Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Avalon Fietsen. Betaalbare Hollandse fietsen.

Avalon Fietsen. Betaalbare Hollandse fietsen.

Avalon fietsen worden in Nederland samengesteld, gemonteerd, gelakt. Na deze productie vind er een strenge kwaliteitscontrole plaats. Avalon is dus een echt Hollands fietsenmerk. Toch worden deze Nederlandse Avalon fietsen tegen heel betaalbare prijzen aangeboden.

Avalon fietsen


Avalon fietsen zijn veel goedkoper dan de fietsen van andere Hollandse fabrikanten zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Maar je hebt hier wel te maken met Nederlandse fietsen ontwikkelt voor gebruik op de Nederlandse wegen in Hollands weer en wind.

Avalon fietsen extra goedkoop kopen

Avalon behoort tot het steeds groeiende aantal goedkope fietsmerken dat Nederland rijk is. Avalon fietsen zijn heel betaalbaar, vooral als je ook nog eens gebruik maakt van de zeer interessante online aanbiedingen van Avalon fietsen bij de onderstaande online fietswinkels.


Deze winkels bieden een mooie collectie van alle soorten Avalon fietsen aan tegen een lage prijs. De online korting die je er krijgt is vaak zeer hoog.

Veel keuze uit Avalon fietsen

Avalon biedt ook een brede collectie fietsen. Het fietsenmerk uit Alkmaar maakt vooral Hollandse stadsfietsen zoals transportfietsen, omafietsen en opafietsen. Dit zijn ook de fietsen waar Avalon bekend om staat, maar ze maken bijvoorbeeld ook de Avalon Elegance moederfiets met extra ruim instap en diverse e-bikes met een moderne hedendaagse uitstraling.

Het bedrijf achter Avalon fietsen is Cycletech uit Alkmaar. Naast Avalon maakt dit bedrijf ook fietsen en fietsonderdelen onder andere merknamen en private label fietsen. Al deze fietsen worden niet alleen in Nederland verkocht maar ook geƫxporteerd naar Belgiƫ, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Kijk voor alle aanbiedingen van Avalon fietsen bij de boven genoemde beste winkels en koop je Avalon fiets extra goedkoop. 


Samenvatting:
Avalon fietsen zijn goedkope fietsen van goede kwaliteit. Avalon is een Nederlands fietsmerk uit Alkmaar dat vooral Hollandse stadsfietsen en andere Hollandse fietsen maakt zoals transportfietsen en omafietsen. Daarnaast komen er ook steeds meer Avalon elektrische fietsen. Hierboven vind je de aanbiedingen van Avalon fietsen bij de beste en goedkoopste online aanbieders. Hier koop je de toch al zo goedkope Avalon fietsen vaak met extra korting.  
-->