Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Metropolis transportfiets

BSP Metropolis transportfiets

 BSP Metropolis transportfiets

De BSP Metropolis is een echte transportfiets van Hollands fabricaat. BSP heeft deze transporter al vele jaren in de collectie, maar in de loop der tijd is deze BSP transportfiets steeds moderner geworden. Was de BSP Metropolis vroeger een soort omafiets met voordrager, de huidige versie heeft een modern hip uiterlijk. Er is zelf een e-bike versie van de BSP Metropolis uitgebracht.

Maar de BSP Metropolis is nog steeds een echte Hollandse transportfiets. Stalen spatborden, massieve spatbordstangen, een dichte kettingkast, een fietsstandaard met twee poten en natuurlijk een stevige voordrager voor je bagage.

Deze BSP transportfiets is verkrijgbaar als damesfiets en als herenfiets in diverse kleuren en maten. Het is een sterke en praktische fiets, maar ook een comfortabele fiets. En zoals bij alle BSP fietsen hangt er een aantrekkelijk prijskaartje aan.


BSP transportfiets

Naast de standaard BSP Metropolis met 3 versnellingen en terugtraprem is er ook de BSP Metropolis Plus met 7 versnellingen, rollerbrake handremmen en een naafdynamo voor zowel de voorlamp als de achterlamp.

En ook voor een elektrische transportfiets kun je bij de BSP Metropolis terecht. De BSP Metropolis E is voorzien van een Shimano middenmotor.

Ook deze versies van de BSP Metropolis transportfiets vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van BSP fietsen, evenals alle andere goede BSP fietsen.Foto's: BSP Fietsen


-->