Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sparta elektrische stadsfiets

Sparta elektrische stadsfiets

Informatie en aanbiedingen van Sparta elektrische stadsfietsen. De Sparta C-Grid en de Sparta C-Ready R5E.

Sparta C-Grid elektrische fiets

Fietsfabrikant Sparta heeft zijn collectie fietsen ten opzichte van een paar jaar terug sterk terug gedrongen. Sparta fietsen zijn tegenwoordig uitsluitend nog elektrische fietsen. Deze Sparta e-bikes zijn onderverdeeld in diverse series, waarvan de Sparta C serie staat voor de Sparta stadsfietsen (City bike).

In de C serie zijn twee Sparta elektrische fietsen te koop (elk weer in verschillende versies), de Sparta C-Grid en de Sparta C-Ready. Hier kijken we naar deze Sparta stadsfietsen met elektrische ondersteuning.


Een stadsfiets is een fiets waarop je een rechte zit hebt, zodat je goed zicht hebt in druk verkeer, en die zo ontworpen zijn dat je in een fietsenstalling niet snel schade oploopt, bijvoorbeeld door de kabels goed weg te werken.

Sparta C-Grid e-bike

De Sparta C-Grid is de beste elektrische stadsfiets van Sparta. Deze e-bike is in diverse versies te koop als de Sparta C-Grid Fit (het basis model), de Sparta C-Grid Energy (een luxere versie) en de Sparta C-Grid Ultra (met riemaandrijving) .


De Sparta C-Grid is een comfortabel rijdende elektrische fiets met middenmotor. Het design van de Sparta e-bike is strak en modern, zonder tierelantijnen, een echte moderne stadsfiets om te zien. 

De instap is laag zodat je in druk stadsverkeer makkelijk kunt stoppen, afstappen en opstappen. Met zijn brede banden heb je een goede wegligging.

Sparta mag de C-Grid e-bike dan als elektrische stadsfiets in de markt zetten, De fiets leent zich ook prima voor het afleggen van grote afstanden. Door het hoge comfort, maar ook door de actie radius die, bij de beste accu, kan worden opgevoerd tot wel ruim 170 kilometer in de eco modus.

Bovendien is de Sparta C-Grid (met name het basis model) een goed betaalbare elektrische fiets, 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties en (lage) prijzen. De Sparta C-Grid is alleen als unisex model te koop.

Sparta C-Ready e-bike

De tweede Sparta elektrische stadsfiets is de C-Ready die als Sparta C-Ready R5E te koop is. Sparta R5E staat voor Rear (achterwielmotor), 5 versnellingen en E-Motion motor (Sparta's eigen fietsmotor).

Deze opvolger van de veel geprezen Sparta R5E is een goedkope Sparta elektrische fiets. Een aanrader als je een basis model elektrische fiets zoekt. Een ideale fiets voor bijvoorbeeld scholieren of voor wie een elektrische fiets voor dagelijks gebruik zoekt.

Sparta C-Ready elektrische stadsfiets


Kies je voor de goedkoopste accu (300 Wh) dan heb je een gemiddelde actieradius van ruim 50 km (of tot 90 km in eco stand). Je kan echter ook kiezen voor een 400 Wh of 500 Wh accu, waarbij de de actieradius kunt uitbreiden tot maximaal 150 kilometer.

Ook de Sparta C-Ready elektrische fiets vind je bij de bovenstaande Sparta aanbiedingen. Kijk daar voor alle specificaties en op de Sparta R5E C-Ready goedkoop te kopen.


Zie ook:

Onderwerp:
Met de C-Grid en C-Ready e-bikes biedt fietsfabrikant Sparta twee comfortabele elektrische stadsfietsen van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk hier boven voor informatie en aanbiedingen van deze Sparta elektrische fietsen.

Foto's en video: Sparta Fietsen
-->