Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goede goedkope fietsen: Popal fietsen

Goede goedkope fietsen: Popal fietsen


Popal is een vrij jong fietsmerk. Popal bestaat pas sinds 2008 Toch heeft het merk in korte tijd in Nederland een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. Dat doet Popal door degelijke en mooie fietsen aan te bieden tegen prijzen die een stuk lager liggen dan die van de meer bekende A-merken. Met een Popal fiets koop je goedkoop een goede fiets.

Koop goedkoop een Popal fiets

Online is een Popal fiets nog goedkoper. Popal fietsen worden met een vaak hoge korting aangeboden door de onderstaande online winkels. Wij adviseren deze webshops voor het goedkoop aanschaffen van een Popal fiets.


Alle soorten Popal fietsen

Het Nederlandse Popal (hun hoofdkantoor staat in Drunen) is een succes in Nederland, maar timmert ook internationaal aan de weg. Popal is dan ook een ambitieus fietsmerk dat een enorm assortiment aan heel uiteenlopende fietsen biedt. 

Stadsfietsen, elektrische fietsen (e-bikes), sportfietsen, mountainbikes, toerfietsen, kinderfietsen, seniorenfietsen, maar ook bakfietsen, loopfietsen, driewielers voor volwassenen en bakfietsen, Popal maakt het allemaal. Hieronder kijken we naar de verschillende soorten Popal fietsen.


Popal Daily Dutch Basic heren

Popal Daily Dutch Basic heren

Popal stadsfietsen en toerfietsen

Het aantal verschillende stadsfietsen dat Popal maakt is niet op te sommen. In hun collectie stadsfietsen bevinden zich klassieke omafietsen, moderne transportfietsen, hippe lifestyle-fietsen en praktische damesfietsen en herenfietsen voor dagelijks gebruik.

Met onder andere de Popal Montebella en Popal Capri hebben ze echte design-fietsen in hun collectie.

Ook in toerfietsen, de hybride stadsfietsen, heb je veel keuze uit mooie Popal fietsen. Deze fietsen zijn lichter, beschikken over meer versnellingen, kortom ze zijn geoptimaliseerd voor langere recreatieve fietstochten.

Een heel bekende Popal stadsfiets is de Popal Daily Dutch, een echte Hollandse transportfiets met een heel aantrekkelijk prijskaartje, en de Popal omafiets is een andere klassieker die erg populair is, vooral bij schoolgaande meiden. De Popal fiets kom je dan ook veel tegen in de fietsenstallingen van scholen.

Op het gebied van transportfietsen heeft Popal verder nog de Popal Nera, de Popal Carrier en de Popal 2838, dus heel veel keuze! En dan zijn er nog stadsfietsen als de Popal City en de Popal CitiFlex, en speciaal voor moeders (en vaders) is er de Popal Mare moederfiets.


Popal Daily Dutch Prestige dames

Popal Daily Dutch Prestige dames

Popal elektrische fietsen

Nog beter geschikt voor lange fietstochten zijn de e-bikes van Popal. En het aanbod aan Popal elektrische fietsen is enorm te noemen. Met elektrische stadsfietsen, elektrische schoolfietsen, elektrische transportfietsen, elektrische vouwfietsen, elektrische bakfietsen, elektrische fietsen voor senioren, een elektrische moederfiets en sportieve e-bikes voor recreatief gebruik zoals de Popal E-Volution of de Popal Sway. Hele goede allrounders onder de elektrische fietsen.

Popal sportfietsen

Voor de sportieve fietser heeft Popal ook vele modellen in de collectie. Neem bijvoorbeeld de heel sportieve Popal Valther of de Popal Capri. Beide zijn een mix van een racefiets en een stadsfiets. Echte hybride fietsen, die je bijvoorbeeld met en zonder achterdrager kan kopen. Of zelfs als sportfiets met een voordrager, een unieke combinatie van een sportfiets en transportfiets.

Popal Capri hybride fiets
Popal Capri hybride fiets

Popal kinderfietsen

Ook de kinderen worden bij Popal niet vergeten. Ook voor kinderen is er een Popal fiets. Fietsen voor de peuters en kleuters maakt Popal niet meer. Wel zijn er Popal fietsen voor kinderen vanaf 6 jaar. (vanaf 20 inch). Deze Popal kinderfietsen zijn met name kleine versies van de Popal Daily Dutch transportfiets.


Popal Daily Dutch transportfiets 20 inch

Popal Daily Dutch transportfiets 20 inch

Speciale Popal fietsen

En dan zijn er nog de specials. Bijvoorbeeld bakfietsen voor het vervoeren van de kids, vouwfietsen voor op vakantie, driewielers voor mensen die moeite hebben het evenwicht op een gewone fiets te bewaren en fietsen die geoptimaliseerd zijn voor senioren of moeders die veel kinderen en boodschappen moeten vervoeren.

We schreven het al, Popal heeft voor iedereen goede fietsen!

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor al deze goede en zeer betaalbare Popal fietsen tegen een extra goedkope online prijs.Informatie Popal fietsen


Popal is een familiebedrijf. Drie broers met de achternaam Popal richtte dit fietsmerk gezamenlijk op met als doel het veroveren van Europa met betaalbare fietsen van goede kwaliteit met een modern en aantrekkelijk design.

In 1999 werd de Utrechtse meubelzaak van pappa Popal door zijn zoons omgebouwd tot fietswinkel. Omdat de fietsen die beschikbaar waren of te duur of te slecht van kwaliteit waren besloten de Popals hun fietsen zelf te laten ontwerpen en te laten maken. Het fietsmerk Popal was geboren, in 2008 kwamen de eerste Popal fietsen in hun winkel te staan. Het hoofdkantoor van Popal werd naar Drunen (Noord-Brabant) verplaatst.

Inmiddels biedt Popal honderden modellen en varianten en worden de fiets via ruim 250 dealers verkocht. 


Zie ook:

Foto's: Popal

Samenvatting:
Popal is een fietsmerk uit Nederland (Drunen) dat mooie en goede fietsen maakt, die tevens goede goedkope fietsen zijn. Hierboven laten we je in het kort kennis maken met Popal fietsen en geven we een overzicht van winkels waar je goedkoop online een Popal fiets kunt kopen.
-->