Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Twee keer een goedkope moederfiets

Twee keer een goedkope moederfiets


Moet een moederfiets altijd duur zijn? Nee hoor, ook op het gebied van moederfietsen zijn er goedkope maar goede alternatieven. Hieronder twee goedkope moederfietsen met een lage instap en veel ruimte voor zitjes.

Beide moederfietsen zijn te koop bij MatraBike. De genoemde prijzen zijn per februari 2016 en kunnen veranderen. Kijk bij MatraBike voor de actuele prijs.

Stokvis Elegance Mama

Een heel complete moederfiets met extra lage instap, een sterke dubbele standaard (zodat de fiets niet met kinderen en al om kan vallen) en een extra sterke bagagedrager zodat daar probleemloos een kinderzitje op geplaatst kan worden.Ook op andere punten is deze elegante Stokvis moederfiets helemaal bij de tijd. Bijvoorbeeld met 3 versnellingen (Shimano), rollerbrakes (ook Shimano) en extra opvallende LED verlichting.

De Stokvis Elegance Mama heeft een adviesprijs van 699 euro, maar wordt bij MatraBike voor 499 euro aangeboden. De mammafiets is in het wit en in het zwart beschikbaar.

Liberty N3

De Liberty N3 moederfiets heeft dezelfde adviesprijs, maar kost bij MatraBike slechts 399 euro! Wees er wel snel bij, want OP=OP. Ook de Liberty N3 is een echte moederfiets met veel ruimte voor een kinderzitje voor en een extra sterke bagagedrager voor een zitje achter. En ook de Liberty N3 mamafiets beschikt over 3 Shimano versnellingen, rollerbrakes en LED verlichting.


Zie ook: Meer moederfiets tips
-->