Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cube fietsen. Kwaliteit uit Duitsland.

Cube fietsen. Kwaliteit uit Duitsland.

Cube is misschien in Nederland niet zo heel bekend, maar het is één van grootste en meest innovatieve fietsfabrikanten ter wereld.


Cube heeft zijn thuisbasis in het Duitse Beieren. Daar ontwikkelen en maken ze alle soorten Cube fietsen, van racefietsen en mountainbikes tot stadsfietsen, elektrische fietsen, hybrides en kinderfietsen.

Vooral hybride fietsen en mountainbikes worden veel door Cube gemaakt. Dat is niet vreemd aangezien dit merk fietsen uit het bergachtige Zuid-Duitsland komt waar heel hoge eisen aan fietsen worden gesteld. Cube fietsen zijn dan ook echte kwaliteitsfietsen. Het is een echt internationaal topmerk dat fietsen maakt die lang meegaan en goede prestaties leveren.

Hier koop je goedkoop online Cube fietsen

Helaas hebben we momenteel geen aanbieders van Cube fietsen. Kijk bij de beste fietsenwinkels online voor alternatieven.

Cube e-bikes

Van een aantal modellen Cube fietsen worden ook elektrische fietsen gemaakt. Deze elektrische Cube fietsen zijn voorzien van een Bosch motor. De Bosch motoren voor elektrische fietsen zijn krachtig, zuinig en makkelijk te bedienen. De elektrische Cub fietsen zelf zijn licht en voorzien van soepele remmen en ze trappen licht en comfortabel. Je voelt gewoon dat je op een kwaliteitsfiets rijdt.

Cube kinderfietsen

Ook de Cube kinderfietsen zijn een aanrader. Het zijn hippe kinderfietsjes met dezelfde hoge kwaliteit als de Cube herenfietsen en Cube damesfietsen hebben. Dat geldt ook voor de racefietsen van dit Duitse fietsmerk. En voor de Cube mountainbikes. Deze populaire MTB's zie je op ieder downhill of off-road fietsevenement. Cube heeft de missie om iedere mountainbiker op een Cube fiets te krijgen. Aan de kwaliteit en het grote aanbod van Cube mountainbikes hoeft het niet te liggen.

Met de aankoop van een Cube fiets haal je een fiets van hoge kwaliteit in huis. De fabrikant die heel veel aan ontwikkeling, testen en innovatie en dat merk je aan alle Cube fietsen.
-->