Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Goedkope fietsen: Altec fietsen


Van een klassieke opoefiets tot een hippe e-bike. Van een degelijke stadsfiets tot een stoere BMX. Altec is een Nederlands fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt. En al deze mooie Altec fietsen zijn ook nog eens verbazend goedkoop geprijsd. Kijk hier voor de mooie voordelige Altec fietsen.


Hier koop je goedkoop Altec fietsen

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van mooie Altec fietsen. Maar dit is maar een klein deel uit het grote aanbod van de trendy fietsen van dit betaalbare merk fietsen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen alle Altec fietsen voor het volledige assortiment en de lage prijzen.
Naast de grote bekende fietsmerken als Batavus, Gazelle en Sparta zijn er ook veel merken die fietsen maken. Ook dit zijn vaak goede fietsen, maar ze zijn veel goedkoper dan de fietsen van de A-merken. 

Altec is zo'n fietsmerk. Altec fietsen zijn er in alle soorten. Er zijn Altec fietsen voor zowel kinderen als volwassenen. Hieronder meer informatie over dit fietsenmerk en hierboven de online aanbiedingen van Altec fietsen.

 

Informatie Altec fietsen

Altec is nog maar een jong merk fietsen. In 2001 werd het fietsmerk Altec opgericht met het doel om goede fietsen voor weinig geld aan te bieden. En tot op de dag van vandaag is Altec daar prima in geslaagd. En Altec fietsen zijn niet alleen degelijk en voordelig, maar ook mooi om te zien, en gemaakt volgens de laatste Nederlandse fietstrends.

Altec is een Nederlands fietsenmerk dat zijn fietsen in Bulgarije laat maken. Dit is één van de redenen waarom deze goede fietsen toch zo goedkoop zijn.

Hieronder kijken we naar enkele soorten Altec fietsen.

Altec herenfietsen en Altec damesfietsen

Ten eerste heeft Altec mooie stadsfietsen. Onderaan dit segment vinden we de Altec Metro waarvan de prijzen al ver onder de 250 euro beginnen. Boven dit budget-model vinden we de eveneens zeer voordelige Altec Toscana en Altec Trend. Een zeer populaire (en nog steeds heel voordelige middenklasser) stadsfiets is de Altec Walesa. 

De toppers bij de Altec stadsfietsen zijn de Altec Omega en de Altec Legend. Deze Altec fietsen zijn luxe fietsen met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje.


Altec transportfietsen

Transportfietsen zijn in Nederland bijzonder populair. Vooral scholieren zijn dol op de transportfiets. Mand of krat erop, en je gooit je schooltas of sportspullen er in. Geen gedoe met snelbinders of een rugzak. Lekker praktisch en gemakkelijk.


Altec biedt als Nederlands fietsenmerk dan ook een uitgebreide collectie transporters. De Altec transportfietsen hebben vaak het klassieke transportfiets design, maar er zijn ook wat meer opvallende modellen zoals de Altec Urban serie van heel hippe transportfietsen. 

De prijzen voor de Altec transportfietsen voor volwassenen beginnen al onder de 280 euro. Ook deze Altec fietsen zijn dus bijzonder goedkoop geprijsd. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle actuele prijzen.

De keuze uit Altec transportfietsen is bijzonder groot. Transportfietsen als de Altec Classic, de Altec Dutch en de Altec Urban worden in vele varianten aangeboden. En dan zijn er nog de Altec Retro en de Altec Love.

Altec omafietsen

Nog zo'n populaire stadsfiets bij de jeugd is de omafiets. Op zoek naar een echte Hollandse omafiets? Kijk dan eens naar de klassiek Hollandse Altec fiets die verbazend genoeg Altec London heet. Ook de Altec Roma is zo'n klassieke Hollandse omafiets.

Onder de 260 euro koop je een echte opoefiets met terugtraprem en stalen frame. Heel compleet, inclusief klapstandaard, snelbinders, ringslot, verlichting, bel, jasbeschermers en alles dat je nog meer nodig hebt. Geen goedkope fiets dus waar je nog van alles bij moet kopen.


De Altec Roma is ook als opafiets (een herenmodel omafiets) te koop. 

Altec e-bikes

Nieuw is het assortiment van Altec zijn de elektrische fietsen. In de collectie Altec e-bikes vind je zowel elektrische stadsfietsen als elektrische toerfietsen.

De e-bike versies van de Altec City en Altec Onyx kun je als elektrische stadsfiets beschouwen, terwijl de Altec Sylvain e-bike en de Altec Mosso e-bike beter geschikt zijn voor langere fietstochten. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie, alle modellen en alle prijzen.

Altec vouwfietsen

Als vouwfiets biedt het merk de Altec Cunda. Een 20 inch vouwfiets met 6 versnellingen. Gewoon een praktische vouwfiets tegen een lage prijs. Ideaal om mee te nemen in de trein of op vakantie.

Altec kinderfietsen

En Altec fietsen zijn er niet alleen voor volwassenen. Integendeel. Het merk heeft een rijke collectie Altec kinderfietsen met supersportieve en super lieve fietsen voor meisjes en jongens. De maten beginnen bij 12 inch kinderfietsjes met zijwieltjes, en lopen door tot 26 inch. Leuke, goede, en opmerkelijk goedkope kinderfietsen.


Altec mountainbikes en Altec BMX

Voor zowel volwassenen als kinderen zijn er coole Allec mountainbikes en Altec BMX fietsen. Kijk vooral eens naar de Altec fatbikes als je een supercoole offroad- fiets zoekt. In het bovenstaand overzicht vind je al deze Altec fietsen.


Altec moederfietsen

En last but not least de moeders. Voor de mama's (en pappa's) zijn er ideale fietsen met een lage instap, veel ruimte voor fietszitjes zoals de Altec Sweet en de Altec Maxima. Sterke veilige fietsen voor moeders.

In het bovenaan genoemde aanbiedingen van Alec fietsen voor al deze fietsen tegen een heel lage prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
Altec is een Nederlands merk fietsen dat alle soorten fietsen maakt, voor dames, heren en kinderen. Altec fietsen zijn goedkope fietsen, maar wel fietsen van goede kwaliteit. Er zijn mooie, betaalbare en goede Altec fietsen in alle soorten, bijvoorbeeld Altec stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en Altec e-bikes. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van al deze goedkope Altec fietsen.

-->