Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fiets: Popal fietsen

Goedkope fiets: Popal fietsen

Popal is een vrij jong fietsmerk. Popal bestaat pas sinds 1999. Toch heeft het merk in korte tijd een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd.


Popal is dan ook een ambitieus fietsmerk dat een enorm assortiment aan heel uiteenlopende fietsen biedt.

Popal fietsen worden in Nederland via diverse online fietsenwinkels aangeboden. Kijk hier voor de beste online aanbieders van Popal fietsen. Deze online winkels bieden goedkoop het hele assortiment Popal fietsen.

Hieronder vind je een korte opsomming van populaire Popal fietsen.

Popal stadsfietsen
Popal maakt mooie degelijke stadsfietsen voor heren, dames, jongens en meisjes. Voor heren is er de Popal Alvados, een heel complete fiets met 3 versnellingen die voor zo'n 350 euro wordt aangeboden. Voor dames is er de vergelijkbare Popal Cambrian.

Popal omafiets
De omafiets is hip en natuurlijk doet Popal daaraan mee, met een hele serie omafietsen in verschillende kleuren met diverse designs. Voor meisjes zijn er ook kleinere oma-fietsjes beschikbaar.

Popal transportfietsen en bakfietsen
Een andere trendy fiets is de transportfiets. Hierin biedt Popal veel keuze. Ze hebben een Popal Granduty, een traditionele transportfiets, maar ook de Popal Hawk en de Popal Cruise. Twee hippe transportfietsen in cruiser-stijl.


Verder biedt het merk onder de naam Popal Cangoo en Popal 220 hele leuke bakfietsen tegen een opvallend scherpe prijs.


Popal elektrische fietsen
Zelfs in het segment elektrische fietsen is Popal vertegenwoordigd. Popal E-nergii is een voordelige elektrische fiets die zowel als damesmodel als herenmodel te koop is. Ook de Popal Cangoo bakfiets is in twee versie als elektrische bakfiets te koop.

Popal vouwfietsen
Popal biedt een hele serie verschillende vouwfietsen. Daar zijn eenvoudige vouwfietsjes bij, maar ook heel luxe modellen met veel extra's.

Popal mountainbike en crossfiets
Ook in het mountainbike en cross segment is Propal vertegenwoordigd. Hun mountainbike, de Propal Hard, kost slechts 185 euro. De Popal Warrior crossfiets wordt nog goedkoper aangeboden.Popal kinderfietsen
Ook kinderfietsen biedt Popal in (letterlijk) alle soorten en maten. Hele leuke kinderfietsjes voor jongens en meisjes voor weinig geld.

Kijk bij de beste online Popal fietsenwinkels voor alle Popal modellen en hun prijs.
-->