Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen

Elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen

Review van de Gazelle Miss Grace elektrische transportfiets voor een meisje of jonge vrouw en aanbiedingen van meer goede elektrische transportfietsen voor dames.In het begin waren elektrische fietsen vrijwel altijd toerfietsen, maar tegenwoordig is er van bijna ieder soort fiets wel een e-bike versie te vinden. Zo is er ook een elektrische meisjesfiets, de Gazelle Miss Grace C7 HMB elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen.

Deze e-bike voor meisjes is een ideale elektrische schoolfiets. Lange afstanden zijn geen probleem, en op langere  termijn is zo'n elektrische schoolfiets goedkoper dan het openbaar vervoer.


En je neemt makkelijk veel spullen mee op zo'n e-transportfiets. Schooltas, gymspullen: kratje of mandje erop en vullen maar.

Een lifestyle e-bike

De Gazelle Miss Grace is al langere tijd een populaire lifestyle fiets onder meiden. En dat zal bij deze elektrische versie niet anders zijn. Deze tienerfiets heeft dezelfde geweldige rijeigenschappen en dezelfde leuke uitstraling als de gewone Miss Grace fiets, maar dan met het gemak van elektrische ondersteuning.

Maak hieronder kennis met deze elektrische transportfiets voor meisjes en vrouwen of kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Gazelle fietsen voor alle specificaties en de actuele prijs van deze e-transportfiets.Deze trapondersteuning wordt geleverd door Bosch Active Line middenmotor die zowel op een vlakke weg als in de Limburgse heuvels goede prestaties levert. Voor de actieradius is er keuze uit drie accu's die netjes in de achterdrager worden geïntegreerd.De Gazelle Miss Grace C7 HMB is leverbaar in de kleuren zwart en ivoor wit met poederroze tinten. Kijk bij de bovenstaande informatiepagina van deze elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen waar je deze fiets met goedkoop online kunt kopen.

Zie ook: 

Informatie:
De Gazelle Miss Graxe C7 HMB elektrische transportfiets is een Gazelle elektrische transportfiets voor meisjes en jonge vrouwen. Het is een echte elektrische meiden fiets om te zien. Deze e-bike transportfiets is dan ook populair als elektrische schoolfiets bij meiden. Het is een elektrische tienerfiets, een elektrische transportfiets voor jonge hippe vrouwen.
-->