Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Altec fietsen (aanbiedingen)

Goedkope fietsen: Altec fietsen (aanbiedingen)

Zoek je een goede maar ook goedkope fiets? Kijk dan eens hier bij de aanbiedingen van Altec fietsen. Altec maakt alle soorten fietsen, ook goede e-bikes.

Altec fietsen


Van een klassieke opoefiets tot een hippe e-bike. Van een degelijke stadsfiets tot een stoere BMX. Altec is een Nederlands fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt. En al deze mooie Altec fietsen zijn ook nog eens verbazend goedkoop geprijsd. Kijk hier voor de mooie voordelige Altec fietsen.

Hier koop je goedkoop Altec fietsen

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van mooie Altec fietsen. Maar dit is maar een klein deel uit het grote aanbod van de trendy fietsen van dit betaalbare merk fietsen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen alle Altec fietsen voor het volledige assortiment en de lage prijzen.

Naast de grote bekende fietsmerken als Batavus, Gazelle en Sparta zijn er ook veel merken die fietsen maken. Ook dit zijn vaak goede fietsen, maar ze zijn veel goedkoper dan de fietsen van de A-merken.
Altec is zo'n fietsmerk. 

Altec fietsen zijn er in alle soorten. Er zijn Altec fietsen voor zowel kinderen als volwassenen. 

Hieronder meer informatie over dit fietsenmerk en hierboven de online aanbiedingen van Altec fietsen.

Informatie Altec fietsen

In 2001 werd het fietsmerk Altec opgericht met het doel om goede fietsen voor weinig geld aan te bieden. En tot op de dag van vandaag is Altec daar prima in geslaagd. En Altec fietsen zijn niet alleen degelijk en voordelig, maar ook mooi om te zien, en gemaakt volgens de laatste Nederlandse fietstrends.

Altec is een Nederlands fietsenmerk dat zijn fietsen in Bulgarije laat maken. Dit is één van de redenen waarom deze goede fietsen toch zo goedkoop zijn.

Hieronder kijken we naar enkele soorten Altec fietsen.

Altec fietsen

Altec herenfietsen en Altec damesfietsen

Ten eerste heeft Altec mooie stadsfietsen. Onderaan dit segment vinden we de Altec Metro, de meest goedkope Altec stadsfiets voor dames en heren. Deze goedkope Altec fiets is verkrijgbaar als herenfiets en damesfiets (universeel model). 

Overigens is ook deze goedkope Altec fiets een prima stadsfiets, met bijvoorbeeld 7 versnellingen (Shimano), V-brakes en een stevig stalen frame.

Een andere goede Altec budget fiets is de Altec Verona die in tegenstelling tot de Metro over een verende voorvork beschikt wat zorgt voor een meer comfortabel rijgedrag.

Andere Altec stadsdfietsen zijn de Altec Marquant, de Altec Walesa (met rollerbrakes) en de Altec Delta die als enige van deze fietsen over een lichter (maar sterk) aluminium frame beschikt in plaats van een frame van staal. Ook beschikt de Altec Delta. evenals de Walesa, over rollerbrakes.

Voor de heren is er overigens nog een goedkopere Altec fiets dan de Metro. De Altec Retro is een klassieke herenfiets met terugtraprem en zonder versnellingen die voor een bedrag ruim onder 300 euro gekocht kan worden.


Altec trekking fiets kun je ook prima buiten stad of dorp fietsen. Ook langere afstanden, bijvoorbeeld recreatie fietstochten of dagelijkse ritten naar school of werk. 

Kijk voor alle actuele laagste prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen van Altec fietsen. Daar vind je ook alle specificaties van iedere Altec fiets.

Altec moederfiets

Speciaal voor moeder, vader, opa, oma en de oppas maakt Altec ook moederfietsen. Of familiefietsen, zoals deze tegenwoordig wat meer geëmancipeerd genoemd worden.

Dit zijn Altec fietsen met ondermeer een lage instap, een extra sterk frame, een dubbele fietsstandaard en veel ruimte voor fietszitjes. Speciaal voor mamma en pappa heeft men de Altec Maxima (zonder motor) en Altec Fania (e-bike) ontwikkeld. Een goede goedkope moederfiets en een elektrische moederfiets waarbij je zelfs zwaar beladen alles aan kan.

Ook de Altec Maxima en Altec Fania moederfietsen vind je goedkoop bij de bovenstaande aanbiedingen van Altec fietsen.


Altec transportfiets

Altec biedt als Nederlands fietsenmerk dan ook een uitgebreide collectie transport fietsen. Het gaat om een hele reeks verschillende modellen, variërend van een heel klassieke transportfiets tot transporters met een meer modern design.


De meest klassieke transportfiets is (de naam zegt het al) de Altec Classic. Vooral in de zwarte uitvoering is deze Altec transportfiets een echte retro transportfiets om te zien. 

De Altec Urban is een meer trendy transportfiets. Hiermee mikt Altec vooral op tieners en jong volwassenen. 

De Altec Vintage transportfiets ziet er inderdaad vintage uit, maar deze fiets is met versnellingen, handremmen een aluminium frame veel moderner dan je op het eerste gezicht zal denken.

Dat geldt ook voor de Altec Love (alleen voor dames) en de Altec Retro transportfiets, die zelfs over rollerbrakes beschikt.

Maar de meest moderne Altec transportfiets is de Altec Kratos. Dit is namelijk een elektrische transportfiets waarbij de Ananda voorwielmotor je helpt bij het soepel vervoeren van de zwaarste vrachtjes.

Altec omafiets

Nog zo'n populaire stadsfiets bij de jeugd is de omafiets. Op zoek naar een echte Hollandse omafiets? Kijk dan eens naar de klassiek Hollandse Altec fietsen die verbazend genoeg Altec London en Altec Roma heten. 

Ondanks deze namen zijn het echte Hollandse omafietsen, dus met een stalen frame, geen versnellingen en een terugtraprem. Bij een Altec omafiets kun je kiezen uit diverse kleuren. Van klassiek zwart tot hip lichtblauw, donkerblauw, wit enz. De Altec Roma omafiets is ook als opafiets beschikbaar.
Deze fietsen zijn (zoals alle Altec fietsen) heel compleet. Met klapstandaard, snelbinders, ringslot, verlichting, bel, jasbeschermers en alles dat je nog meer nodig hebt. Wel een goedkope fiets, maar geen goedkope fiets waar je achteraf nog van alles bij moet kopen.

Altec elektrische fietsen

In het aanbod van Altec zijn ook een groot aantal elektrische fietsen te vinden. Soms een e-bike versie van een bestaande Altec fiets, maar meestal speciaal als elektrische fiets ontworpen Altec e-bikes.

De Atec Diamond is een Altec e-bike met 3 of 7 versnellingen, waarbij het damesmodel een lage en ruime instap heeft. Dat geldt ook voor de Altec Sapphire die alleen als damesfiets (unisex fiets) te koop is.

De Altec Nova is een comfortabele elektrische fiets met middenmotor, en de Altec Harmony is het topmodel van Altec. Ook deze Altec elektrische fiets beschikt over een middenmotor.

Verder zijn er nog twee elektrische transportfietsen: De Altec Troja en de Altec Kratos elektrische transportfiets.

En de Altec Comfort is de elektrische vouwfiets van deze fietsfabrikant van voordelige fietsen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie, alle modellen en alle prijzen.

Altec vouwfietsen


We noemden hier boven al de Altec Comfort, de elektrische vouwfiets van Altec. Deze 20 inch Altec vouwfiets beschikt over een voorwielmotor, walk assist, 5 ondersteuningsstanden en 7 versnellingen. Ideaal voor forenzen en vakantie. Een praktische e-bike om mee te nemen in het openbaar vervoer of achterin de auto, boot of caravan.

Geen motor nodig? De Altec Cunda is een ongemotoriseerde Altec vouwfiets. De Cunda is een 20 inch vouwfiets met een keuze uit 3 of 6 versnellingen. Dit is een praktische vouwfiets tegen een lage prijs.

Ook de vouwfietsen vind je goedkoop bij de bovenstaande aanbiedingen van Altec fietsen bij de beste en goedkoopste aanbieders.

Altec kinderfietsen

En Altec fietsen zijn er niet alleen voor volwassenen. Integendeel. Het merk heeft een rijke collectie Altec kinderfietsen met supersportieve en super lieve fietsen voor meisjes en jongens. De maten beginnen bij 12 inch kinderfietsjes met zijwieltjes, en lopen door tot 26 inch. Leuke, goede, en opmerkelijk goedkope kinderfietsen.


Voor een jongen zijn er stoere jongensfietsen als de Altec Nevada, de Altec Dakota, de Altec Attack. de en Altec Speed. Heel sportief (racefietsen bijna) zijn de Altec Camaro en Altec Mirage.

En de Altec Accrue is een mountainbike voor kinderen. Geen speelgoed, maar een echte mountainbike voor een kind, met 21 versnellingen, een lichtgewicht frame en een verende voorvork.

Voor een meisje biedt Altec minder keuze. Voor meisjes brengt Altec speciale kleinere versies in hippe kleurtjes uit van de Altec Urban transportfiets.

Altec mountainbikes

De Altec Accrue mountainbike voor kinderen noemden wel al. Maar ook voor volwassenen maakt Altec goedkope mountainbikes waarop dames en heren zich kunnen uitleven. Kijk bij de bovenstaande Altec aanbiedingen maar eens naar de aanbiedingen van de Altec Magnetic en Altec Mirage. Twee leuke MTB fietsen die je goedkoop online kunt kopen.

Altec mountainbike


In het bovenaan genoemde aanbiedingen van Alec fietsen voor al deze fietsen tegen een heel lage prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
Altec is een Nederlands merk fietsen dat alle soorten fietsen maakt, voor dames, heren en kinderen. Altec fietsen zijn goedkope fietsen, maar wel fietsen van goede kwaliteit. Er zijn mooie, betaalbare en goede Altec fietsen in alle soorten, bijvoorbeeld Altec stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en Altec e-bikes. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van al deze goedkope Altec fietsen.


-->