Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Pick-Up nu Batavus transportfiets

Sparta Pick-Up nu Batavus transportfiets

De Batavus PackD transportfiets is de opvolger van de Sparta Pick-Up. Batavus en Sparta zijn namelijk zusterbedrijven en Sparta richt zich tegenwoordig op de meer luxe e-bikes.

Sparta Pick Up transportfiets

De Pick-Up valt daar niet onder, want deze fiets is meer een werkpaard dan een luxepaard. als is dit een fijne transportfiets waar je graag op gezien wil worden. Gelukkig is deze Sparta transportfiets nog steeds te koop, maar dan als Batavus PackD.

Batavus levert de fiets met 3 of 7 versnellingen. De Sparta Pick Up zonder versnellingen is niet meer leverbaar. Wel zijn de handremmen gebleven.

Ook heeft Batavus een e-bike versie van de transportfiets gemaakt. Deze is er met een voorwielmotor en met een comfortabele (maar duurdere) middenmotor.

Kijk bij de Batavus PackD voor alle informatie, prijzen en aanbiedingen van deze opvolger van de Sparta Pick-Up transportfiets.Sparta transportfietsOnderwerp:
De populaire Sparta Pick-Up transportfiets wordt niet meer gemaakt, maar deze transporter heeft een waarderige opvolger in de Batavus PackID. Kijk hier boven voor alle informatie en aanbiedingen van deze transportfiets.

-->