Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Amigo fiets

Goedkope fietsen: Amigo fiets

Amigo fiets


Het fietsenmerk Amigo is in enkele jaren tijd uitgegroeid van een kinderfietsen merk tot een volwaardig fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt. Naast Amigo kinderfietsen zijn er tegenwoordig ook Amigo e-bikes. Amigo stadsfietsen, Amigo transportfietsen, omafietsen, toerfietsen, BMX fietsen en andere Amigo fietsen. En al deze goede Amigo fietsen worden goedkoop online verkocht.
Amigo is het eigen merk van TOM uit Bladel, ooit begonnen als bescheiden fietsenwinkel tegenwoordig één van de grootste webwinkels van Nederland. Amigo fietsen zijn alleen via internet te koop. Kijk hier onder voor hun Amigo fiets aanbiedingen.

Online Amigo fietsen goedkoop kopen

Amigo fietsen zijn niet alleen mooie goede fietsen, maar ook goedkope fietsen. Een Amigo elektrische fiets koop je al onder de 1.000 euro, een Amigo stadsfiets onder de 300 euro en een Amigo transportfiets onder de 250 euro. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen voor de actuele goedkope prijzen.


Elektrische transportfiets Amigo

Elektrische transportfiets Amigo


Informatie Amigo fietsen

De eerste Amigo fietsen werden in 2018 op de markt gebracht. Dit nieuwe Nederlandse fietsmerk verkocht aanvankelijk alleen kinderfietsen. Fietswinkel eigenaar Tom te Riele bracht toen zijn eigen kinderfietsen uit omdat de bestaande kinderfietsen niet naar zijn zin waren. Voor veel fietsfabrikanten is het uitbrengen van kinderfietsen een "moetje", een noodzaak om een volledig assortiment fietsen aan te bieden. Tom gaf het ontwerp van zijn Amigo jongensfietsen en Amigo meisjesfietsen meer aandacht en kwam met unieke Amigo kinderfietsen van goede kwaliteit die ook nog eens heel betaalbaar waren.


Amigo kinderfiets jongen

Amigo kinderfiets jongen


De Amigo kinderfietsen waren zo'n groot succes dat er ook al snel Amigo fietsen voor volwassenen uitgebracht werden, Inmiddels zijn er Amigo damesfietsen en Amigo herenfietsen in vele soorten. Amigo elektrische fietsen, stadsfietsen en toerfietsen, maar bijvoorbeeld ook sportfietsen en BMX fietsen.

En bij de bovenstaande aanbiedingen van TOM Internet-Bikes vind je ook vele fietsaccessoires, van fietskratten, fietspompen en fietsbanden tot fietskleding die onder het label van Amigo worden uitgebracht. In slechts enkele jaren is Amigo een groot allround merk fietsen geworden.

Ook stepjes en loopfietsjes worden onder de naam Amigo verkocht. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen vind je ook deze loopfietsen en steppen.

Zie ook:

Foto's: TOM (Amigo fietsen)

Samenvatting:
Het Nederlandse fietsmerk Amigo is in enkele jaren een groot allround fietsenmerk geworden. Het begon met Amigo kinderfietsen, maar tegenwoordig zijn er alle soorten Amigo fietsen. Niet alleen voor een Amigo kinderfiets voor een jongen of meisje, maar ook voor een Amigo e-bike (elektrische fiets), BMX, stadsfiets, toerfiets, sportfiets, transportfiets of omafiets kun je bij de bovenstaande aanbiedingen van Amigo fietsen terecht. Je kunt bij die winkels online een Amigo fiets goedkoop kopen. Een Amigo fiets is alleen online te koop.

-->