Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina fietsen. Aanbiedingen en informatie.

Cortina fietsen. Aanbiedingen en informatie.

Cortina is een Nederlands fietsenmerk dat in de oliecrisis van de jaren 70 doorbrak. Er was in die tijd veel vraag naar eenvoudige maar kwalitatief sterke fietsen, en dat is precies wat Cortina maakt. Nu nog steeds!Al is het merk in 2006 wel een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf dat jaar is Cortina meer trendy fietsen gaan produceren. Lifestyle en design werden belangrijker, maar de kwaliteit heeft hier niet onder geleden.

Aanbiedingen van Cortina fietsen

Cortina maakt goede en mooie fietsen die tegen heel aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Vooral online zijn Cortina fietsen vaak goedkoop, want er worden hoge online kortingen gegeven. Kijk hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen bij de beste online aanbieders van Cortina fietsen.
De doorbraak van Cortina nieuwe "style" kwam in 2008 toen de eerste Cortina moederfiets op de markt kwam. de grote klapper werd echter de Cirtina Transport U4, een transportfiets die nog steeds zeer populair is.

Cortina fietsen worden onderverdeeld in vijf series: Allround, Utility, Life, Classic en Special. Hieronder meer informatie over deze series Cortina fietsen.

Cortina Allround

De Cortina Allround serie is een reeks modieuze alleskunners. Het zijn compleet afgemonteerde fietsen met 3, 7 of 8 versnellingen voor plezierig en comfortabel dagelijks gebruik.

Cortina Utility

De Cortina utility is een hele reeks Cortina transportfietsen. Robuust, stevig en stoer. En heel klassiek, maar wel gemaakt volgens de moderne techniek. Betrouwbaar en sterk.


Cortina Life

de Cortina Life fietsen rij je niet alleen voor jezelf, maar ook een beetje voor anderen. Het is een trendy fiets waarop je graag gezien wilt worden. De Cortina Life is een hele reeks opvallende leuke fietsen die ook nog eens waanzinnig lekker fietsen.

Cortina Classic

De Cortina opoe en opa fietsen. Nostalgisch, praktisch en comfortabel. Oma fietsen van de beste kwaliteit.Cortina Special

Speciale Cortina fietsen zoals de moederfietsen met extra lage instap en heel veel ruimte. Praktisch en stijlvol.

Kijk bij eerder genoemde link naar Cortina fietsen voor alle goede en goedkope aanbieders van de fietsen van dit merk.

Zie ook:


Onderwerpen:
Cortina fietsen, Cortina fiets online kopen, trendy fiets, lifestyle fietsen.


Foto's: Cortina Fietsen
-->