Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Loekie fietsen. Hippe veilige kinderfietsen

Loekie fietsen. Hippe veilige kinderfietsen

Het Nederlandse fietsmerk Loekie is al meer dan 30 jaar een toonaangevend A-merk op het gebied van kinderfietsen. Loekie fietsen zijn kinderfietsen in de maten van 12,5 inch tot 22 inch.


Deze fietsen zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De allerjongste fietsertjes. Loekie maakt voor hen sterke veilige fietsen die er ook nog eens prachtig uit zien. Want kinderen stellen hoge eisen aan hun fietsen!

Loekie fietsen goedkoop online kopen

Bij onderstaande online fietsenwinkels koop je Loekie fietsen met een hoge korting. Bovendien heb je bij deze aanbevolen winkels een heel ruime keuze uit Loekie kinderfietsen.

Mooi en verantwoord

Ouders letten op de techniek, het frame, de zithouding en de veiligheid, maar kinderen (hoe jong ze ook zijn) op kleuren en design. Loekie komt beide tegemoet met veilige fietsen van hoge kwaliteit die er leuk en speels uit zien.

Stoer en zoet

Neem bijvoorbeeld de Dora fietsen of Diego fietsen van Loekie, de suikerzoete roze prinsessenfietsen of de stoere jongensfietsen in racestijl. Loekie maakt voor ieder kind de ideale fiets. Kinderfietsen om heerlijk op rond te toeren, naar school te gaan en om lekker mee buiten te spelen. Loekie fietsen zijn moderne kinderfietsen die voldoen aan de eisen van kinderen van deze tijd.

En voor de ouders is het belangrijk om te weten dat er bij Loekie kinderfietsen niet alleen heel veel aandacht aan het uiterlijk wordt besteed, maar ook aan de ergonomie, de veiligheid en de duurzaamheid. Op Loekie fietsen kunnen kinderen veilig fietsen in een goede zithouding. En zo heeft Loekie onlangs een geheel nieuwe koplamp en een nieuw achterlicht ontwikkeld voor extra veiligheid in het donker.

Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen

Onderwerpen:
Loekie fietsen, kinderfietsen, jongens, loekie fiets, meisjes, kwaliteit.
-->