Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina transportfiets. Aanbiedingen en reviews

Cortina transportfiets. Aanbiedingen en reviews

Hier kijken we naar de diverse Corina transportfietsen. Bovendien hebben we de aanbiedingen van de Cortina transportfiets en andere Cortina fietsen bij de beste winkels.

Cortina transportfietsen

Het Nederlandse fietsenmerk Cortina heeft bijzonder veel transportfietsen in het assortiment. Het aanbod aan Cortina transportfietsen loopt uiteen van een klassieke transportfiets tot familybikes (moederfietsen) en diverse elektrische transportfietsen. Maak hier kennis met deze Cortina transportfietsen.


Je ziet de Cortina transportfietsen vaak rijden. Deze Nederlandse fietsfabrikant maakt hippe lifestyle fietsen van goede kwaliteit. 

De Cortina transportfietsen zijn retro transportfietsen met een modern tintje. Dat moderne zie in oog opslag aan de trendy kleuren als lichtblauw of roze waarin sommige modellen verkrijgbaar zijn, maar ook aan moderne technieken als led-verlichting en versnellingen.


Maar je kunt bij Cortina ook kiezen voor een meer klassiek ogend zwart model. 

Als koper heb je veel keuze als je een Cortina transportfiets wilt aanschaffen. Cortina levert hun transporters in vele variaties, ook elektrisch. Je kunt kiezen voor een transportfiets met terugtraprem of een transportfiets met handremmen. Je hebt de keuze tussen geen versnellingen, drie versnellingen, zeven versnellingen of acht versnellingen, tussen een e-bike, een gewone fiets of een familiefiets met extra ruimte, en er zijn vele kleuren beschikbaar.

Standaard op de Cortina transportfietsen zijn de sterke voordrager, de dubbele fietsstandaard en de Shimano stuurvergrendelaar. Verder kun je naar eigen smaak een model van de Cortina transporter uitkiezen. 

Cortina U4 Transport

De grote hit bij de Cortina fietsen is de Cortina U4 Transport die in vele varianten te koop is. Deze fiets is zowel in trek als schoolfiets als moederfiets (of familybike zoals Cortina het noemt). Het is een echte klassieke transportfiets om te zien, maar wel verkrijgbaar in talloze hippe kleurtjes. 

Speciaal voor meisjes en jongesn zijn er de transportfietsen uit de Cortina U4 Transport Mini serie. Dit zijn wat kleinere transportfietsen, speciaal geschikt voor schoolgaande meiden en jongens.

Cortina E-U4 elektrische transportfiets
Cortina E-U4 elektrische transportfiets


Ook als Cortina elektrische transportfiets

Bij de e-bike versie van de Cortina U4 transportfietsen (de Cortina E-U4) kun je zelfs kiezen tussen een transportfiets met middenmotor of een transportfiets met voorwielmotor. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden.


Cortina Common transportfiets

Naast de uitgebreide Cortina U4 Transport serie is er ook een Cortina Common serie transportfietsen. Deze Cortina transportfietsen hebben een meer moderne uitstraling dan de U4 transporters. Deze fietsen hebben bijvoorbeeld een half open kettingkast en een sierlijk frame. 

Cortina Common transportfiets (heren)
Cortina Common transportfiets (heren)Ook als Cortina elektrische transportfiets

Ook de Cortina Common is er als elektrische transportfiets (de Cortina E-Common). Ook bij deze Cortina e-bikes kun je kiezen tussen een middenmotor en een voorwielmotor. 


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Cortina fietsen voor deze Cortina transportfietsen en andere Cortina fietsen tegen een lage prijs. Of kijk bij de tips en aanbiedingen transportfietsen voor meer goede transportfietsen.

-->