Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Sparta kinderfiets (nu een Loekie of Batavus kinderfiets)

Sparta kinderfiets (nu een Loekie of Batavus kinderfiets)

Sparta kinderfietsen zijn niet meer onder die merknaam te koop, maar diverse Sparta kinderfietsen voor jongens en meisjes worden nu als Loekie of Batavus kinderfiets aangeboden.


Op zoek naar een Sparta kinderfiets? Sparta kinderfietsen zal je nieuw niet meer vinden. Onder de naam Sparta worden tegenwoordig  uitsluitend elektrische fietsen verkocht. Maar dat betekent niet dat de voormalige Sparta kinderfietsen niet meer te koop zijn. Alleen worden deze meisjesfietsen en jongensfietsen nu onder de naam Loekie of Batavus verkocht.

Sparta , Loekie en Batavus zijn namelijk allemaal eigendom van dezelfde Nederlandse fietsfabrikant, de Accell groep, waaronder nog veel meer fietsmerken vallen. Deze fabrikant heeft meer duidelijkheid in zijn enorme aanbod geschapen, met als gevolg dat de Sparta kinderfietsen een ander label hebben gekregem.

De voormalige kinderfietsen voor de kleinste kinderen (tot en met 22 inch) worden onder de naam Loekie verkocht, de grotere kinderfietsen (24 inch en 26 inch, voor kinderen vanaf circa 8 jaar) zijn bij Batavus ondergebracht.


Sparta Snake

De voormalige Sparta Snake is zowel als Loekie Snake (12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch) als Batavus Snake (24 inch, 26 inch) te koop. Loekie maakt ook een 12 inch loopfiets versie.

De Snake is een echt succesnummer want dit is de best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland 

Sparta Booster

Ook de Sparta Booster is nog steeds te koop, maar heet nu Loekie Booster (12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch) of Batavus Booster (24 inch, 26 inch). Ook de voormalige Sparta Booster is een populaire kinderfiets voor jongens.

Sparta Pick Up

De voormalige Sparta Pick Up  transportfiets voor kinderen is nu in de maten van 12 inch tot en met 20 inch te koop als Loekie Pick Up. Een klein transportfietsje voor een kleine jongen of klein meisje (to ongeveer 8 jaar). 

Voor grotere jongens en meisjes is er de Batavus Packd transportfiets (24 inch en 26 inch).

Andere Loekie en Batavus kinderfietsen

Naast deze voormalige Sparta kinderfietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden bieden Batavus en Loekie nog meer leuke fietsen voor kinderen aan. 

Loekie heeft nog de Loekie Princess meisjesfiets, in alle maten van 12 inch t/m 22 inch en als loopfiets, en de Loekie Superstar die zowel voor een jongen als meisje geschikt is.

En Batavus heeft verder nog de Batavus Star, een stoere meisjesfiets in 24 inch en 26 inch formaat.Kijk bij de bovenstaande beste Sparta fietswinkels om deze Sparta kinderfietsen tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
Foto: Sparta


Onderwerp:
Sparta kinderfietsen worden tegenwoordig als Loekie kinderfietsen (t/m 22 inch) en als Batavus kinderfietsen (24 inch, 26 inch) verkocht. De modelnamen van de voormalige Sparta Snake, Sparta Booster en Sparta Pick Up kinderfiets
 zijn ongewijzigd gebleven. Hierboven zie je populaire Sparta kinderfietsen die tegenwoordig onder de naam van Loekie of Batavus verkocht worden. 
-->