Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch fietsen, online aanbiedingen

Puch fietsen, online aanbiedingen

Aanbiedingen van Puch fietsen bij de beste winkels die Puch fietsen verkopen. Zowel Puch e-bikes, als stadsfietsen en andere fietsen. 

Puch elektrische fietsen

Puch is een van origine Oostenrijkse fabrikant van fietsen, bromfietsen en motorfietsen. In Nederland is Puch vooral bekend om zijn bromfietsen uit de jaren zestig. Puch maakt echter ook goede en betaalbare fietsen.

Puch brengt in Nederland een breed assortiment aan fietsen op de markt. Stadsfietsen en mountainbikes, maar ook omafietsen, elektrische fietsen, moederfietsen, transportfietsen, cruisers en kinderfietsen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Puch fietsen

Onderstaande online fietsenwinkels verkopen de Puch fietsen met een vaak hoge korting. Kijk bij deze winkels voor een Puch fiets tegen een lage prijs.


Puch fiets


Puch produceert een breed assortiment fietsen. Zowel "gewone" fietsen als elektrische fietsen. Ze maken damesfietsen, herenfietsen, meisjesfietsen en jongensfietsen voor dagelijks gebruik en een beperkt aantal specials zoals racefietsen, vouwfietsen en een e-bike versie van de Puch Maxi.


Zowel de Puch e-bikes als de niet elektrische fietsen zijn goede fietsen samengesteld uit goede onderdelen en worden aangeboden tegen heel aantrekkelijke prijzen. De prijs / kwaliteit verhouding van Puch fietsen is erg goed.

Puch elektrische fietsen


Puch heeft een heel groot aanbod aan verschillende e-bikes. Veel van deze Puch elektrische stadsfietsen zijn voorzien van een middenmotor en minimaal 7 versnellingen, ook de elektrische stadsfietsen. Dat is niet verwonderlijk als je bedenkt dat Puch zijn fietsen voor de internationale markt maakt, en de wegen in veel van deze landen verre van vlak zijn. Een goede elektrische ondersteuning is dan nodig.

Maar voor de Nederlandse markt maakt Puch ook een aantal relatief heel goedkope elektrische fietsen met voorwielmotor. In Nederland zijn deze voordelige Puch e-bikes hele populair.

Puch elektrische fiets

Er zijn te veel Puch elektrische fietsen om ze hier allemaal te noemen. Maar bij de aanbiedingen hieronder vind je ze wel allemaal.


Puch stadsfietsen

Bij de stadsfietsen zijn vooral de Puch Rock en zijn e-bike versie (de Puch E-rock) populair. Beide zijn transportfietsen.Puch fietsenEen andere populaire stadsfiets van Puch is de Puch Hands Up. Dit is een hele betaalbare, maar ook goede, complete Puch fiets voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in een basisversie zonder versnellingen en met terugtraprem, en als Puch Hands Up S in een versie met 3 versnellingen en handremmen (rollerbrakes).


Puch vouwfietsen


Een andere Puch fiets die het vermelden waard is, is de Puch E-Easy, de Puch vouwfiets.

En niet zomaar een vouwfiets, maar een elektrische vouwfiets, die je tijdens het fietsen helpt trappen via een Shimano achterwiel motor. 

Dit maakt de Puch E-Easy tot een aantrekkelijke vouwfiets voor een forens, scholier of student die het openbaar vervoer combineert met een stuk fietsen. Maar ook om mee te nemen op vakantie is dit een prima kleine e-bike.


Informatie Puch fietsen

De fietsen van Puch worden geproduceerd door Cycleurope Industries, een onderdeel van de Zweedse Grimaldi Group. Deze fietsfabrikant is één van de Europese marktleiders in de fietsindustrie.  Cycleurope Industries maakt jaarlijks ongeveer 1,3 miljoen fietsen per jaar. Naast de Puch fietsen maken ze ook de fietsen van o.a. Bianchi, Gitane, Peugeot en Definitive.


Puch fietsen zijn al meer dan 100 jaar een begrip. Al in 1889 werden er door Johann Puch onder de lange naam '‘Fahrradfabrikation Straucherstrasse 18a" in het Oostenrijkse Graz fietsen geproduceerd. Al die tijd maakte Puch naam met betaalbare fietsen van goede kwaliteit. Precies dat wat Puch nu zo'n 125 jaar later ook aanbiedt. Puch heeft een voorkeur voor lange bedrijfnamen, want in 1899 doopt hij zijn succesvolle bedrijf om tot "J. Puch - Erste Steiermärkische Fahrradfabrik AG". Onder de merknaam Styria verkoopt Puch dan ook fietsen in het buitenland.

Hoe belangrijk Puch fietsen al in die tijd waren blijkt wel uit het feit dat de 100.000ste Puch fiets al in 1908 werd geproduceerd. Johann Puch maakte in die tijd ook motoren en auto's, hetzij in veel kleinere hoeveelheden, want dat waren toen nog exclusieve vervoermiddelen.


Puch sportfiets

Vanaf 1978 maakt Puch ook sportfietsen en toerfietsen. Deze werden onder andere gepromoot door een professionele wielerploeg die jarenlang onder leiding stond van de voormalig wielerkampioen Rudi Altig en de Noor Jostein Wilmann als kopman had.

Onder de naam Puch worden tegenwoordig alleen nog fietsen verkocht. De andere onderdelen, van het concern dat ooit de grootste fabrikant van Oostenrijk was, zijn verkocht of gesloten.

Hoewel Puch hier vooral bekend is van de vroegere brommers is fietsland Nederland is een belangrijke afzetmarkt voor Puch fietsen. Zelfs oer-Hollandse fietsen zoals de omafiets en de transportfiets worden door deze Oostenrijkse fabrikant van fietsen gemaakt.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor aanbiedingen van al deze mooie Puch fietsen.

Zie ook:

Onderwerpen
Puch fietsen kwaliteit, online Puch fiets kopen, elektrische fiets, e bikes.

Foto's: Puch
-->