Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope Hollandia Lowland mountainbike

Goedkope Hollandia Lowland mountainbike

De Hollandia Lowland mountainbike wordt voor zo'n 130 euro aangeboden, en dat is eigenlijk belachelijk weinig geld voor een mountainbike van deze kwaliteit.Lees maar eens de gebruikservaringen van de kopers van de Hollandia Lowland mountainbike en je komt nauwelijks slechte berichten tegen. En dat voor een mountainbike in deze prijsklasse!

De Hollandia Lowland is uitsluitend te koop via de Wehkamp fietsenwinkel. Het is een mountainbike voor iedereen die wil beginnen met offroad crossen. Een wilde fietstocht door het bos kan de Hollandia Lowland mountainbike prima aan, en de fiets mag dan Lowland heten, met z'n 18 versnellingen kun je er ook makkelijk een helling mee op.

Goedkoop of niet. Deze mountainbike is voorzien van een stevig stalen frame, dubbelwandige aluminium velgen, Shimao derailleurs en shifters, een sportzadel, Kenda MTB banden, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de onderdelen.

De Hollandia Lowland mountainbike wordt onderhouden door FietsNED, een landelijke organisatie van mobiele fietsenmakers. Mocht er ooit een probleem zijn met deze mountainbike dan komt FietsNED voor reparaties (maar ook voor onderhoud) gewoon bij je thuis.

De Hollandia Lowland mountainbike is een veilige en zeer voordelige koop.

Kijk hier voor de actuele prijs, meer specificaties en gebruikerservaringen.
-->