Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta fietsen. Aanbiedingen, tips, informatie

Sparta fietsen. Aanbiedingen, tips, informatie


Sparta is één van de meest toonaangevende fietsmerken van Nederland. Vooral op het gebied van elektrische fietsen (e-bikes) heeft Sparta een heel grote naam opgebouwd. Sparta Fietsen heeft dan ook een grote geschiedenis op het gebied van fietsen met een motor. Hier kijken we naar Sparta als fietsmerk, en naar de online winkels waar je Sparta fietsen heel goedkoop kunt kopen.

Sparta fietsen, online met hoge korting

Want Sparta fietsen koop je online met verbazend hoge kortingen. Kijk vooral eens bij onderstaande winkels als je een Sparta fiets koop. Het kan je vele honderden euro's per fiets schelen!


Bij deze winkels vind je het assortiment Sparta fietsen met bijzonder hoge kortingen.

Sparta, specialist in e-bikes

Accell, het moederbedrijf van Sparta is onder andere ook eigenaar van de fietsmerken Batavus, Koga en Loekie. Met Sparta wil Accell zich helemaal op e-bikes gaan richten. Alle voormalige Sparta kinderfietsen vind je daarom nu bij de Loekie fietsen en de niet elektrische fietsen van Sparta vind je tegenwoordig bij de Batavus fietsen of Koga fietsen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Sparta fietsen vind je nog wel aanbiedingen van niet elektrische Sparta fietsen uit oudere jaargangen (met vaak hoge korting) en natuurlijk alle e-bikes van Sparta, want op het gebied van elektrische fietsen is Sparta de grootste fietsfabrikant van Nederland, en nu bovendien een echte e-bike expert.


Wat biedt Sparta Fietsen?

Sparta is één van de A-merk fietsfabrikanten van Nederland. Sparta is een Hollands merk met een rijke historie, maar ook een merk dat de meest geavanceerde e-bikes en andere fietsen produceert. Vernieuwend en altijd van hoge kwaliteit. Sparta is zo'n merk dat vertrouwen uitstraalt. Geen voormalig A-merk dat op zijn oude naam teert, maar een kwaliteitsmerk dat veel aan ontwikkeling en kwaliteitsbeheersing doet.

Het aanbod van Sparta bestaat dus sinds 2021 volledig uit elektrische fietsen. Op het gebied van e-bikes en speed pedelecs behoort dit Nederlandse fietsenmerk tot de absolute internationale top. Sparta fietsen zijn ook goede en degelijke fietsen. Elektrische fietsen met de nieuwste technieken aan boord, maar geen overbodige luxe. Degelijk, betrouwbaar, veilig en comfortabel zijn termen die op Sparta fietsen van toepassing zijn.


Sparta Fietsen, een modern merk

We kunnen hier hele verhalen vertellen over de rijke geschiedenis van Sparta fietsen (opgericht in 1917), over hun bromfietsen en de legendarische Sparta Mets uit de jaren 70/80, maar liever wil je natuurlijk weten wat Sparta Fietsen je vandaag de dag te bieden heeft.

Dat is een rijk aanbod aan e-bikes in alle soorten. Bijzonder goede allround elektrische fietsen als de Sparta D-Burst, Sparta D-Rule en Sparta D-Shine, speciale e-bikes als de Sparta D-Wiz Fold (een elektrische vouwfiets) en de Sparta D-Burst Speed speed pedelecs. 

Sparta fietsen goedkoop kopen

We kunnen hier alinea's vol tikken over Sparta fietsen, maar uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon weten wat Sparta aan fietsen te bieden heeft en wat deze Sparta fietsen kosten. Dat laatste natuurlijk tegen de laagste prijs, met een hoge korting zoals je nergens anders krijgt. 

Kijk daarvoor bij de bovenaan dit artikel genoemde winkels. De aanschaf van Sparta fietsen bij deze winkels kan je honderden euro's besparen ten opzichte van de prijs die je lokale fietsenwinkel of fietsenmaker rekent.

Zie ook:
Hier vind je alle informatie over Sparta fietsen en aanbiedingen van Sparta fietsen bij de beste winkels online. Hier koop je Sparta fietsen met een hoge online korting. Een Sparta fiets is tegenwoordig altijd een elektrische fiets, want sinds 2021 is Sparta helemaal gespecialiseerd in e-bikes. Het aanbod aan Sparta e-bikes is heel groot en Sparta elektrische fietsen zijn e-bikes van zeer hoge kwaliteit. 

-->