Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Pointer fietsen

Pointer fietsen

Batavus en Gazelle zijn fietsmerken die iedereen kent, maar Pointer is wat minder bekend. Maar Pointer Rijwielen B.V. is een fabrikant van vele modellen uitstekende fietsen.Het Nederlandse fietsmerk Pointer maakt diverse soorten fietsen zoals omafietsen, transportfietsen, stadsfietsen en een groot aantal elektrische fietsen.

Hier vind u alle Pointer fietsen en hun prijs.

De prijs/kwaliteit verhouding van Pointer fietsen is uitstekend. Dat bewijzen consumententests keer op keer. Met een Pointer fiets koop je dus voor weinig geld een prima fiets.

De meeste Pointer fietsen zijn voorzien van een een naafdynamo, anti-lek banden en verstelbare sturen. De onderdelen komen bij topfabrikanten als Shimano, Axa, Hesling, Selle Royal en SRAM. Kwalitatief kan Pointer daarom concurreren met de grote bekende merken. Aan de kwaliteit van belangrijke onderdelen zoals remmen, sloten en verlichting wordt dan ook niet bezuinigd.

Vermeldenswaardig is ook de lakkwaliteit van de Pointer fietsen. De fietsen worden voorzien van viercomponenten lak wat een keiharde laklaag tot gevolg heeft. Deze biedt een uitstekende bescherming tegen het natte Nederlandse weer en sprekende kleuren.

Kortom Pointer biedt topkwaliteit voor een prijs die veel lager ligt dan die van concurrenten met een gelijk kwaliteitsniveau.
-->