Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen

Elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen

In het begin waren alle elektrische fietsen toerfietsen, maar tegenwoordig is er van bijna ieder soort fiets wel een e-bike versie te vinden. Zo is er ook een elektrische meisjesfiets, de Gazelle Miss Grace C7 HMB elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen.


Deze e-bike voor meisjes is een ideale elektrische schoolfiets. Lange afstanden zijn geen probleem, en op langere  termijn is zo'n elektrische schoolfiets goedkoper dan het openbaar vervoer.


En je neemt makkelijk veel spullen mee op zo'n e-transportfiets. Schooltas, gymspullen: kratje of mandje erop en vullen maar.

Een lifestyle e-bike

De Gazelle Miss Grace is al langere tijd een populaire lifestyle fiets onder meiden. En dat zal bij deze elektrische versie niet anders zijn. Deze tienerfiets heeft dezelfde geweldige rijeigenschappen en dezelfde leuke uitstraling als de gewone Miss Grace fiets, maar dan met het gemak van elektrische ondersteuning.Deze trapondersteuning wordt geleverd door Bosch Active Line middenmotor die zowel op een vlakke weg als in de Limburgse heuvels goede prestaties levert. Voor de actieradius is er keuze uit drie accu's die netjes in de achterdrager worden geïntegreerd.De Gazelle Miss Grace C7 HMB is leverbaar in de kleuren zwart en poederroze. Kijk bij de beste online winkels met Gazelle fietsen waar je deze fiets met korting online kunt kopen. Online zijn deze fietsen namelijk veel goedkoper dan in de normale winkel.

Zie ook: Meer transportfiets tips
-->