Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Loekie fietsen. Hippe veilige kinderfietsen

Loekie fietsen. Hippe veilige kinderfietsen

Het Nederlandse fietsmerk Loekie is al meer dan 30 jaar een toonaangevend A-merk op het gebied van kinderfietsen. Loekie fietsen zijn kinderfietsen in de maten van 12,5 inch tot en met 26 inch.


Deze fietsen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Van de allerjongste fietsertjes (ook loopfietsen) tot middelbare school scholieren (transport schoolfietsen). Loekie maakt voor kinderen van iedere leeftijd sterke veilige fietsen die er ook nog eens prachtig uit zien. Want kinderen stellen hoge eisen aan hun fietsen!

Ook de voormalige Sparta kinderfietsen

Het aanbod aan Loekie fietsen is recent sterk uitgebreid. Alle Sparta kinderfietsen worden namelijk sinds kort als Loekie fietsen verkocht. Sparta en Loekie hebben dezelfde eigenaar. Sparta fietsen en Loekie fietsen komen uit dezelfde fabriek.

Loekie fietsen goedkoop online kopen

Bij onderstaande online fietsenwinkels koop je Loekie fietsen met een hoge korting. Bovendien heb je bij deze aanbevolen winkels een heel ruime keuze uit Loekie kinderfietsen.

Mooi en verantwoord

Ouders letten op de techniek, het frame, de zithouding en de veiligheid, maar kinderen (hoe jong ze ook zijn) op kleuren en design. Loekie komt beide tegemoet met veilige fietsen van hoge kwaliteit die er leuk en speels uit zien.

Stoer en zoet

Neem bijvoorbeeld de Dora fietsen of Diego fietsen van Loekie, de suikerzoete roze prinsessenfietsen of de stoere jongensfietsen in racestijl. Loekie maakt voor ieder kind de ideale fiets. Kinderfietsen om heerlijk op rond te toeren, naar school te gaan en om lekker mee buiten te spelen. Loekie fietsen zijn moderne kinderfietsen die voldoen aan de eisen van kinderen van deze tijd.

En voor de ouders is het belangrijk om te weten dat er bij Loekie kinderfietsen niet alleen heel veel aandacht aan het uiterlijk wordt besteed, maar ook aan de ergonomie, de veiligheid en de duurzaamheid. Op Loekie fietsen kunnen kinderen veilig fietsen in een goede zithouding. En zo heeft Loekie onlangs een geheel nieuwe koplamp en een nieuw achterlicht ontwikkeld voor extra veiligheid in het donker.

Van 12 inch tot en met 26 inch

Aanvankelijk verkocht Loekie alleen maar kinderfietsen in de kleinere maten, maar tegenwoordig vind je ook Loekie fietsen in grotere maten tot wel 26 inch. Hiermee zijn er Loekie fietsen voor meisjes en jongens van de kleinste peuters tot ruim 14 jaar oud.

Zo zijn bijvoorbeeld de bij scholieren populaire Sparta Pick Up en Sparta Country Tour transportfietsen tegenwoordig als Loekie Pick Up en Loekie Country Tour te koop.  Hiermee biedt Loekie een compleet assortiment jongensfietsen en meisjesfietsen voor alle leeftijden, van loopfiets tot een schoolfiets voor de middelbare school.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Loekie fietsen voor deze kinderfietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden tegen een lage prijs, met een hoge online korting.

Zie ook: 
Samenvatting:
Loekie fietsen zijn kinderfietsen van hoge kwaliteit. Loekie fietsen komen van dezelfde fietsfabrikant (het Nederlandse Accell) als de Batavus fietsen, Sparta fietsen en Koga fietsen. Omdat Sparta zich geheel op e-bikes gaat richten zijn de Sparta kinderfietsen overgeheveld naar het merk Loekie. Omdat Loekie al een groot assortiment kinderfietsen voor meisjes en jongens aanbood is het aanbod aan Loekie fietsen nu helemaal groot geworden, met fietsen voor kinderen van alle leeftijden. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels om een Loekie fiets met hoge korting online goedkoop te kopen.


-->