Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta allround e-bike

Sparta allround e-bike

Zoek je een goede elektrische fiets? Een e-bike die zowel voor dagelijks gebruik als lange fietstochten geschikt is? Kijk dan eens bij de aanbiedingen van deze Sparta allround e-bikes.

Sparta allround elektrische fiets

Sparta maakt tegenwoordig alleen nog maar elektrische fietsen. Ze hebben deze e-bikes in 3 categorie├źn ingedeeld. Elektrische stadsfietsen, e-bikes voor forenzen en (daar tussen in) de allround e-bikes. Hier kijken we naar deze e-bikes die zowel voor het dagelijks gebruik als voor lange fietsritten heel geschikt zijn.

De meeste elektrische fietsen kun je in die categorie plaatsen. De meeste mensen die een elektrische fiets kopen willen deze zowel voor fietstochten als een kort dagelijks ritje gebruiken.

Sparta noemt deze allround elektrische fietsen allround urban e-bikes of serie A e-bikes. Hieronder kijken we kort naar de Sparta elektrische fietsen uit deze serie.

Meer gedetailleerde informatie en de actuele prijzen van deze Sparta elektrische fietsen kun je bij de aanbiedingen hier onder vinden.


Sparta elektrische fietsen uit de A serie zijn de Sparta A-Line en de Sparta A-Shine.

Sparta A-Line e-bike

Deze voormalig winnaar van de Nationale Fietstest en de Telegraaf Fietstest beschikt over een krachtige maar geruisloze E-Motion voorwielmotor of achterwielmotor. Dit is een heel goede elektrische fiets als je een degelijke betrouwbare maar ook comfortabele e-bike zoekt voor zowel dagelijks gebruik (boodschappen, werk, school) als langere fietstochten.
 

Sparta F8e A-Line
Sparta F8e A-Line


De Sparta A-Line e-bike is een elektrische fiets met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding en mede daardoor winnaar van vele awards en fietstests.

Deze Sparta elektrische fiets is er als Sparta A-Line R5E (achterwielmotor, 5 versnellingen) en als Sparta A-Line Energy F8E (voorwielmotor, 8 versnellingen). 

Test winnaars

De Sparta A-Line F8E is de opvolger van de populaire Sparta F8E. De Sparta F8E was in 2020 winnaar van de e-bike van het jaar verkiezing en de beste elektrische fiets in de AD Fietstest.

Een andere testwinnaar bij de AD Fietstest is de Sparta E5E die je bij de bovenstaande aanbiedingen als Sparta A-Line E5E kunt vinden.

Sparta A-Shine e-bike

De Sparta A-Shine is iets luxer uitgevoerd. Dat merk je bijvoorbeeld aan de Bosch middenmotor. Een fiets met middenmotor is duurder om te maken, maar de meerprijs verdien je terug aan het hoge rijcomfort van een middenmotor.

Ook de Sparta A-Shine is een voormalig winnaar van de Fiets van het Jaar Award. Bovendien is dit de beste koop uit de AD Fietstest 2022. Een bijzonder goede Sparta elektrische fiets voor allround gebruik, die duurder is dan de A-Line, maar ook luxer en meer comfortabel is uitgevoerd.


Sparta M8B A-Shine Energy

Sparta M8B A-Shine EnergyDeze Sparta e-bike is er als Sparta A-Shine Ultra M5B, de M8B, A-Shine Fit M7B en M10B, waarbij het getal aangeeft over hoeveel versnellingen de fiets beschikt. 

De Sparta A-Shine M8B is de opvolger van de populaire Sparta M8B elektrische fiets die in 2019 de beste e-bike van het jaar was.


Kijk voor alle informatie en voor interessante aanbiedingen van alle versies van deze Sparta allround elektrische fietsen bij de bovenstaande aanbiedingen.


Zie ook:
Onderwerp:
Sparta heeft zijn elektrische fietsen in 3 categorie├źn ingedeeld. Hier kijken we naar de middelste categorie e-bikes, de Sparta allround elektrische fietsen (A-serie, allround urban bikes). De Sparta A-Shine e-bike en de Sparta A-Shine e-bike vallen in deze serie elektrische fietsen. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze Sparta elektrische fietsen.

-->