Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch transportfietsen

Puch transportfietsen

Puch transportfietsen

Het bekende fietsenmerk tweewieler merk Puch heeft een aantal leuke transportfietsen in het assortiment, zowel gewone fietsen met voordrager als elektrische transportfietsen. Hier kijken we naar de diverse Puch transportfietsen.

Het gaat daarbij om verschillende modellen zoals de Puch Rock en de Puch Beat (zonder motor) en de elektrische transportfietsen Puch E-Rock en Puch E-Cargo.

Alle Puch fietsen vallen op door hun goede prijs / kwaliteit verhouding.

Kijk bij de aanbiedingen van Puch fietsen voor deze Puch transportfietsen en andere Puch fietsen tegen een lage online prijs.

Hieronder korte informatie over de Puch transportfietsen.

Puch Rock transportfiets

De Puch Rock is de meest bekende Puch transportfiets. Het standaard model uit deze serie beschikt over een Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en een kleine maar sterke voordrager. Onder de naam Puch Rock S is er ook een luxere versie met 7 versnellingen te koop. Beide versies zijn zowel als damesfiets als herenfiets verkrijgbaar.

Puch Rock S transportfiets


Puch E-Rock elektrische transportfiets

De e-bike versie, de Puch E-Rock, is ook in een versie voor dames en heren te koop. Deze e-transportfiets beschikt over een Bafang voorwielmotor met 5 ondersteuningsstanden. Het Sturmey Archer versnellingsapparaat biedt 2 versnellingen.

De Puch E-Rock S heeft een Shimano Nexus 7 versnelling. Deze Puch elektrische transportfiets is alleen te koop in een universeel model voor dames en heren.

Puch Beat S

De Puch Beat S is een wat moderner ogende versie en iets luxer uitgevoerde versie van de Puch Rock S. Ook deze beschikt over Shimano Nexus 7 en is verkrijgbaar in modellen voor dames en heren.

Puch Beat S transportfiets


Puch E-Cargo

De Puch E-Cargo is een echte budget e-bike. Dit is de goedkoopste Puch elektrische transportfiets. Deze e-transporter beschikt over een Shengji voorwielmotor en 3 Shimano Nexus versnellingen. Deze elektrische transportfiets is alleen als universeel model / damesmodel te koop.

Puch e-cargo elektrische transportfiets

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en alle prijzen van deze Puch transportfietsen en andere Puch fietsen, of kijk bij de aanbiedingen van alle transportfietsen voor nog veel meer goede transportfietsen tegen een lage prijs.

Foto's: Puch Fietsen

-->