Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch transportfiets (Puch Rock en E-Rock)

Puch transportfiets (Puch Rock en E-Rock)

Informatie en aanbiedingen van de Puch Rock transportfiets en de Puch E-Rock elektrische transportfiets. Twee goed betaalbare Puch transportfietsen.

Puch transportfietsen

Het bekende fietsenmerk tweewieler merk Puch heeft een leuke transportfietsen in het assortiment die zowel als gewone fietsen met voordrager als elektrische transportfiets te koop is. Hier kijken we naar deze Puch transportfietsen.


Puch fietsen vallen op door hun goede prijs / kwaliteit verhouding. Dat geldt ook voor de Puch transportfietsen.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Puch fietsen voor deze Puch transportfietsen en andere Puch fietsen tegen een lage online prijs. Het betreft aanbiedingen van de beste winkels die Puch fietsen online verkopen.Hieronder korte informatie over de Puch transportfietsen.


Puch Rock transportfiets

De Puch Rock is de meest bekende Puch transportfiets. Het standaard model uit deze serie beschikt over een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en een kleine maar sterke voordrager. Het voordeel van een kleine voordrager is dat de transportfiets makkelijk in een fietsenstalling gestald kan worden.

Puch Rock S transportfiets

Puch Rock transportfiets


De Puch Rock is voorzien van rollerbrakes, een gesloten kettingkast, LED fietsverlichting en een stevig maar licht aluminium frame.

Deze Puch transportfiets is geen spectaculaire fiets maar wel een degelijke transportfiets die tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden.

Kijk voor de actuele lage prijs van de Puch Rock transportfiets bij de bovenstaande aanbiedingen.

Puch E-Rock elektrische transportfiets

De Puch E-Rock is de e-bike versie van de Rock. Ook dit is een degelijke betaalbare transportfiets, maar dan een elektrische transportfiets met een Ananda voorwielmotor. 

Deze fietsmotor zorgt er voor dat je ook met een zwaar beladen transportfiets makkelijk kunt fietsen. De Puch E-Rock is een goede allround elektrische fiets. Mede door zijn prijs is dit een heel goede schoolfiets voor scholieren die iedere dag veel kilometers moeten wegtrappen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en alle prijzen van deze Puch transportfietsen en andere Puch fietsen, of kijk bij de aanbiedingen van alle transportfietsen voor nog veel meer goede transportfietsen tegen een lage prijs.


Onderwerp:
Hier kijken we naar het aanbod aan transportfietsen van fietsfabrikant Puch. De huidige transportfiets van Puch is de Puch Rock die zowel als gewone transportfiets als elektrische transportfiets (de Puch E-Rock) te koop is.Foto's: Puch Fietsen

-->