Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope hybride fiets

Goedkope hybride fiets

goedkope hybride fiets toerfiets

Fietsen die echt bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, zoals woon-werk verkeer of het vervoeren van boodschappen noemen we stadsfietsen. En voor het beoefenen van de wielersport heb je een racefiets. Een hybride fiets (ook wel toerfiets of tourfiets genoemd) is een tussenvorm. Zie het als een lichte comfortabele stadsfiets met veel versnellingen. Ideaal voor het maken van fietstochten.

Een hybride fiets (toerfiets, tourfiets) is een sportieve fiets waarop je  een lange fietstocht in het weekend kunt maken en doordeweeks kunt gebruiken om naar werk of school te gaan en om te gebruiken als je boodschappen gaat doen. Een ideale allrounder.

Hieronder vind je de beste fabrikanten van goedkope hybride fietsen en de aanbiedingen van hun goede maar voordelige fietsen bij de beste fietsenwinkels online in Nederland.

We kijken daarbij in eerste instantie naar de niet elektrische fietsen. De meeste van deze fietsmerken bieden hun goedkope hybride fietsen echter ook in een e-bike versie aan. Ook deze voordelige elektrische fietsen zijn bij de aanbiedingen te vinden.

Overzicht aanbiedingen alle hybride fietsen

Maar voor we naar de specifieke goedkope hybride fietsen kijken willen we je eerst wijzen op de aanbiedingen van alle hybride fietsen bij de beste winkels online. Deze aanbiedingen vind je hier onder verzameld.

Goede goedkope hybride fietsen

Hieronder vind je een aantal goede fietsmerken voor als je een goedkope hybride fiets zoekt. Al deze goedkope toerfietsen hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Goedkope hybride fiets Amigo

Wil je het echt goedkoop hebben? Kijk dan eens naar de goedkope hybride fietsen van Amigo. Het fietsmerk Amigo biedt hybride fietsen ruim onder de 300 euro aan. Voor een echt goedkope hybride fiets moet je bij Amigo zijn.

goedkope hybride fiets Amigo toerfiets

Amigo Style goedkope hybride damesfiets


Amigo fietsen worden veel als schoolfiets gebruikt. Een goedkope hybride fiets leent zich goed voor scholieren die wat grotere afstanden moeten afleggen. De hybride fiets is lichter, trapt lichter en je hebt de beschikking over meer versnellingen dan een transportfiets. Dat maakt het wegtrappen van de kilometers wel makkelijker.

De Amigo Style en de Amigo Moves zijn bijzonder goedkope hybride fietsen die toch goed en betrouwbaar zijn. Kijk hier onder voor goedkope aanbiedingen.

Goedkope hybride fiets Cumberland

Iets duurder dan de Amigo hybride fietsen, maar nog steeds heel goedkoop, zijn de hybride fietsen van Cumberland. En bijvoorbeeld de Cumberland Preston is een echte hybride fiets, met een licht frame en 21 versnellingen, maar toch kost deze goedkope toerfiets maar zo'n 400 euro.

Cumberland goedkope hybride herenfiets
Cumberland Preston goedkope hybride herenfietsEen ander aanrader, maar wel iets minder goedkoop, is de Cumberland Tourer, met meer luxe en een mooier en moderner design. Kijk hier onder voor alle aanbiedingen van deze voordelige hybride fietsen en andere goede Cumberland fietsen tegen een lage prijs.

Goedkope hybride fiets Hercules

In dezelfde categorie als de Cumberland Tourer vinden we de Hercules Tourer. Niet de aller goedkoopste hybride fiets, maar wel een recreatieve toerfiets met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Goedkope hybride fiets damesfiets Hercules
Goedkope hybride fiets damesfiets Hercules TourerIn Duitsland is Hercules een echt A-merk, toch zijn hun hybride fietsen in Nederland heel betaalbaar. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Hercules fietsen in Nederland.


Goedkope hybride fiets KS Cycling

Terug naar de heel goedkope hybride fietsen. Ook KS Cycling hoort in dat rijtje thuis. Ook KS fietsen komen uit Duitsland, maar deze hybrides zijn een stuk goedkoper dan de Hercules toerfiets. Een KS Cycling trekking fiets koop je in Nederland al voor prijzen vanaf minder dan 350 euro.


Goedkope toerfiets KS Cycling

Goedkope toerfiets dames KS Cycling VegasVoor dat lage bedrag koop je al een lichte maar stevige hybride fiets met 21 versnellingen. Interesse in zo'n goedkope touring fiets? Kijk dan bij de onderstaande aanbiedingen van KS fietsen.


Goedkope hybride fiets BPS

BSP uit Utrecht is een minder bekende Nederlandse fietsfabrikant. Maar dat neemt niet weg dat BSP prima fietsen maakt. Hun hybride fietsen en andere fietsen zijn goedkoper dan de fietsen van de bekende A-merken.
Goedkope tour city fiets BSP
Goedkope tour city fiets BSP Voyager Belt


BSP noemt zijn hybride fietsen zelf Tour City Fietsen, of met andere woorden die zowel als stadsfiets als toerfiets ontworpen zijn. Ze bieden verschillende van deze toer hybrides zoals de lichtgewicht BSP Voyager en de luxere BSP Voyager Belt met riemaandrijving in plaats van een fietsketting.

En dan is er nog de BSP O-Seven die ook als Tour City Fiets verkocht wordt. Een goede goedkope fiets, maar met 3 versnellingen wat ons betreft niet een echte hybride. De BSP Voyager heeft 7 versnellingen.Zie ook: Meer tips hybride fietsen


Onderwerp:
Een hybride fiets (toerfiets) is een sportieve stadsfiets die niet alleen geschikt is voor gebruik in en rond de stad en dorp maar ook voor lange fietstochten. Hier vind je enkele goede goedkope hybride fietsen / goedkope toerfietsen. Bij de aanbiedingen van hybride fietsen vind je nog veel meer voordelige hybride fietsen voor dames en heren.
-->