Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Maak van je fiets een transportfiets met Steco voordragers

Maak van je fiets een transportfiets met Steco voordragers

Steco is een belangrijke fabrikant van fietsaccessoires zoals voordragers en achterdragers. Met een Steco voordrager maak je van een gewone fiets in een handomdraai een hippe transportfiets. Steco heeft verschillende universele voordragers in de collectie.Bakkersrek

Steco maakt bijvoorbeeld het zogenaamde bakkersrek. Dit is een heel klassieke voordrager die aan het stuur en aan de vooras wordt bevestigd. Het bakkersrek is eenvoudig te bevestigen en maakt van iedere fiets een transportfiets.

Ook los verkrijgbaar

Steco bagagedragers zijn van hoge kwaliteit. Je komt ze dan ook standaard tegen op veel transportfietsen van Nederlandse merken. Deze fietsfabrikanten kopen de Steco voordragers en bevestigen deze op hun transportfietsen. Maar je kunt ze zelf ook los kopen, als universele voordrager, en deze op je stadsfiets monteren. Door zo'n voordrager op je eigen fiets te bevestigen kun je een grote mand, krat, doos of kist op de fiets meenemen. Maak van je gewone fiets een transportfiets.

Naast voordragers maakt Steco ook achterdragers, manddragers, wandhouders voor acculaders en vele accessoires voor voordragers zoals klapkratten, beschermhoezen, dragerverbreders en veel meer. Steco is een Nederlands bedrijf  (gevestigd in het Gelderse Stroe) dat al sinds 1928 fietsaccessoires maakt.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van voordragers

In het bovenstaande overzicht vind je ook aanbiedingen van voordragers van andere merken zoals Basil en FastRider.

Zie ook: Meer tips transportfietsen
-->