Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Avalon Fietsen. Betaalbare Hollandse fietsen.

Avalon Fietsen. Betaalbare Hollandse fietsen.

Avalon fietsen worden in Nederland gemonteerd, gelakt en gemonteerd. Na deze productie vind er een strenge kwaliteitscontrole plaats. Toch worden de Nederlandse Avalon fietsen tegen heel betaalbare prijzen aangeboden.

Avalon fietsen zijn veel goedkoper dan de fietsen van andere Hollandse fabrikanten zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Maar je hebt hier wel te maken met Nederlandse fietsen.

Avalon fietsen extra goedkoop kopen

Avalon behoort tot de vele goedkope fietsmerken die Nederland tegenwoordig rijk is. Avalon fietsen zijn heel betaalbaar, vooral als je ook nog eens gebruik maakt van de zeer interessante online aanbiedingen van Avalon fietsen bij de onderstaande winkels.Deze winkels bieden een mooie collectie van alle soorten Avalon fietsen aan tegen een lage prijs. De online korting is vaak zeer hoog.

Veel keuze uit Avalon fietsen

Avalon biedt ook een brede collectie. Het fietsenmerk uit Alkmaar maakt stadsfietsen, omafietsen, opafietsen, transportfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen voor jongens en meisjes waaronder ook freestyle BMX fietsen.

Het bedrijf achter Avalon fietsen is Cycletech uit Alkmaar. Naast Avalon maakt dit bedrijf ook fietsen en fietsonderdelen onder de merknamen Zuiderzee, Barok, Legend en Falk. Deze fietsen worden niet alleen in Nederland verkocht maar ook geëxporteerd naar België, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Onderwerpen:
Avalon fietsen, kwaliteit, Avalon fiets.
-->