Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Amigo fiets (aanbiedingen en informatie)

Goedkope fietsen: Amigo fiets (aanbiedingen en informatie)

Een Amigo fiets is een goede goedkope fiets. Vroeger maakte Amigo alleen kinderfietsen, maar er zijn nu ook volop Amigo fietsen voor dames en heren waaronder ook Amigo e-bikes.

Amigo fiets


Het fietsenmerk Amigo is in enkele jaren tijd uitgegroeid van een kinderfietsen merk tot een volwaardig fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt. Naast Amigo kinderfietsen zijn er tegenwoordig ook Amigo e-bikes. Amigo stadsfietsen, Amigo transportfietsen, omafietsen, toerfietsen, BMX fietsen en andere Amigo fietsen. En al deze goede Amigo fietsen worden goedkoop online verkocht.
Amigo is het eigen merk van TOM uit Bladel, ooit begonnen als bescheiden fietsenwinkel tegenwoordig één van de grootste fietsproducenten van Nederland. Amigo fietsen zijn alleen via internet te koop. Kijk hier onder voor goedkope Amigo fiets aanbiedingen.

Online Amigo fietsen goedkoop kopen


Amigo fietsen zijn niet alleen mooie goede fietsen, maar ook goedkope fietsen. Een Amigo elektrische fiets koop je al onder de 1.000 euro, een Amigo stadsfiets onder de 300 euro en een Amigo transportfiets onder de 250 euro. En toch zijn dit mooie goede fietsen!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen voor de actuele goedkope prijzen.


Elektrische transportfiets Amigo

Elektrische transportfiets Amigo


Informatie Amigo fietsen

Amigo is een jong fietsmerk. De eerste Amigo fietsen werden in 2018 op de markt gebracht. Dit nieuwe Nederlandse fietsmerk verkocht aanvankelijk alleen kinderfietsen. Fietswinkel eigenaar Tom te Riele bracht toen zijn eigen kinderfietsen uit omdat de bestaande kinderfietsen niet naar zijn zin waren. 

Voor veel fietsfabrikanten is het uitbrengen van kinderfietsen een "moetje". Een noodzaak om een volledig assortiment fietsen aan te bieden. 

Tom gaf het ontwerp van zijn Amigo jongensfietsen en Amigo meisjesfietsen meer aandacht en hij kwam met unieke Amigo kinderfietsen van goede kwaliteit. Fietsen voor jongens en meisjes die ook nog eens heel betaalbaar waren.


Amigo kinderfiets jongen

Amigo kinderfiets jongen


De Amigo kinderfietsen waren zo'n groot succes dat er ook al snel Amigo fietsen voor volwassenen uitgebracht werden, Inmiddels zijn er Amigo damesfietsen en Amigo herenfietsen in vele soorten. Amigo elektrische fietsen, stadsfietsen en toerfietsen, maar bijvoorbeeld ook sportfietsen en BMX fietsen.Amigo elektrische fiets (e-bike)

Amigo elektrische fiets (e-bike)


Ook stepjes en loopfietsjes worden onder de naam Amigo verkocht. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen vind je ook deze loopfietsen en steppen.

Overzicht Amigo fietsen

Zoek je een goede Amigo fiets? Dit zijn populaire Amigo fietsen:

Stadsfietsen / toerfietsen:
Amigo E-Active
Amigo Style
Amigo Moves
Amigo Bright

Transportfietsen:
Amigo Eclypse
Amigo Forest

Omafietsen:
Amigo Classic
Amigo Go One (ook als opafiets)

Mountainbikes:
Amigo Control
Amigo Next Level


Amigo mountainbike
Amigo mountainbike 28 inch


Mountainbikes kinderen:
Amigo Racer
Amigo Power
Amigo Wild
Amigo Attack

BMX kinderen:
Amigo BMX Fun
Amigo BMX Turbo
Amigo BMX Danger
Amigo Extreme
Amigo Fly

Fietsen meisje:
Amigo Lovely
Amigo Flower
Amigo Bloom
Amigo Sweetheart
Amigo Magic
Amigo Dots
Amigo Fox

Amigo fiets meisjes
Amigo fiets meisjes

Fietsen jongen:
Amigo 2Cool
Amigo Rock
Amigo Sports
Amigo Fun Ride
Amigo Cross

Overige kinderfietsen:
Amigo Galaxy
Amigo Jumper
Amigo Flip

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen vind je al deze fietsen goedkoop.

Zie ook:

Foto's: TOM (Amigo fietsen)

Samenvatting:
Het Nederlandse fietsmerk Amigo is in enkele jaren een groot allround fietsenmerk geworden. Het begon met Amigo kinderfietsen, maar tegenwoordig zijn er alle soorten Amigo fietsen. Niet alleen voor een Amigo kinderfiets voor een jongen of meisje, maar ook voor een Amigo e-bike (elektrische fiets), BMX, stadsfiets, toerfiets, sportfiets, transportfiets of omafiets kun je bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen terecht. Je kunt bij die winkels online een Amigo fiets goedkoop kopen. Een Amigo fiets is alleen online te koop.

-->