Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Transportfietsen voor kinderen

Transportfietsen voor kinderen

Een leuke transportfiets voor een meisje of jongen? Hier vind je aanbiedingen van transportfietsen in kleine maten. 


Transportfietsen zijn populair onder scholieren. En niet alleen in het voortgezet onderwijs. Hier kijken we naar transportfietsen voor jongens en meisjes in de kleinste maten. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Transportfietsen zijn er ook in de maten 24 inch en 26 inch. 24 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen met de 128-140 (circa 8 tot 12 jaar), 26 inch fietsen zijn er voor meisjes en jongens met kledingmaat 140-152 (circa 12 tot 14 jaar).

Kijk bij de aanbiedingen transportfietsen kinderen voor deze kleinste transportfietsen. Ook nog kleinere maten transportfietsjes voor kinderen kom je daar tegen.Cortina U4 Transport Mini

Een populaire transportfiets voor kinderen is de Cortina U4 Transport Mini. Deze transportfiets van het hippe Nederlandse fietsmerk Cortina is verkrijgbaar in de bovengenoemde maten 24 inch en 26 inch als jongensfiets en meisjesfiets in diverse uitvoeringen en in diverse kleuren.

Deze transportfiets voor kinderen beschikt over een licht frame en 3 versnellingen (naafversnelling) zodat hij licht en makkelijk fietst. Voor de donkere dagen is de transport-kinderfiets voorzien van betrouwbare batterij-verlichting. Remmen gebeurt via een terugtraprem, heel passend voor bij het retro uiterlijk van deze transportfiets voor kinderen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van transportfietsen voor kinderen vind je de Cortina U4 Transport Mini met een hoge online korting. Bij de aanbiedingen van Cortina fietsen vind je meer interessante aanbieders.

Zie ookFoto en video: Cortina


Onderwerp:
Ook voor kinderen zijn er goede transportfietsen te koop. Een echte transportfiets in een kleine maat. De beste transportfiets voor kinderen (meisje of jongen) is de Cortina U4 Transport Mini die als jongensfiets of meisjesfiets te koop is als 24 inch transportfiets en 26 inch transportfiets. Hierboven informatie over deze beste transportfiets voor jongens . beste transportfiets voor meisjes en aanbiedingen van meer goede transportfietsen voor kinderen in 24 inch, 26 inch en kleinere fietsmaten.
-->