Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goede goedkope fietsen: Popal fietsen

Goede goedkope fietsen: Popal fietsen

Aanbiedingen en informatie over alle Popal fietsen. Met o.a. de populaire Popal transportfietsen, vouwfietsen en de Popal e-bikes.


Popal is een vrij jong fietsmerk. Popal bestaat pas sinds 2008 Toch heeft het merk in korte tijd in Nederland een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. Dat doet Popal door degelijke en mooie fietsen aan te bieden tegen prijzen die een stuk lager liggen dan die van de meer bekende A-merken. Met een Popal fiets koop je goedkoop een goede fiets.

Koop goedkoop een Popal fiets

Online is een Popal fiets nog goedkoper. Popal fietsen worden met een vaak hoge korting aangeboden door de onderstaande online winkels. Wij adviseren deze webshops voor het goedkoop aanschaffen van een Popal fiets.

Aanbiedingen van Popal fietsen


Overzicht Popal fietsen

Het Nederlandse Popal (hun hoofdkantoor staat in Drunen) is een succes in Nederland, maar timmert ook internationaal aan de weg. Popal is dan ook een ambitieus fietsmerk dat diverse fietsen produceert. Vooral stadsfietsen, transportfietsen, vouwfietsen en e-bikes.

Popal transportfietsen (Popal Daly Dutch)

Popal staat vooral bekend om zijn mooie goede transportfietsen.

De meest bekende, meest verkochte en meest populaire Popal fiets is de Popal Daily Dutch. De naam verraadt het al, dit is een fiets voor dagelijks gebruik (een stadsfiets) in Hollandse stijl.

De Popal Daily Dutch is een betrouwbare transportfiets die in diverse kleuren, maten en ook modellen te koop is.

Popal Daily Dutch Prestige dames

Popal Daily Dutch transport fiets


Popal Daily Dutch Basic
Deze Popal transportfiets is er bijvoorbeeld als de Daily Dutch Basic. Deze basis versie van de Popal transportfiets is een echt stalen ros. Een robuuste transportfiets die toch over een slank design beschikt. Met zowel een terugtraprem als handrem, dus vergissen is wat dat betreft niet mogelijk.

Met de stevige voordrager neem je makkelijk je tas en andere spullen mee (maar kan ook achterop de bagagedrager), de geheel gesloten kettingkast houdt je kleding schoon, de led fietsverlichting laat je veilig rijden in het donker en een stuurslot en dubbele fietsstandaard zorgen er voor dat je je Popal fiets ook stabiel kan neerzetten als deze beladen is.

Dit is gewoon een prima basic transportfiets met een aantrekkelijke verkoopprijs. Kijk naar bij de bovenstaande aanbiedingen van Popal fietsen.

Popal Daily Dutch Basic+
Dit is de Popal transportfiets met een plusje. Deze plus heeft de vorm van drie versnellingen die het fietsen op deze transportfiets wat makkelijker maken. Heb je tegenwind, of juist weind mee, wil je de helling van een brug op, of rij je juist heuvelaf naar beneden. Met de Popal Daily Dutch Basic+ transportfiets kun je nog eens een versnelling hoger of lager schakelen.

Popal Daily Dutch Prestige
Deze Popal fiets was eerder winnaar van de AD Fietstest voor beste schoolfiets. Zoals iedere Popal transportfiets is de plezierig rijdende Popal Daily Dutch Prestige met zijn voordrager een prima fiets voor jongens en meisjes die naar school fietsen, maar ook voor hun ouders die boodschappen gaan halen.

Het verschil tussen de Prestige en de bovenstaande Popal transportfietsen zit hem in de Shimano Nexus 7 versnellingen, de rollarbrakes handremmen (eveneens van Shimano) en de Spanninga naafdynamo. Kortom, dit is een luxere Popal fiets, maar dat merk je wel aan de prijs want deze Popal transportfiets is wel wat duurder dan zijn Basic broertjes.

Popal Daily Dutch, ook als transportfiets voor kinderen
De Popal Daily Dutch is er ook in kleine maten (vanaf 22 inch, vanaf 5 a 6 jaar) als transportfiets voor kinderen. En is daarmee ook een prima schoolfiets voor de lagere school!

Popal herenfiets
De Popal Daily Dutch 28 inch is ook als herenfiets verkrijgbaar, met een dubbele fietsstang voor extra stevigheid en een heel stoere uitstraling.

Kijk voor aanbiedingen van al deze Popal transportfietsen bij de bovenstaande aanbiedingen van Popal fietsen bij de beste en goedkoopste winkels van deze Popal fietsen.

Popal Daily Dutch Basic heren

Popal Daily Dutch Basic fiets heren

Popal e-bikes

Zoals iedere goede fietsfabrikant maakt ook Popal tegenwoordig ook e-bikes. Dit zijn populaire Popal elektrische fietsen:

Popal Daily Dutch Prestige E
De Popal transportfiets, de Popal Daily Dutch is er ook als elektrische transportfiets. Deze Popal elektrische transportfiets heeft de naam Prestige E gekregen, maar hou er wel rekening mee dat de specificaties niet gelijk zijn aan de motorloze Prestige. De Popal Daily Dutch Prestige E e-transportfiets beschikt over 3 versnellingen (N3), handremmen, een Shimano voorwiel motor en een accu met een bereik van 80 a 100 km.

Popal Redlem
Waar het aanbod van stadsfiets bij de Popal fietsen zonder motor stopt bij de transportfiets biedt de fietsfabrikant wel meer e-bikes voor dagelijks gebruik, zoals de Popal Redlem.

Deze Popal elektrische fiets heeft een Bafang middenmotor, 7 Shimano Nexus versnellingen, vering, hydraulische schijfremmen en een accu met een actieradius die wel tot tegen de 100 km kan oplopen. Kortom, dit deze popal e-bike is een heel goede, comfortabele en betrouwbare elektrische fiets die tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. 

Kijk maar bij bovenstaande Popal aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze Popal Redlem.

Popal Vidar 420
Ook de Popal Vidar e-bike is voorzien van de populaire Bafang middenmotor, hydraulische schijfremmen, een accu onder de bagagedrager en 7 versnellingen. Het verschil met de Popal Redlem zicht hem in een iets ander fietsframe en in de meer krachtige Bafang 420 motor.

Popal Novel
Bij de Popal Novel elektrische fiets is de accu niet onder de achterdrager te vinden maar in het frame geïntegreerd. Je kunt de accu wel makkelijk los klikken om op te laden. Deze Popal elektrusche fiets is een heel mooie e-bike om te zien.

Popal Novel Elektrische fiets

Popal Novel Elektrische fiets


Popal Sway MM
Een goedkope elektrische fiets met middenmotor? Kijk dan vooral eens naar de Popal Sway MM (Midden Motor) die voor een e-bike met midden motor heel goedkoop is. Ook de Popal Sway MM heeft 7 versnellingen en een accu met een goed bereik.

Popal Sway 28
Maar het kan nog goedkoper, met de Popal Sway 28, je hebt dan wel een Popal e-bike met een voorwielmotor in plaats van middenmotor, en 3 versnellingen in plaats van 7. Maar dan heb je wel een goede maar heel goedkope elektrische fiets. Kijk bij de aanbiedingen van Popal fietsen bovenaan voor ale actuele lage prijzen.

Popal Maeve moederfiets
Kinderen mee op de fiets? Kijk dan vooral eens naar de Maeve, de elektrische Popal moederfiets. Kinderen naar school brengen en volgeladen met boodschappen terugkeren was nog nooit zo makkelijk.

De lage brede instap is ontworpen zodat er makkelijk een voorzitje tussen past. Maar ook voor niet-ouders is dit een prima fiets met veel ruimte waarop je makkelijk opstapt en afstapt. De motor is de Bafang M300 middenmotor die je op meer Popal e-bikes aantreft en ook hier kun je schakelen met het Shimano Nexus 7 versnelling systeem.

Popal vouwfiets

Zoek je een goede vouwiets tegen een lage prijs? Dan biedt Popal de keuze uit enkele goede vouwfietsen, ook elektrisch, die helaas vaak wel lastig verkrijgbaar zijn.

Ze bieden de Popal Reload F207 en de Popal Subway F209 (beide 20 inch, zonder motor en 6 versnellingen) en de Popal E-Folt met vergelijkbare specificaties maar voorzien van een motor.

Deze elektrische Popal vouwfiets is er als Popal E-Folt 1.0 (met accu onder de bagagedrager) en als Popal E-folt 2.0 (met de accu onzichtbaar in het frame weggewekt. 

Al deze Popal fietsen zijn ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer (gratis) of in de auto, boot of caravan als je op vakantie gaat.

Popal elektrische driewieler volwassenen

Popal Wave
De Popal Wave is een driewieler voor volwassenen. Een elektrische driewieler met voorwielmotor en met 8 versnellingen en een accu met een actieradius van max. 80 a 100 km.

Al deze Popal elektrische fietsen vind je goedkoop bovenaan bij de aanbiedingen  van de beste winkels om Popal fietsen goedkoop online te kopen.

Informatie Popal fietsen

Popal is een familiebedrijf. Drie broers met de achternaam Popal richtte dit fietsmerk gezamenlijk op met als doel het veroveren van Europa met betaalbare fietsen van goede kwaliteit met een modern en aantrekkelijk design.

In 1999 werd de Utrechtse meubelzaak van pappa Popal door zijn zoons omgebouwd tot fietswinkel. Omdat de fietsen die beschikbaar waren of te duur of te slecht van kwaliteit waren besloten de Popals hun fietsen zelf te laten ontwerpen en te laten maken. 

Het fietsmerk Popal was geboren, in 2008 kwamen de eerste Popal fietsen in hun winkel te staan. Het hoofdkantoor van Popal werd naar Drunen (Noord-Brabant) verplaatst.

Inmiddels biedt Popal talloze modellen en varianten van hun fietsen en worden de Popal fietsen zowel online als offline via vele fietsenwinkels en andere dealers verkocht.


Zie ook:

Foto's: Popal

Samenvatting:
Popal is een fietsmerk uit Nederland (Drunen) dat mooie en goede fietsen maakt, die tevens goede goedkope fietsen zijn. Hierboven laten we je in het kort kennis maken met Popal fietsen en geven we een overzicht van winkels waar je goedkoop online een Popal fiets kunt kopen.
-->