Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Dit zijn de beste kinderfietsen

Dit zijn de beste kinderfietsen

Een overzicht van de beste kinderfietsen (merken), met aanbiedingen van deze beste fietsen voor kinderen (meisje of jongen) bij de beste en goedkoopste winkels.


Dit maal kijken we naar enkele goede merken kinderfietsen. Goede fietsen voor jongens en meisjes tegen een aantrekkelijke prijs. Dit zijn de toppers, de beste kinderfietsen!

Op zoek naar een goede kinderfiets? De aanbiedingen van onderstaande fietsmerken moet je dan vooral eens bekijken. Je vindt hier onder een korte beschrijving van de fabrikanten van beste kinderfietsen, en de aanbiedingen van deze beste kinderfietsen bij diverse goede online fietsenwinkels.

Volare fietsen

Uit Volendam komen volkszangers (M/V) en vette palingen, maar ook goede kinderfietsen. Volendam is namelijk de thuisbasis van het fietsmerk Volare. één van de beste kinderfiets fabrikanten. 

Het fietsmerk Volare (een label van E&L Cycles uit het palingsdorp) staat bekend om zijn kinderfietsen van hoge kwaliteit.Volare kinderfietsen zijn er voor jongens en meisjes in alle leeftijden, voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar, maar ook voor oudere kinderen. Van het eerste fietsje tot fietsen voor groep acht. 

Volare kinderfietsen zij veilige betrouwbare jongensfietsen en meisjesfietsen, maar ook fietsen met een design dat kinderen aanspreekt. Of ze nou voorkeur hebben voor een stoere fiets of een fiets met het design van hun favoriete kinderheld zoals Minions of voor Disney fietsen.
Aanbiedingen Volare fietsen

Loekie fietsen

Loekie is meer dan 30 jaar een A-merk in kinderfietsen. Loekie richt zich op kinderen van drie jaar tot en met negen jaar met coole kinderfietsen van hoge kwaliteit. 

Achter het label Loekie Fietsen gaat niets minder dan het fietsmerk Sparta schuil. Eigenlijk is een Loekie fiets een kleine Sparta kinderfiets. Sparta maakt tegenwoordig geen kinderfietsen meer, de voormalige Sparta kinderfietsen worden tegenwoordig als Loekie fietsen verkocht. De kwaliteit van Loekie fietsen is dan ook zeer groot, en deze kinderfietsen zijn zeer veilig. Loekie fietsen behoren tot de beste kinderfietsen.
Aanbiedingen Loekie fietsen

Alpina fietsen

Een ander topmerk in kinderfietsen is Alpina. Ook dit is een Nederlands merk kinderfietsen. Het fietsmerk Alpina is eigendom van Kruitbosch. Deze Nederlandse fietsfabrikant is de eigenaar van nog meer fietsmerken, waarvan het hippe fietsmerk Cortina de meest bekende is.


Onder het label Alpina verkoopt Kruitbosch kinderfietsen voor meisjes en jongens van 2 jaar tot 12 jaar. Ook bij Alpina fietsen vind je een grote diversiteit aan kinderfietsen voor meisjes en jongens, met veel verschillende modellen, van stoere kinder-mountainbikes tot prinsessenfietsjes. En dit alles van hoge kwaliteit. Alpina is een echt A-merk kinderfietsen.
Aanbiedingen Alpina fietsen

Yipeeh fietsen

Yipeeh is een merknaam van E&L Cycles uit Volendam. Kennen we die naam? Ja, dat is hetzelfde bedrijf als van het bovenaan genoemde Volare. Onder de naam Yipeeh verkopen ze vooral fietsen voor de allerkleinsten. En niet alleen gewone kinderfietsen, maar ook loopfietsen.


Op het gebied van loopfietsjes is Yipeeh zelfs de nummer één. Ook driewielers, autopeds en skelters zijn er in het in het aanbod te vinden.  De kinderfietsen van Yipeeh lopen tot maat 14 inch, daarna neemt Volare het over.
Aanbiedingen Yipeeh fietsen

Dino Bikes

Niet uit Volendam, maar uit Italië komen de Dino Bikes. Deze Dino kinderfietsen worden door echte specialisten ontwikkeld en gemaakt want Dino Bikes richt zich helemaal op fietsen voor kinderen. Je komt Dino fietsen onder eigen naam tegen, maar Dino Bikes maakt ook fietsen voor fantasie-labels als Hello Kitty, Spiderman, Barbie en Skylanders.Maar ook deze merchandise fietsen worden gemaakt volgens de hoge kwaliteitseisen van Dino Bikes. Dit merk heeft immers een naam hoog te houden, zelfs als het de naam van een stripfiguur is. Kijk maar naar de foto hierboven uit het Dino Bikes testlab.
Aanbiedingen Dino Bikes


2Cycle kinderfietsen

Op zoek naar een kinderfiets met een laag prijskaartje, maar wel veilig en van degelijke kwaliteit? Kijk dan een naar 2Cycle fietsen. Dit zijn budget-fietsen voor kinderen die de moeite waard zijn. Goedkope kinderfietsen voor een jongen of meisje.


2Cycle fietsen worden uitsluitend online verkocht. De keuze uit de kinderfietsen is heel groot, met alle soorten fietsen voor jongens en meisjes. Kijk hieronder voor hun aanbiedingen.
Aanbiedingen 2Cycle fietsen

Dit zijn de beste kinderfiets merken voor zowel een goede kinderfiets voor een jongen als een goede kinderfiets voor meisjes. Meer goede kinderfiets merken vind je hier onder.

Meer merken kinderfietsenZie ook: Aanbiedingen alle merken kinderfietsen


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste kinderfietsen. Deze fietsfabrikanten maken de beste kinderfietsen, zowel jongensfietsen als meisjesfietsen, in alle maten. Gespecialiseerde merken in goede kinderfietsen zoals Volare, Alpina, Loekie en Yipeeh maken zeer goede kinderfietsen voor jongens en meisjes, maar ook Sparta kinderfietsen en Gazelle kinderfietsen zijn zeer goed van kwaliteit.
-->