Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Thermo ondergoed voor op de fiets

Thermo ondergoed voor op de fiets


Themokleding houd je heerlijk op temperatuur op de fiets. Onder je kleding of fietskleding kun je thermo ondergoed dragen, dat heeft in zowel de winter als je zomer grote voordelen.


Themo ondergoed en andere thermokleding die zeer geschikt is voor bij het fietsen kun je voordelig vinden bij de aanbiedingen van alle thermokleding en bij de beste winkels met fietskleding. Je hebt daar veel keuze in goede thermokleding.


Thermische onderkleding, bestaande uit een thermoshirt en een thermobroek, houdt je ook in de winter lekker warm en droog op de fiets. En het is een prima bescherming tegen een koude wind.

Thermisch ondergoed en andere thermische kleding fietsers

Thermoshirts en thermisch ondergoed worden in de winter steeds vaker door fietsers gebruikt. Moderne thermische onderkleding zit comfortabel. Het ondergoed neemt geen zweet op, zoals katoen, maar voert het af. Dit voorkomt onderkoeling en schuurvlekken.

Thermo onderkleding

Thermo onderkleding


Thermo ondergoed, ook bij warm weer
 Maar ook in de zomer heeft thermo ondergoed tijdens het fietsen zijn nut. Want zoals we al schreven voert dit ondergoed het transpiratievocht goed af waardoor de lichaam schoon en droog blijft.

Thermo shirts en thermo broeken
Thermoshirts en thermobroeken sluiten direct op de huid aan waardoor het belangrijk is dat ze goed passen. Een thermoshirt werkt het best in combinatie met een kwalitatief fietsshirt dat als tweede laag dienst doet.

Thermobroeken heb je als lange broek en korte broek terwijl je bij de thermoshirts kunt kiezen tussen lange mouwen en korte mouwen. Het is maar hoe ver je wilt gaan met je bescherming. Lang geeft meer warmte en bescherming, maar kort geeft je meer vrijheid bij armen en benen.

Thermo onderbroeken voor fietsers

Fietsonderbroeken kunnen voorzien zijn van een ingenaaide zeem zodat ze meteen als fietsbroek dienst kunnen doen. Je kunt over de thermo onderbroek dan een comfortabele outdoor-broek dragen.

Beste thermo kleding merken
De meest bekende fabrikant van thermische onderkleding voor fietsers is Craft Sportswear. Maar er zijn meer goede producenten zoals Odlo, Castelli en 21Virages.

Zie ook: Meer fietskleding tips


Samenvatting:
Thermo kleding houdt je op temperatuur op de fiets. Thermo ondergoed houdt je warm in de winter, maar thermo ondergoed houdt je in de zomer juist koel.

-->