Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle transportfietsen

Gazelle transportfietsen

Gazelle transportfietsen


Op zoek naar een mooie transportfiets (met of zonder motor) van zeer goede kwaliteit? Kijk dan vooral eens naar de Gazelle transportfietsen. Gazelle maakt transportfietsen voor ieder soort gebruiker. En Gazelle transportfietsen zijn heel goed te betalen.

Hieronder een kort overzicht van de diverse modellen Gazelle transportfietsen.

Tip: Of kijk bij de aanbiedingen transportfietsen

Gazelle HeavyDutyNL


De Gazelle HeavyDutyNL is een zeer populaire Gazelle transportfiets. Dit is een echte transportfiets met niet alleen een stevige voordrager, maar ook een stevige achterdrager. Een heel robuuste transportfiets, maar ook een smaakvol vormgegeven fiets. De Gazelle HeavyDutyNL mag dan een heel solide transportfiets zijn, deze transporter oogt veel minder klassiek dan de meeste andere transportfietsen van de concurrentie.
Gazelle HeavyDutyNL (dames)


De Gazelle HeavyDutyNL oogt niet alleen modern, zo rijdt deze Gazelle transportfiets ook. Hij trapt heerlijk licht en beschikt over comfortabel brede banden, rollerbrakes en Shimano Nexus versnellingen (afhankelijk van de versie 3 of 7). 

Zowel het frame als de beide bagagedragers zijn gemaakt van licht aluminium, zonder dat dit ten koste van de stevigheid gaat. Zoals je van een echte transportfiets mag verwachten is de Gazelle HeavyDutyNL ongeveerd en zit je rechtop op de fiets.

Ook als elektrische fiets
Als Gazelle HeavyDutyNL HMB is deze Gazelle transportfiets ook te koop als e-bike. Deze versie beschikt over een krachtige Bosch middenmotor.

Gazelle PuurNL

Maar er zijn meer Gazelle transportfietsen. De Gazelle PuurNL is meer dan de Gazzelle HeavyDutyNL een klassieke (pure) transportfiets op te zien. Dat komt vooral door het stoere buizenframe, de klassiek zwarte kleur, de brede banden en de grote laag geplaatste voorlamp.

Gazelle PuurNL (heren)Maar stiekem is ook de Gazelle PuurNL een moderne fiets, gemaakt van lichte materialen, met naafversnellingen en met zowel een handrem (voor) als een terugtraprem (achter). Zowel de voordrager als achterdrager zijn bij de Gazelle PuurNL smaller dan bij de Gazelle HeavyDutyNL.

Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace is een zeer populaire transportfiets voor meisjes en dames. Een eigenwijze design fiets met vrouwelijke vormen. Deze Gazelle transportfiets voor dames is te koop in de kleuren wit, zwart en roze.

Gazelle Miss Grace transportfiets meisjes dames
Gazelle Miss Grace transportfiets voor meisjes en damesIn tegenstelling tot de HeavyDuty en Puur beschikt de Gazelle Miss Grace niet over een achterdrager, maar met de stevige voordrager hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Om de Miss Grace af te maken biedt Gazelle meerdere bijpassende fietsmanden aan, maar natuurlijk kun je ook je eigen fietsmand, fietskrat of fietstas op de voordrager plaatsen.

Ook elektrisch
De Miss Grace wordt ook als Gazelle Miss Grace HMB als elektrische transportfiets verkocht. Deze beschikt over een Bosch middenmotor die zowel op het vlakke als in de heuvels zeer goed presteert.

Gazelle Bloom

De Gazelle Bloom is meer een moederfiets (familiefiets) met een voordrager dan een echte transport. Tenminste, qua uitstraling. Technisch gezien heeft de Gazelle Bloom alles dat er op een transportfiets hoort, zoals een stevig frame, een dubbele fietsstandaard, een stuurslot en natuurlijk een sterke voordrager. 

Gazelle moederfiets met voordrager
Gazelle Bloom HMS elektrische moederfiets met voordragerMaar de Gazelle Bloom voegt daar nog veel extra ruimte tussen zadel en stuur aan toe (ideaal voor een kinderzitje), een lage instap en een mooi modern design.

E-bike versie
Deze Gazelle moederfiets met voordrager is ook als elektrische fiets te koop (zie foto). De Gazelle Bloom HMS is voorzien van een Shimano Steps middenmotor (een middenmotor geeft het meeste rijcomfort) en keuze uit twee accu's met een prima actieradius.

Alleen de elektrische fiets versie van de Gazelle Bloom wordt standaard met voordrager geleverd.


Zie ook: 
-->