Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Babboe bakfietsen. Beste bakfiets voor ouders en kinderen.

Babboe bakfietsen. Beste bakfiets voor ouders en kinderen.

Een Babboe bakfiets is een heel goede bakfiets die tegen een heel aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. De prijs / kwaliteit verhouding van Babboe bakfietsen is zeer goed. Babboe maakt twee- en driewielbakfietsen, ook elektrisch. Babboe bakfietsen zijn helemaal gericht op het veilig en comfortabel vervoeren van kinderen.


In totaal zijn er zo'n 16 verschillende Babboe bakfietsen. Voor iedere ouder maakt Babboe wel een geschikte bakfiets.


Een aantal ouders kon geen goed geschikte bakfiets vinden om hun kinderen in te vervoeren, en ze besloten deze zelf te ontwikkelen. Twee jaar later, in 2007 kwam de Babboe Big op de markt. De eerste van vele Babboe bakfietsen.

>>> TIP: Kijk op de Babboe website op Beste Bakfiets Kopen voor alle Babboe bakfietsen en hun laagste prijs.Diverse Babboe bakfietsen

Na de ruime (de naam zegt het al) Babboe Big bakfiets volgde in 2010 de Babboe City, een bakfiets met slechts twee wielen. Deze bakfiets is heel slank, wendbaar en ook sportief. De Babboe Curve is een hippe variant op de Babboe Big. Ook hier geeft de naam het al aan. De Curve is voorzien van fraaie vormen. Hieronder zie je een foto van deze hippe bakfiets,Mei 2017 werd de bijna naamgenoot Babboe Carve uitgebracht. Dit is een driewiel-bakfiets, maar met de wendbaarheid van een tweewieler.

Twee maanden later kwam er al weer een niet model uit. De Babboe Mini als tegenhanger van de Big. Deze kleine compacte tweewiel-bakfiets vraagt maar weinig ruimte, in de schuur en op de weg. Hieronder zie je de Babboe Mini op de foto.

Elektrische bakfiets

En ook de trend van de elektrische fiets is niet aan Babboe voorbijgegaan. Babboe levert zijn bakfietsen ook als e-bike. En die elektrische ondersteuning kan best handig zijn als je met een bak vol kinderen rondfietst!

De Babboe bakfietsen zijn alleen online te koop. Kijk daarvoor bij het bovengenoemde Beste Bakfiets Kopen. Je vind er alle modellen Babboe bakfietsen, hun prijzen en alle informatie.

Foto's: Babboe

Zie ook: Bakfietsen tips
-->