Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella fiets voor ouderen: Stella Nantes e-bike

Stella fiets voor ouderen: Stella Nantes e-bike

Maak kennis met de Stella Nantes e-bike. De elektrische fiets speciaal voor ouderen. Een stabiele e-bike met een heel lage instap.
Speciaal voor ouderen en andere dames en heren die moeite hebben met de instap van een gewone e-bike heeft Stella de Stella Nantes uitgebracht, een elektrische fiets met een heel lage instap.

De Stella Nantes Superior FDST (zoals deze elektrische fiets met zeer lage instap officieel heet) is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met knie-bewegingen en heup-bewegingen. Doordat de instap van deze Stella e-bike op dezelfde hoogte is als de gemiddelde stoeprand stap je heel makkelijk op en af te fiets. Dat is een heel verschil met een andere fiets of e-bike!

Dat geeft ouderen en mensen met klachten aan knieën of heupen veel meer vertrouwen als ze op de fiets stappen en neemt hun angst daarbij weg.

Meer informatie

Kijk bij de informatie Stella seniorenfietsen voor alle informatie over de Stella Nantes elektrische fiets met extra lage instap. Of vraag gratis de Stella digitale brochure aan. Je ontvangt dan per e-mail de uitgebreide Stella brochure met alle prijzen van alle Stella fietsen.

De Stella Nantes is verkrijgbaar in versies net 3 en 7 versnellingen. De actieradius bedraagt standaard tot 150 kilometer, maar is nog verder uitbreidbaar. De e-bike is voorzien van veilige hydraulische schijfremmen, een rotatiesensor en 9 ondersteuningsstanden.  De elektrische fiets is heel compleet en luxe uitgevoerd met een gesloten kettingkast, Vredestein anti-lek banden, een Axa Defender ringslot en er wordt 5 jaar garantie op de fiets gegeven. Toch is de Stella Nantes e-bike met extra lage instap heel betaalbaar, kijk maar bij bovenstaande links!


Waarom een extra lage instap?

De Stella Nantes heeft een extra lage instap. Dit wordt niet alleen op prijs gesteld door dames en heren met klachten aan knieën en heupen, maar ook door ouderen die minder zeker op de fiets zijn. Met een lage instap kun je veel makkelijker en sneller afstappen wat de kan op vallen aanmerkelijk verkleind. Door ouderen en mensen die angst hebben bij het opstappen en afstappen wordt dit zeer op prijs gesteld.

Ook andere fabrikanten brengen goede elektrische fietsen voor senioren uit, maar vooral de Stella Nantes blinkt daarbij uit door zijn zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Neem daarom vooral eens een kijkje bij bovenstaande informatie over deze Stella elektrische fiets met lage instap.

Zie ook: Tips elektrische fiets kopen


Onderwerpen:
De Stella Nantes e-bike is een Stella fiets voor senioren. Een Stella elektrische fiets voor ouderen met lage instap. Stabiel en veilig. Hier alle informatie over de Stella Nantes e-bike senioren en aanbiedingen van deze beste elektrische fiets voor ouderen met lage instap.


-->