Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De vele voordelen van een transportfiets

De vele voordelen van een transportfiets


Transportfietsen zie je steeds vaker in het straatbeeld. Transportfietsen springen gelijk in het oog, want ze vallen goed op met hun voordrager die vaak is voorzien van een grote mand of krat. Een transportfiets is niet alleen een trendy vervoermiddel, het is ook een reuze praktische fiets.

Een tas boordevol boodschappen plaats je bij een goede transportfiets makkelijk in de mand of krat voorop de fiets. Met een goede transportfiets heb je een gezeur met snelbinders of fietstassen waarin de spullen net niet passen. 

Het is niet verwonderlijk dat de transportfiets zo'n succesnummer geworden is. Vooral scholieren zijn dol op de transportfiets, zowel jongens als meisjes. Gewoon de schooltas of rugtas in de bak. Voor meisjes een versierde mand, of voor jongens een omgebouwde bierkrat.

Bovendien is een transportfiets vaak een relatief goedkope fiets kijk maar bij de aanbiedingen transportfietsen bij de beste winkels in Nederland.

Transportfietsen met of zonder achterdrager

Iedere echte transportfiets beschikt over een flinke voordrager, maar achterop zijn er verschillen. Er zijn modellen met een stevige bagagedrager, wat ideaal is als je echt heel veel mee wilt nemen op je transportfiets. Maar er zijn ook transportfietsen waarbij de bagagedrager achter compleet ontbreekt.

Waar je voor kiest is een persoonlijke keuze. Het aanbod aan transportfietsen is tegenwoordig groot genoeg, zowel qua damesfietsen als herenfietsen dus je hoeft niet met minder genoegen te nemen dan wat je wil. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke transportfiets, maar ook voor een moderne cruiser met voordrager.Bijna alle online fietsenwinkels verkopen tegenwoordig transportfietsen. Kijk voor de beste aanbieders, tips, informatie en reviews van transportfietsen bij de tips transportfietsen.


Onderwerp:
Een transportfiets heeft vele voordelen ten opzichte van een andere fiets. Met een goede transportfiets neem je makkelijk al je spullen mee in een mand of krat voorop de fiets dankzij de handige voordrager. Hierboven vind je informatie over de transportfiets en aanbiedingen van de beste winkels waar je online een transportfiets goedkoop kunt kopen.

-->