Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goede goedkope fietsen: Popal fietsen

Goede goedkope fietsen: Popal fietsen


Popal is een vrij jong fietsmerk. Popal bestaat pas sinds 2008 Toch heeft het merk in korte tijd een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. Dat doet Popal door degelijke en mooie fietsen aan te bieden tegen prijzen die een stuk lager liggen dan die van de meer bekende A-merken.

Koop voordelig een Popal fiets

Popal fietsen worden met een vaak hoge korting aangeboden door de onderstaande online winkels. Wij adviseren deze webshops voor het voordelig aanschaffen van een Popal fiets.

Alle soorten fietsen

Het Nederlandse Popal (hun hoofdkantoor staat in Drunen) is een succes in Nederland, maar timmert ook internationaal aan de weg. Popal is dan ook een ambitieus fietsmerk dat een enorm assortiment aan heel uiteenlopende fietsen biedt. Stadsfietsen, e-bikes, sportfietsen, mountainbikes, toerfietsen, kinderfietsen, maar ook bakfietsen, loopfietsen, driewielers voor volwassenen en bakfietsen, Popal maakt het allemaal. Hieronder kijken we naar de verschillende soorten Popal fietsen.Popal stadsfietsen en toerfietsen

Het aantal verschillende stadsfietsen dat Popal maakt is niet op te sommen. In hun collectie stadsfietsen bevinden zich klassieke omafietsen, moderne transportfietsen, hippe lifestyle-fietsen en praktische damesfietsen en herenfietsen voor dagelijks gebruik.

Met onder andere de Popal Montebella en Elize hebben ze echte design-fietsen in hun collectie.


Ook in toerfietsen, de hybride stadsfietsen, heb je bij Popal veel keuze. Deze fietsen zijn lichter, beschikken over meer versnellingen, kortom ze zijn geoptimaliseerd voor langere recreatieve fietstochten.
Popal elektrische fietsen

Nog beter geschikt voor lange fietstochten zijn de e-bikes van Popal. De Popal E-volution serie bestaat uit elektrische fietsen die luxe, comfort en fietsgemak verenigen. En deze Popal e-bikes zien er ook nog eens mooi uit. 


Popal sportfietsen

Voor de sportieve fietser heeft Popal ook vele modellen in de collectie. De Kiyoko serie bevat mountainbikes die dusdanig voordelig zijn dat het ideale instapmodellen zijn voor wie het mountainbiken eens wil uitproberen.


Uit Amerika is de fixed bike (fixie) komen overwaaien. Ook Popal heeft zo'n lichtgewicht fixed gear fiets in de collectie waarbij het tandwiel direct aan het fietswiel is bevestigd waardoor de trappers altijd doordraaien als het wiel draait.Popal kinderfietsen


Ook de kinderen worden bij Popal niet vergeten. Voor de allerkleinsten zijn er loopfietsen en voor de tieners goede schoolfietsen. En daartussen bevindt zich een heel assortiment aan stoere jongensfietsen, lieve meisjesfietsen, mountainbikes, crossfietsen en mini-transporters.

Speciale Popal fietsen

En dan zijn er nog de specials. Bijvoorbeeld bakfietsen voor het vervoeren van de kids, vouwfietsen voor op vakantie, driewielers voor mensen die moeite hebben het evenwicht op een gewone fiets te bewaren en fietsen die geoptimaliseerd zijn voor senioren of moeders die veel kinderen en boodschappen moeten vervoeren.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor al deze goede en zeer betaalbare Popal fietsen.Informatie Popal fietsen


Popal is een familiebedrijf. Drie broers met de achternaam Popal richtte dit fietsmerk gezamenlijk op met als doel het veroveren van Europa met betaalbare fietsen van goede kwaliteit met een modern en aantrekkelijk design.

In 1999 werd de Utrechtse meubelzaak van pappa Popal door zijn zoons omgebouwd tot fietswinkel. Omdat de fietsen die beschikbaar waren of te duur of te slecht van kwaliteit waren besloten de Popals hun fietsen zelf te laten ontwerpen en te laten maken. Het fietsmerk Popal was geboren, in 2008 kwamen de eerste Popal fietsen in hun winkel te staan.

Inmiddels biedt Popal honderden modellen en varianten en worden de fiets via ruim 250 dealers verkocht. 


-->