Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta fietsen. Aanbiedingen, tips, informatie

Sparta fietsen. Aanbiedingen, tips, informatie


Sparta is één van de meest toonaangevende fietsmerken van Nederland. Vooral op het gebied van elektrische fietsen (e-bikes) is Sparta een groot merk. Sparta Fietsen heeft dan ook een grote geschiedenis op het gebied van fietsen met een motor. Hier kijken we naar Sparta als fietsmerk, en naar de online winkels waar je Sparta fietsen heel goedkoop kunt kopen.


Sparta fietsen, online met hoge korting

Want Sparta fietsen koop je online met verbazend hoge kortingen. Kijk vooral eens bij onderstaande winkels als je een Sparta fiets koop. Het kan je vele honderden euro's per fiets schelen!


Bij deze winkels vind je het assortiment Sparta fietsen met bijzonder hoge kortingen.

Wat biedt Sparta Fietsen?

Sparta is één van de A-merk fietsfabrikanten van Nederland. Sparta is een Hollands merk met een rijke historie, maar ook een merk dat de meest geavanceerde e-bikes en andere fietsen produceert. Vernieuwend en altijd van hoge kwaliteit. Sparta is zo'n merk dat vertrouwen uitstraalt. Geen voormalig A-merk dat op zijn oude naam teert, maar een kwaliteitsmerk dat veel aan ontwikkeling en kwaliteitsbeheersing doet.

Het aanbod van Sparta bestaat voor een groot deel uit elektrische fietsen. Op het gebied van e-bikes en speed pedelecs behoort dit Nederlandse fietsenmerk tot de absolute top. Maar ook op het gebied van fietsen zonder motor staat Sparta bovenaan. Met stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen. moederfietsen en vele andere fietsen voor dagelijks gebruik. Vaak in de vorm van fietsen zonder poeha, degelijk en betrouwbaar. Alle hippe trends ten spijt, is dat wat de meeste Nederlandse fietsers willen, een fiets waarop ze kunnen vertrouwen. Sparta fietsen zijn van die fietsen.

Sparta Fietsen, een modern merk

We kunnen hier hele verhalen vertellen over de rijke geschiedenis van Sparta fietsen (opgericht in 1917), over hun bromfietsen en de legendarische Sparta Mets uit de jaren 70/80, maar liever wil je natuurlijk weten wat Sparta Fietsen je vandaag de dag te bieden heeft.

Dat is een rijk aanbod aan e-bikes, urban fietsen (stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen), maar ook toerfietsen (sportieve recreatieve fietsen), tienerfietsen, kinderfietsen, moederfietsen en zelfs (elektrische) tandems en andere speciale fietsen. Sparta is een fietsmerk dat fietsen maakt voor alles dat Nederlanders willen.

Sparta fietsen goedkoop kopen

We kunnen hier alinea's vol tikken over Sparta fietsen, maar uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon weten wat Sparta aan fietsen te bieden heeft en wat deze Sparta fietsen kosten. Dat laatste natuurlijk tegen de laagste prijs, met een hoge korting zoals je nergens anders krijgt. 

Kijk daarvoor bij de bovenaan dit artikel genoemde winkels. De aanschaf van Sparta fietsen bij deze winkels kan je honderden euro's besparen ten opzichte van de prijs die je lokale fietsenwinkel of fietsenmaker rekent.

Zie ook:


Onderwerpen:
Sparta fiets, e-bike, elektrische fiets, ebike, Sparta fietsen.
-->