Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goede goedkope transportfiets

Goede goedkope transportfiets

Op zoek naar een goede goedkope transportfiets? Hieronder vind je de beste fabrikanten van goedkope transportfietsen en aanbiedingen van hun fietsen.

Goedkope transportfiets Altec

Een transportfiets is een relatief goedkope fiets. Nog goedkoper wordt het als je kiest voor een goede transportfiets van een voordelig merk. Diverse Nederlandse fietsmerken maken goede transportfietsen die extra goedkoop zijn. Kijk hier voor de beste goedkope transportfietsen.

Alle transportfietsen goedkoop kopen

Een volledig overzicht van alle prijzen en mogelijkheden om een goede transportfiets goedkoop te kopen vind je in het onderstaande overzicht aanbiedingen transportfietsen. Daar zijn namelijk de aanbiedingen van transportfietsen bij de beste online winkels te vinden.

Hieronder kijken we naar het aanbod aan goedkope transportfietsen bij enkele van de beste fabrikanten van een goedkope transportfiets.

Goedkope Altec transportfiets

Als je een goede goedkope fiets zoekt kom je al snel bij het Nederlandse fietsmerk Altec uit. Ook voor een goede goedkope transportfiets is Altec een goed merk fietsen.

Goedkope transportfiets Altec

Goedkope transportfiets Altec


Altec heeft met de Altec Classic, Altec Dutch en Altec Retro klassiek vormgegeven goedkope transportfiets terwijl de Altec Urban en Altec Love wat moderner ogen. Bij het kiezen van een Altec transportfiets heb je de keuze tussen 0 of 3 versnellingen, een aluminium frame of een stalen frame, rollerbrakes, een V-brake of terugtraprem, en afhankelijk van het model diverse kleuren.

Kijk hier onder voor alle mogelijkheden voor het kiezen van een goedkope transportfiets van Altec.

Goedkope Popal transportfiets

Ook Popal is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn goede fietsen tegen een lage prijs. Popal biedt een enorm assortiment voordelige fietsen waaronder ook de diverse goedkope transportfietsen.

Popal Daily Dutch goedkope transportfiets
Popal Daily Dutch goedkope transportfiets


De meest bekende Popal transportfiets is de Popal Daily Dutch Basic die te koop is als damesfiets en als herenfiets, maar ook in kleinere maatjes als transportfiets voor kinderen. De maten van de Popal Daily Dutch lopen van 20 inch t/m 28 inch.

De Popal Daily Dutch transsportfiets is een aanrader als je een goedkope transportfiets zoekt. Kijk hieronder voor de aanbiedingen van deze goedkope transportfiets van Popal bij de beste (en goedkoopste) fietsenwinkels online.


Goedkope Amigo transportfiets

Is een Popal transportfiets niet goedkoop genoeg? Goedkoper dan een Amigo transportfiets zal je ze niet snel vinden. Tenminste niet als je een betrouwbare transportfiets zoekt. De prijzen van een Amigo transportfiets voor dames of heren koop je al ruim onder de 300 euro. Daarnaast heeft ook Amigo transportfietsen voor kinderen.

Amigo Eclipse goedkope transportfiets

Amigo Eclipse goedkope transportfiets


Amigo heeft met de Amigo Forest transportfiets (klassieke transportfiets) en de Amigo Eclypse transportfiets (moderne transportfiets) meerdere goedkope transportfietsen in de collectie. Daarnaast is er ook nog de Amigo E-Pulse elektrische transportfiets, die met een prijs vanaf circa 850 euro bijzonder goedkope elektrische transportfiets is.

Kijk hieronder voor alle Amigo transportfietsen en andere goedkope fietsen van Amigo.

Goedkope Cortina transportfietsen

Liever een transportfiets van een A-merk? Kijk dan eens bij de Cortina transportfietsen. Een Cortina transportfiets is niet zo goedkoop als de goedkope transportfietsen van bovenstaande budget merken maar je kunt bij Cortina nog steeds van een voordelige transportfiets spreken.

Voordelige transportfiets Cortina

Voordelige transportfiets Cortina


Cortina is gespecialiseerd in hippe Hollandse lifestyle fietsen, en in die categorie valt ook de transportfiets. Cortina biedt dan ook verschillende transportfietsen aan. Zowel elektrisch als zonder trapondersteuning.

De Cortina E-U4 is de meest bekende Cortina transportfiets. Deze voordelige transportfiets is in diverse versies te koop. De Cortina E-U4 is een klassiek model transportfiets. Liever een meer moderne stadsfiets met voordrager? Kijk dan eens naar de Cortina Common transportfiets.

Hieronder vind je meer informatie over de Cortina transportfietsen en goedkope aanbiedingen van deze lifestyle fietsen van Cortina.
Hoewel je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van transportfietsen goedkopere elektrische transportfietsen tegenkomt is een Stella elektrische transportfiets een aanrader als je een goedkope elektrische transportfiets zoekt. Dit zijn namelijk goede transport e-bikes tegen een lage prijs.

Stella biedt meerdere versies van zijn elektrische transportfiets aan, zoals de Stella Dolce Superior, de Stella Dolce Comfort, de Stella Forte Superior en Stella Dolce Superior.  De Comfort modellen zijn voorzien van een Stella Eleon voorwielmotor, de Superior modellen van een Shimano Steps middenmotor.

Goede goedkope elektrische transportfiets Stella
Goede goedkope elektrische transportfiets Stella


De prijs / kwaliteit verhouding van deze Stella elektrische transportfietsen is zeer goed want deze Stella e-bikes tot een beste koop maakt als je een goede voordelige elektrische transportfiets zoekt.


Meer goede goedkope transportfietsen

En zo zijn er nog meer goede merken voor als je een goede maar goedkope transportfiets zoekt. Kijk maar eens naar de bovenaan genoemde aanbiedingen van transportfietsen, of kijk bij onderstaande fietsmerken die ook goedkope transportfietsen aanbieden.
Hier kijken we naar fietsmerken die goede goedkope transportfietsen maken. Voor een goede goedkope transportfiets zijn Altec, Popal en Amigo goede fietsfabrikanten voor een goede goedkope transportfiets. Een Cortina transportfiets of een Stella elektrische transportfiets zijn wat minder goedkoop, maar hebben wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Onderaan zie je nog meer makers van een goedkope transportfiets zoals Avalon, Cumberland, Puch, Wheelerz en Crown fietsen.
-->