Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Sparta kinderfiets

Sparta kinderfiets


Bij Sparta fietsen denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan elektrische fietsen, en in de tweede plaats aan gewone damesfietsen en herenfietsen, maar wist je dat Sparta ook hele mooie en goede kinderfietsen maakt? Een Sparta kinderfiets heeft dezelfde hoge kwaliteit als hun fietsen voor volwassenen.


Daarom kijken we hier naar Sparta kinderfietsen. Er is een Sparta kinderfiets voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Let op! De merknaam Sparta wordt alleen nog maar voor e-bikes gebruikt. Alle Sparta kinderfietsen worden tegenwoordig onder de merknaam Loekie verkocht. Al deze fietsen zijn voordelig online te koop bij de aanbevolen winkels voor Loekie fietsen.

Sparta BMX kinderfiets

Welke jongen houdt nou niet van crossen of zelfs stunten op zijn fiets. Voor stoere jongens (en meiden) is er de Sparta BMX 20. Deze Sparta kinderfiets is een echte BMX om te zien, maar je kunt er ook mee naar school. Door de groene kleur val je lekker op.

Sparta Freestyle kinderfiets

Het superstoere broertje van de Sparta BMX. De Sparta Freestyle is een echte stuntfiets waarvan het stuur 360 graden kan draaien. Deze Sparta kinderfiets wordt geleverd met 4 steps die je zelf op de wielassen kunt zetten.


Sparta Streetwise kinderfiets

Deze Sparta kinderfiets is in vele kleurcombinaties te koop. Onze favoriet heeft een wit frame en oranje banden. Met zijn bagagedrager en 3 versnellingen een prima schoolfiets, ook als er veel kilometers gemaakt moeten worden. Extra veilig door de dubbele handremmen, terugtraprem en verlichting met aan/uit schakelaar.

De Sparta Streetwise heet tegenwoordig Loekie Streetwise. Kijk bij de aanbiedingen van Loekie fietsen bovenaan.


Sparta Country Tour omafiets

Een hippe omafiets voor de wel heel jonge oma. Extra hip door de lederlook jasbeschermer. Deze Sparta kinderfiets beschikt niet alleen over een achterdrager, maar ook over een voordrager waarop een krat, mand of tas past. Zo kun je heel veel meenemen naar school of de sportclub.


De Sparta Country Tour wordt tegenwoordig als Loekie Country Tour. Kijk bovenaan bij de aanbiedingen van Loekie fietsen voor alle informatie.


Sparta Pick Up jongens en Sparta Pick Up meisjes

26 inch versie van de Sparta Pick Up. Voor de al wat grotere kinderen. Een transportfiets die heel populair is als schoolfiets.


Ook de Sparta Pick Up heet tegenwoordig Loekie Pick Up. Deze vind je bij bovenstaande Loekie aanbiedingen.

Sparta Booster kinderfiets

Een prachtige mix van een stadsfiets en een mountainbike. Licht, maar toch sterk. De achterdrager is handig voor de schooltas, maar kan er makkelijk af als er gecrost moet worden. Deze Sparta kinderfiets beschikt over twee handremmen, terugtraprem, drie versnellingen en een bidonhouder.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Loekie fietsen vind je de Sparta Booster onder de naam Loekie Booster.Kijk bij de bovenstaande beste Sparta fietswinkels om deze Sparta kinderfietsen tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
Foto's: Sparta


Onderwerp:
Sparta kinderfietsen worden tegenwoordig als Loekie kinderfietsen verkocht. De modelnamen zijn ongewijzigd gebleven. Hierboven zie je populaire Sparta kinderfietsen die tegenwoordig onder de naam van Loekie verkocht worden. 
-->