Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego Barrow transportfiets

Montego Barrow transportfietsMet de Barrow levert het Nederlandse fietsenmerk Montego een opvallende transportfiets. Bij de Montego Barrow is een zeer klassiek design gekoppeld aan moderne techniek.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

Want als je hem ziet rijden zal je het niet verwachten, maar deze retro transportfiets beschikt over een naafdynamo, halogeen verlichting, een licht maar sterk aluminium frame en Shimanon versnellingen. Al hangt dat laatste wel af van het model Montego Barrow dat je kiest. Je hebt de Barrow met 0, 3 en 7 versnellingen.

Maar naar welke Montego Barrow je voorkeur ook uitgaat, in alle gevallen krijg je een stoere retro transporter met een stevige bagagedrager op het stuur. Hierop kan een krat, tas of mand geplaatst worden.


Al koper kun je kiezen uit de Montego Barrow in een groot aantal kleuren. Zwart, wit en grijs, maar ook rood, paars/wit, groen, blauw/roze en nog meer kleuren.

De Montego Barrow is zowel een klassieke transportfiets als een moderne stadsfiets. Zoals de foto's hierboven aantonen maakt het voor de sfeer die de fiets uitstraalt heel erg uit voor welke kleur er gekozen is. De Montego Barrow oogt in het zwart als een klassieke degelijke transportfiets en in het paars/roze als een trendy transporter.
-->