Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Metropolis transportfiets

BSP Metropolis transportfiets

De Metropolis is de transportfiets van de Nederlandse fietsfabrikant BSP. Hier informatie en aanbiedingen van de BSP Metropolis en de BSP Metropolis E e-bike.

 BSP Metropolis transportfiets

De BSP Metropolis is een echte transportfiets van Hollands fabricaat. BSP heeft deze transporter al vele jaren in de collectie, maar in de loop der tijd is deze BSP transportfiets steeds moderner geworden. Was de BSP Metropolis vroeger een soort omafiets met voordrager, de huidige versie heeft een modern hip uiterlijk. Er is zelf een e-bike versie van de BSP Metropolis uitgebracht.

Maar de BSP Metropolis is nog steeds een echte Hollandse transportfiets. Stalen spatborden, massieve spatbordstangen, een dichte kettingkast, een fietsstandaard met twee poten en natuurlijk een stevige voordrager voor je bagage.

Goedkoop een BSP Metropolis transportfiets kopen

Deze BSP transportfiets is verkrijgbaar als damesfiets en als herenfiets in diverse kleuren en maten. Het is een sterke en praktische fiets, maar ook een comfortabele fiets. En zoals bij alle BSP fietsen hangt er een aantrekkelijk prijskaartje aan.


BSP transportfiets

BSP Metropolis elektrische transportfiets

Naast de standaard BSP Metropolis is er ook de BSP Metropolis E uitgebracht. Dit is een elektrische transportfiets voorzien van een comfortabel rijdende Shimano middenmotor.

Ook deze versies van de BSP Metropolis transportfiets vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van BSP fietsen, evenals alle andere goede BSP fietsen.Onderwerp:
Informatie en aanbiedingen van de BSP Metropolis, de transportfiets van BSP, en de BSP Metropolis E, de e-bike variant van deze BSP transportfiets.


Foto's: BSP Fietsen

-->