Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina fietsen

Cortina fietsen

Cortina is een Nederlands fietsenmerk dat in de oliecrisis van de jaren 70 doorbrak. Er was in die tijd veel vraag naar eenvoudige maar kwalitatief sterke fietsen, en dat is precies wat Cortina maakt. Nu nog steeds!Al is het merk in 2006 wel een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf dat jaar is Cortina meer trendy fietsen gaan produceren. Lifestyle en design werden belangrijker, maar de kwaliteit heeft hier niet onder geleden.

De doorbraak van Cortina nieuwe "style" kwam in 2008 toen de eerste cortina moederfiets op de markt kwam. de grote klapper werd echter de Cirtina Transport U4, een transportfiets die nog steeds zeer populair is.

Cortina fietsen worden onderverdeeld in vijf series: Allround, Utility, Life, Classic en Special.

Kijk hier voor de Cortina fietsen en hun lage prijs


Cortina Allround
De Cortina Allround serie is een reeks modieuze alleskunners. Het zijn compleet afgemonteerde fietsen met 3, 7 of 8 versnellingen voor plezierig en comfortabel dagelijks gebruik.

Cortina Utility
De Cortina utility is een hele reeks Cortina transportfietsen. Robuust, stevig en stoer. En heel klassiek, maar wel gemaakt volgens de moderne techniek. Betrouwbaar en sterk.


Cortina Life
de Cortina Life fietsen rij je niet alleen voor jezelf, maar ook een beetje voor anderen. Het is een trendy fiets waarop je graag gezien wilt worden. De Cortina Life is een hele reeks opvallende leuke fietsen die ook nog eens waanzinnig lekker fietsen.

Cortina Classic
De Cortina opoe en opa fietsen. Nostalgisch, praktisch en comfortabel. Oma fietsen van de beste kwaliteit.Cortina Special
Speciale Corina fietsen zoals de moederfietsen met extra lage instap en heel veel ruimte. Praktisch en stijlvol.

Kijk bij eerder genoemde link naar Cortina fietsen voor alle goede en goedkope aanbieders van de fietsen van dit merk.
-->