Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Popal Daily Dutch (informatie)

Popal Daily Dutch (informatie)

Popal is een Nederlandse fabrikant van goede maar goedkope fietsen. Hun Popal Daily Dutch is een echte Hollandse transportfiets die beschikbaar is in modellen voor dames, heren, meisjes en jongens.Vooral als de Popal Daily Dutch N3 is dit model erg populair. Deze transportfiets beschikt over drie versnellingen (Shimano Nexus) waardoor je er onder alle omstandigheden comfortabel op kunt fietsen.

De Popal Daily Dutch is niet alleen verkrijgbaar als damesfiets en herenfiets, maar ook in vele verschillende kleuren en maten. Voor iedere vrouw, man, meisje of jongen is er wel een geschikte Popal Daily Dutch te vinden. In klassiek zwart, maar ook in het lichtblauw, wit, roze, rood, grijs of in een andere kleur.

Ondanks zijn robuuste sterke aluminium frame is het toch een transportfiets die plezierig licht fietst. Dankzij de voordrager en achterdrager kun je veel bagage meenemen. Een dubbele pootstandaard zorgt er voor dat hij inclusief die bagage niet snel omvalt.

Het is een complete fiets met verlichting, fietsslot, jasbeschermers en alles dat er nog meer nodig is. De nieuwste modellen beschikken ook over een stuurslot. Dit slot is evenals veel andere onderdelen (remnaaf, versnellingen) van Shimano.

De Popal Daily Dutch is voordelig te koop via de beste online winkels voor Popal fietsen.


-->