Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta e-bike voor woon werk verkeer

Sparta e-bike voor woon werk verkeer

Hier kijken we naar de elektrische fietsen die Sparta speciaal voor woon werk verkeer ontwikkeld heeft.

beste sparta elektrische fiets forenzen woon werk verkeer

Sparta heeft speciaal voor forenzen de D-serie opgezet. In deze serie Sparta e-bikes vind je de beste elektrische fietsen voor woon werk verkeer.

Natuurlijk leent iedere goede Sparta zich voor woon werk verkeer (of van huis naar school verkeer), maar de elektrische fietsen uit de Sparta D-serie hebben speciale eigenschappen die de e-bikes extra geschikt maken voor forenzen.

Dat zijn heel verschillende eigenschappen want in de Sparta D-serie e-bikes vind je heel verschillende elektrische fietsen zoals een comfortabele elektrische fiets met een hoge actieradius, een elektrische vouwfiets en een speed pedelec (een snelle e-bike).

Hieronder kijken we kort naar deze beste Sparta elektrische fietsen voor forenzen. Kijk voor alle specificaties en actuele (lage) prijzen van alle verschillende modellen van deze Sparta e-bikes voor woon werk verkeer bij de onderstaande aanbiedingen van Sparta e-bikes.

Sparta D-Rule e-bike

De Sparta D-Rule is de meest standaard e-bike voor forenzen in de D-serie. Deze Sparta elektrische fiets is dusdanig ontwikkeld dat je er zowel in de stad als op de verbindingswegen prima mee kunt fietsen. De Sparta D-Rule is een comfortabele elektrische fiets die maar weinig onderhoud nodig heeft. De accu makkelijk af te nemen en de instap is dusdanig laag dat je makkelijk op en af kunt stappen. Erg handig in stadsverkeer.

De Sparta D-Rule is in de AD Fietstest 2021 tot beste koop uitgeroepen. Je ziet deze beste e-bike voor forenzen op de foto bovenaan deze pagina. En bij de aanbiedingen vind je deze Sparta elektrische fiets goedkoop.

Sparta D-Burst speed pedelec

Heb je als forens langere afstanden af te leggen? Dan is de Sparta D-Burst het overwegen meer dan waard. De Sparta D-Burst is namelijk een speel pedelec, een snelle e-bike. Waar een gewone e-bike begrenst is op een maximum snelheid van 25 kilometer per uur kan deze Sparta speed pedelec een snelheid van 45 km per uur halen.

Sparta d-burst speed pedelec

Dat is een heel stuk sneller en dat maakt deze Sparta speed pedelec tot een serieuze concurrent voor de auto. Zo'n snelle elektrische fiets laat zich ook heel wat makkelijker parkeren in een druk centrum.

Sparta D-Wiz Fold elektrische vouwfiets

Een heel andere goede elektrische fiets voor forenzen is de Sparta D-Wiz. De D-Wiz e-bike is namelijk een elektrische vouwfiets. Geen geschikte fiets om tientallen kilometers naar je werk op te fietsen, maar wel zeer geschikt op mee te nemen in het openbaar vervoer of auto en om de laatste kilometers van station of parkeerplaats naar je werk snel en makkelijk per fiets af te leggen.

De Sparta D-Wiz Fold laat zich makkelijk mee nemen en neemt opgevouwen maar weinig plek in. En met zijn Bosch middenmotor is het afleggen van de fietsafstand een eitje.

Ook de Sparta D-Wiz Fold elektrische vouwfiets kom je tegen bij de bovenstaande Sparta e-bike aanbiedingen.

Andere goede e-bikes

Zit de voor jou beste e-bike hier niet tussen? Kijk dan bij de onderstaande informatie en aanbiedingen van elektrische fietsen.

Onderwerp:
In de Sparta D-serie vind je de beste elektrische fietsen voor woon werk verkeer. Dat zijn heel verschillende Sparta e-bikes voor forenzen. Met een comfortabele en krachtige standaard e-bike. een elektrische vouwfiets en een Sparta speed pedelec voor forenzen. Kijk hier boven voor alle informatie en prijs voor deze beste elektrische fietsen voor forenzen van Sparta.

-->