Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cube fietsen. E-bikes, mountainbikes en andere fietsen

Cube fietsen. E-bikes, mountainbikes en andere fietsen

Cube maakt elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen, speed pedelecs en andere fietsen. Kijk hier voor aanbiedingen van alle Cube fietsen.


Cube is misschien in Nederland niet zo heel bekend, maar het fietsenmerk Cube is één van grootste en meest innovatieve fietsfabrikanten ter wereld.

Fietsfabrikant Cube heeft zijn thuisbasis in het Duitse Beieren. Daar ontwikkelen en maken ze alle soorten Cube fietsen. Van Cube racefietsen en Cube mountainbikes tot stadsfietsen, elektrische fietsen, hybrides en kinderfietsen.

Vooral hybride fietsen en mountainbikes worden veel door Cube gemaakt. Dat is niet vreemd aangezien dit merk fietsen uit het bergachtige Zuid-Duitsland komt waar heel hoge eisen aan fietsen worden gesteld.

Cube fietsen zijn dan ook echte kwaliteitsfietsen. Het is een echt internationaal topmerk dat fietsen maakt die lang meegaan en goede prestaties leveren.

Cube e-bikes

Van een aantal modellen Cube fietsen worden ook elektrische fietsen gemaakt. Deze elektrische Cube fietsen zijn voorzien van een Bosch motor. De Bosch motoren voor elektrische fietsen zijn krachtig, zuinig en makkelijk te bedienen. De elektrische Cube fietsen zelf zijn licht en voorzien van soepele remmen en ze trappen licht en comfortabel. Je voelt bij een Cube e-bike gewoon dat je op een kwaliteitsfiets rijdt.

Cube Kathmandu hybride e-bike

Cube Kathmandu hybride e-bike


De meeste Cube elektrische fietsen zijn elektrische sportfietsen of heel sportieve e-bikes, maar er zijn ook voor dagelijks gebruik interessante Cube e-bikes zoals de Cube Kathmandu hybride e-bike. Deze sportieve Cube e-bike is ook zeer geschikt voor woon-werk verkeer en voor dagelijkse ritjes in stad of dorp.

Met de aankoop van een Cube fiets haal je een fiets van hoge kwaliteit in huis. De fabrikant die heel veel aan ontwikkeling, testen en innovatie en dat merk je aan alle Cube fietsen.


Tip: Heel goedkoop een Cube elektrische fiets kopen? Kijk dan eens bij de aanbiedingen Cube refurbished fietsen. Daar worden Cube e-bikes met een heel hoge korting (een jaar garantie) verkocht.

Cube Mountainbikes

In Nederland kennen we Cube vooral om de racefietsen en mountainbikes van dit fietsmerk. Neem de Cube mountainbikes. Het aanbod bestaat uit vele tientallen MTB modellen. Zowel hardtail mountainbikes als full-suspendion mountainbikes. Ook maakt Cube specifieke mountainbikes voor dames.


Cube Stereo mountainbike

Cube Stereo mountainbike / MTB


En of je nu een carbon MTB zoekt of een aluminium mountainbike, Cube maakt hem. Je kunt kiezen voor een voordelige Cube Access MTB of Cube AIM mountainbike, maar ook voor een professionele Cube AMS of Cube Stereo MTB.

Deze populaire MTB's zie je op ieder downhill of off-road fietsevenement. Cube heeft de missie om iedere mountainbiker op een Cube fiets te krijgen. Aan de kwaliteit en het grote aanbod van Cube mountainbikes hoeft het niet te liggen.

Tip: Zoek je een elektrische mountainbike? Ook dan zit je bij Cube goed. Deze fabrikant heeft namelijk ook een reeks MTB modellen met elektrische trapondersteuning.

Meer informatie en aanbiedingen van Cube mountainbikes vind je hier onder.


Cube racefietsen

Ook in racefietsen is Cube groot. Met vele tientallen wielrenfietsen voor op de weg, maar ook goede cyclocross fietsen, gravel bikes, triatlon fietsen, specifieke dames racefietsen en zelfs elektrische racefietsen.

Cube Attain racefiets

Cube Attain racefiets


Voor op de weg zijn er onder andere de Cube Attain, de Cube Agree en de Cube Litening. De Cube Aerium is populair bij tri-atleten, en de Cube Cross Race is zoals je naam al verraad een ideale racefiets voor cyclocross en ander offroad gebruik. De Cube Axial is tenslotte speciaal als dames 
racefiets ontworpen. 

En dit zijn nog niet eens alle Cube racefietsen. Kijk hieronder voor meer informatie.

Cube speed pedelec

Hierboven noemden we al de Cube e-bikes, maar naar gewone elektrische fietsen maakt Cube ook een speed pedelec, ook wel speed e-bike of snelle e-bike genoemd.

Het betreft een snelle versie van de Cube Kathmandu e-bike. Met een snelheid van 45 km per uur zoef je met deze speed pedelec naar je werk.

Ook deze Cube speed pedelec is te vinden bij de bovenaan genoemde Cube Stores Nederland. Kijk daar voor de actuele prijs en alle informatie.

Cube kinderfietsen

Ook de Cube kinderfietsen zijn een aanrader. Het zijn hippe kinderfietsjes met dezelfde hoge kwaliteit als de Cube fietsen voor dames en heren hebben. Zoals je van Cube mag verwachten zijn ook de Cube fietsen voor jongens en meisjes zeer sportief vormgegeven fietsen.

Het zijn racefietsen en mountainbikes in kleine maten. Maar net zo sportief ogend. Voor de kleinsten zijn er zelfs Cube loopfietsen met een mega sportief design. Via de jongensfietsen en meisjesfietsen voor kleine kinderen komen we dan bij de racefietsjes en crossfietsen voor de wat oudere kinderen die echt sportfietsen voor kinderen zijn.

Cube kinderfiets

Cube Reaction kinderfiets


Kijk voor alle Cube fietsen bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde Cube Stores Nederland. Daar vind je goedkoop al deze Cube fietsen.

Zie ook:


Foto's: Cube


Samenvatting:
Cube is een fietsenmerk uit Duitsland die kwaliteitsfietsen maakt. Het betreft vooral sportfietsen als Cube mountainbikes en Cube racefietsen, maar is zijn ook Cube kinderfietsen en een Cube speed pedelec. Bij de Cube Stores Nederland (zie bovenaan) koop je goedkoop al deze Cube fietsen. Deze worden gratis bij je thuisbezorgd.
-->