Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Cumberland fietsen

Goedkope fietsen: Cumberland fietsen


Cumberland zijn eigentijdse trendy fietsen. Onder deze merknaam worden diverse soorten fietsen verkocht. Cumberland fietsen worden gekenmerkt door een goede kwaliteit tegen een lage prijs

Het aanbod aan Cumberland fietsen bestaat uit stadsfietsen, toerfietsen, transportfietsen en omafietsen. Sommige van deze Cumberland fietsen zijn ook als elektrische fiets te koop.

Kijk bij de aanbiedingen van Cumberland fietsen voor het totale aanbod aan Cumberland fietsen.


Diverse soorten Cumberland fietsen

De meeste Cumberland fietsen zijn stadsfietsen. Hoewel deze fietsen Britse namen hebben als de Plymouth en de Brighton zijn het fietsen in een Hollandse stijl. Dat geldt natuurlijk helemaal voor de Cumberland omafietsen (de York en de Nottingham) en de Cumberland transportfietsen (de Stockport en de Coventry). Ondanks hun naam allemaal echte Hollandse fietsen.

Voor de meer recreatieve fietser maakt Cumberland de Preston. Dat is een meer sportief model met 21 versnellingen (derailleur) die geschikt is voor lange fietstochten.

Damesfietsen en herenfietsen

Halfords fietsen zijn damesfietsen en herenfietsen. Diverse modellen zijn alleen als damesmodel te koop. Men noemt dit tegenwoordig vaak universeel model omdat mannen ook steeds vaker deze fietsen zonder fietsstang gebruiken. Voor fabrikanten is dat een reden om steeds minder vaak aparte herenmodellen uit te brengen. Kinderfietsen maakt Cumberland al een paar jaar niet meer.

Cumberland fietsen zijn exclusief bij Halfords te koop. Kijk hierboven bij de aanbiedingen voor alle specificaties en prijzen van deze voordelige maar goede fietsen.


Onderwerpen:
Goedkope fietsen, Halfords fiets, Cumberland fietsen, goede goedkope fiets online kopen, Cumberland fiets. 
-->