerz fiets aanbiedingen. Je vindt de Wheelerz transportfiets daar in diverse kleuren (mat zwart, blauw, groen) en maten. Je kunt deze Wheelerz fiets ook inclusief krat kopen.

Wheelerz omafietsen

Omafietsen levert Wheelerz in diverse versies, waaronder ook een omafiets met voordrager (wat deze fiets in feite een transportfiets maakt).  

Verder kun je bij de Wheelerz omafietsen kiezen tussen een versie met 0 of met 3 versnellingen en naast de standaard zwarte versie worden er ook versies in andere kleuren aangeboden voor als je bijvoorbeeld een witte omafiets, groene omafiets of grijze omafiets zoekt.

Wheelerz fiets


Wheelerz omafiets / transportfiets combi


Hierboven zie je een uitvoering van de Wheelerz omafiets met voordrager en krat, maar deze Wheelerz fiets is ook verkrijgbaar met alleen een voordrager of zonder voordrager. 

Bijvoorbeeld zoals de meer klassiek ogende Wheelerz omafiets hier onder. Zo kun je zien wat een voordrager voor verschil maakt voor het design en de uitstraling van een fiets.


Wheelerz omafiets
Wheelerz omafiets


Op de foto's hier boven zie je Wheelerz omafietsen met klassieke jasbeschermers voor het achterwiel. Je kunt ook een Wheelerz omafiets zonder jasbeschermer krijgen, maar dat is wat ons betreft meer een retro fiets dan een echte omafiets.

Kijk voor alle uitvoeringen van deze Wheelerz fietsen (en hun lage prijs) bij de bovenstaande aanbiedingen van Wheelerz fietsen.

Wheelerz stadsfietsen

Naast de transportfiets en de omafiets heeft Wheelerz meer stadsfietsen in de aanbieding. De standaard Wheelerz stadsfiets is er als damesfiets en herenfiets en beschikt over 6 versnellingen (Shimano Tourney). 

Wheelerz fiets heren stadsfiets
Wheelerz herenfiets


Verder is er de Wheelerz Elite met voordrager, zonder achterdrager en 3 versnellingen die alleen als damesfiets / universele fiets te koop is.

Wheelerz vouwfiets

Wheelerz maakt naast deze stadsfietsen en klassieke Hollandse fietsen ook vouwfietsen. De Wheelerz vouwfietsen zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. 

Wheelerz vouwfietsen zijn een vouwfiets met een 20 inch wil en een stevig stalen frame dat je kunt inklappen tot een compact pakketje van 36 bij 67 centimeter. 

Het stuur en zadel zijn makkelijk te verstellen en de zes versnellingen (Shimano Tourney TX 6) zorgen ervoor dat deze vouwfiets bij alle snelheden aangenaam fietst.


Wheelerz vouwfiets


Als je een goede goedkope vouwfiets zoekt is een Wheelerz vouwfiets een goede keuze. Kijk voor de actuele lage prijzen bij de aanbiedingen Wheelerz fietsen hier boven.

Wheelerz mountainbike

Wheelerz heeft het aanbod recent uitgebreid met mountainbikes. Bijvoorbeeld voor een 26 inch of 29 inch mountainbike kun je bij Wheelerz terecht. Evenals de andere Wheelerz fietsen zijn dit goedkope fietsen. 

Toch zijn deze goedkope mountainbikes leuke MTB's voor wie over de bospaden wil crossen. Met 21 versnellingen, voorvork vering, mechanische schijfremmen. Een leuke goedkope mountainbike voor beginners.

Wheelerz mountainbike

Mountainbike WheelerzKijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wheelerz fietsen voor al deze fietsen tegen een lage online prijs.


Foto's: Wheelerz

Samenvatting:
Wheelerz is een Nederlands fietsenmerk uit Amsterdam dat transportfietsen, omafietsen en vouwfietsen maakt. Hierboven meer informatie over de Wheelerz transportfiets, Wheelerz omafiets, Wheelerz vouwfiets, Wheelerz mountainbike en over de Wheelerz fiets in het algemeen. Bovenaan vind je aanbiedingen van Wheelerz fietsen online. Daar kun je goedkoop Wheelerz fietsen kopen.

-->