Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fiets met terugtraprem

Fiets met terugtraprem

Remmen met de voeten, dat kan met een fiets met terugtraprem. Hier kijken we welke fietsen met terugtraprem er te koop zijn en wat deze terugtraprem fietsen kosten.

fiets met terugtraprem

De één vindt het ouderwets en soms zelfs gevaarlijk, de ander zweert er bij: Een fiets met terugtraprem. En mensen die ook op hun nieuwe fiets een terugtraprem willen hebben zijn er genoeg. Dat heeft weer als gevolg dat fietsen met terugtraprem nog door veel merken aangeboden worden. Hier kijken we naar fietsen met terugtrapremmen.

Terugtrapremmen kom je vooral tegen bij retro modellen als transportfietsen en omafietsen, maar ook bij modern uitgevoerde stadsfietsen, hybride toerfietsen en e-bikes. Fabrikanten die fietsen met terugtraprem in hun nieuwste collectie hebben zijn onder andere Gazelle, Cortina, Laventino, Azor, Victesse, Van Tuyl, Brinckers, Scott en Giant.

Aanbiedingen fietsen met een terugtraprem

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen fietsen met een terugtraprem welke fietsen dit allemaal betreft en wat deze fietsen (met korting) kosten.Omafiets met terugtraprem (ook voor opa)

Het zal je niet verbazen dat vooral de retro modellen als de transportfiets en de omafiets vaker dan andere fietsen met een terugtraprem zijn uitgerust.  Vooral de omafiets hoort natuurlijk eigenlijk gewoon een terugtraprem te hebben, al is dat stiekem bij veel retro ogende omafietsen helemaal niet het geval.


Avalon damesfiets met terugtraprem

Avalon omafiets / damesfiets met terugtraprem


Wel vinden we de terugtraprem op de Altec Roma en Altec Classic (een mix van een transportfiets en een oma/ opa fiets), de Avalon Export en de BSP Metropolis

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze fietsen met terugtraprem en andere terugtraprem omafietsen.

Transportfiets met terugtraprem

Het aantal transportfietsen met terugtraprem is nog heel veel groter. Voor de prijs zijn terugtrapremmen ook interessant dus we komen de terugtraprem veel tegen op voordelige transportfietsen als de Cortina U4, de Popal Daily Dutch, de Cumberland Coventry en de Bimas Transportfiets.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van fietsen met terugtraprem vind je deze en nog veel meer terugtraprem transportfietsen.

Bimas transportfiets met terugtraprem

Bimas transportfiets / herenfiets met terugtraprem

Stadsfietsen met terugtraprem

Wil je een moderne standaard fiets (tegenwoordig stadsfiets genoemd al kun je er met gerust hart ver buiten de bebouwde kom mee bewegen)? Dan kun je ook met een gerust hart nog steeds op de vertrouwde terugtraprem vertrouwen. Al is de keuze aan deze herenfietsen en damesfietsen met terugtraprem een heel stuk kleiner dan bij de meer klassieke omafietsen en transportfietsen.

Maar bijvoorbeeld de Popal Montebella en de Cortina Common Basic zijn wel met terugtraprem verkrijgbaar.


Cortina Common Basic fiets heren met terugtraprem


Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je al deze fietsen met terugtraprem met hoge korting.

Hybride fietsen met terugtraprem

Een hybride fiets is een sportieve versie van de stadsfiets, geoptimaliseerd om er lange fietstochten mee te kunnen maken. Hybride geeft aan dat we te maken hebben met een kruising (hybride) van een stadsfiets en een racefiets. 

Met dat in het achterhoofd is het begrijpelijk dat deze fietsen zelden van een terugtraprem voorzien worden.

Elektrische fietsen met terugtraprem

Elektrische fietsen en toch gebruik maken van een terugtraprem? Dat kan bij enkele e-bikes zoals de Puch E-Folk, Amigo E-Pulse (elektrische transportfiets), de Fongers Basic en de QWIC Premium e-bike.

Kijk in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen met fietsen met terugtraprem wat er allemaal aan fietsen met terugtraprem te koop is en wat deze fietsen met korting online kosten.


Onderwerpen:
De fiets met terugtraprem komen we nog volop tegen. Veel dames en heren geven de voorkeur aan een fiets met terugtrap rem. Fietsen met terugtraprem geeft veel mensen meer zekerheid. Kijk hier boven voor aanbiedingen van goede fietsen met terugtraprem.

-->