Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Vijf goedkope transportfietsen

Vijf goedkope transportfietsen


Transportfietsen zijn niet alleen hip maar ook heel praktisch. Je schooltas of boodschappen neem je heel makkelijk mee op een transportfiets. En transportfietsen zijn geen dure fietsen, ook niet nieuw. we kijken hier naar vijf goede goedkope transportfietsen.

Avalon Transport

Het Nederlandse fietsmerk Avalon maakt heel mooie goedkoop geprijsde transportfietsen. Hoewel ze deze ook opoe-fietsen noemen zien ze er moderner uit dan de transportfietsen van veel andere merken. De reflecterende fel gekleurde banden van de Avalon Transport en het slanke frame van deze transportfiets dragen daar sterk aan bij. Het frame is oversized en poeder coated. Kortom een mooie transportfiets die ook nog eens heel compleet wordt geleverd.
De Avalon Transport is heel goedkoop te koop bij Internet Bikes.


Ano Desire

De Ano Desire is een bijzonder goedkope transporter. Het is een combi van een omafiets en een transportfiets. Hij is er alleen als damesmodel, dus het is uitsluitend een transportfiets voor meisjes en vrouwen. Zoals het een echte omafiets betaamd is de Ano Desire voorzien van terugtrapremmen, en je kunt hem alleen kopen in de klassieke kleuren wit en zwart.
De Ano Desire koop je voor circa 255 euro bij Internet Bikes.

Popal Shifter

Ook een goedkope transportfiets kan voorzien zijn van versnellingen. Dat bewijst het Nederlandse budgetfiets-merk Popal met de Polal Shifter transportfiets. Deze complete unisex-fiets is voorzien van  transportrek, een bagagedrager met snelbinders, drie versnellingen, een stuurstabilisator, een bel en een veilige terugtraprem.
Kijk hier voor aanbiedingen van Popal ShifterStokvis Cargo

De Stokvis cargo is een goede Nederlandse transportfiets voor weinig geld. De Stokvis Cargo transportfiets is er voor heren en voor dames, met en zonder versnellingen. Het is een moderne variant op de klassieke transportfiets. Ouderwetse kwaliteit met moderne veiligheid en moderne mogelijkheden.
De Stokvis Cargo koop je voordelig bij MatraBike. Met gratis thuisbezorging.Popal Urban

Nog een goede en goedkope Popal transportfiets. De Popal Urban is niet alleen als damesfiets maar ook als herenfiets leverbaar. Het design is klassiek als dat van een omafiets, maar dan net met een iets moderner tintje, en ook iets meer elegant om te zien. Daarmee is het een hippe transportfiets, en helemaal van deze tijd. In tegenstelling tot de Popal Shifter mist je Popal Urban wel versnellingen.
Kijk hier voor aanbiedingen van Popal Urban


Foto bovenaan: Popal transportfiets
-->