Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta d-Burst speed pedelec (aanbieding en informatie)

Sparta d-Burst speed pedelec (aanbieding en informatie)

De d-Burst is de speed pedelec van Sparta. Hier aanbiedingen en alle informatie over de Sparta D-Burst snelle e-bike.

Sparta d-burst speed pedelec

Met de Sparta d-Burst speed pedelec ben je razendsnel op de plaats van bestemming. De ondersteuning van een speed pedelec loopt wel tot 45 kilometer per uur, en de 11 versnellingen en krachtige Bosch Performance Speed middenmotor zorgen er voor dat je moeiteloos onder alle omstandigheden die snelheid kan halen.

De Sparta d-Burst speed pedelec is dan ook een heel goede snelle e-bike voor woon werk verkeer, ook als er dagelijks lange afstanden afgelegd moeten worden. 

Dat fietsen gaat ook veilig, dankzij de krachtige schijfremmen die er voor zorgen dat je ook bij deze hoge snelheid snel tot stilstand komt. Ook beschikt de Sparta speed pedelec over stevige anti-lek banden die veel grip bieden.

Kijk hier onder voor alle informatie
Het slimme Bosch Kiox display van de Sparta d-Burst speed pedelec geeft veel informatie en is duidelijk af te lezen. Je kunt er zelfs draadloos (via bluetooth) een hartslagmeter aan koppelen

Ook het vermelden waard is de diefstalpreventie en track & trace functie die er voor zorgt dat je je fiets kunt terugvinden. Niet alleen handig bij diefstal, maar ook voor als je de plek waar je je speed pedelec fiets hebt geparkeerd niet meer terug kan vinden.

De fietsaccu is in het frame van de Sparta s-Burst weggewerkt. De accu lijkt één geheel met de fiets, maar kan makkelijk worden uitgenomen. De accu is uit te breiden met een range extender die de speed pedelec een actieradius geeft die wel boven de 200 kilometer kan liggen.

Kijk bij de aanbiedingen hier boven bij de Sparta d-Burst aanbiedingen voor meer informatie en de prijzen van de verschillende versies van deze Sparta speed pedelec.

Zie ook:


Onderwerp:
De Sparta d-Burst is de speed pedelec van Sparta. Een fast e-bike van hoge kwaliteit en een actieradius die opgevoerd kan worden tot meer dan 200 km. Kijk hier boven voor informatie en aanbiedingen van de Sparta d-Burst speed pedelec.
-->