Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Diva Cargo met inklapbare fietsmand

Batavus Diva Cargo met inklapbare fietsmand


Bekijk hier de Batavus Diva Cargo. Een heel bijzondere transportfiets voor dames. Deze is namelijk voorzien van een inklapbare Yepp fietsmand in plaats van een metalen voordrager.

Dit maakt de Batavus Diva Cargo niet alleen een praktische stadsfiets, maar ook een heel elegante damesfiets. Dankzij de Yepp fietsmand voorop heb je altijd ruimte om spullen mee te nemen als je gaat shoppen, picknicken of naar school gaat. En als je de fietsmand niet nodig hebt, dan klap je hem gewoon dicht.

De Batavus Diva Cargo is online goedkoop te koop bij de aanbiedingen van Batavus fietsen. Hieronder zie je de fiets, en zijn unieke fietsmand, in een video gedemonstreerd.


Met de Batavus Diva Cargo met inklapbare fietsmand heb je niet alleen altijd bagageruimte bij je, deze fiets is ook veel makkelijker weg te bergen in een fietsenrek. In tegenstelling tot bij andere transportfietsen heb je bij de Batavus Diva Cargo dan niet te maken met een aan weerskanten uitstekende voordrager of fietsmand. Bij de Batavus Diva Cargo klap je de mand dan gewoon in.


-->