Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste fiets tijdschriften

Beste fiets tijdschriften

Voor fietsers zijn er leuke tijdschriften verkrijgbaar. Hier kijken we naar een paar leuke tijdschriften voor fietsers. Zowel voor actieve sportfietsers, wielervolgers mountainbikers als recreatieve fietsers.


Want websites en weblogs volgen is leuk, maar het is ook af en toe fijn om met een tijdschrift te luieren. Bijvoorbeeld na een flinke fietstocht.Kijk daarom op Top Vijf fietstijdschriften voor de beste vijf tijdschriften voor vijf verschillende soorten fietsers. Want een fanatieke actieve wielrenner of mountainbiker vind heel andere artikelen interessant dan een meer passieve wielerliefhebber die geinteresseerd is in de grote wielerwedstrijden en de prestaties van bekende profwielrenners.

En dan heb je nog de recreatieve fietsers die meer geinteresseerd zijn in mooie fietsroutes met leuke bezienswaardigheden onderweg.

In bovenstaande top vijf vind je de vijf leukste fiets tijdschriften voor vijf soorten fietsers zoals wielrenners, wielervolgers, mountainbikers en recreatieve fietsers.
-->