Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer fietsen aanbiedingen

Pointer fietsen aanbiedingen

Een overzicht van alle Pointer fietsen, plus aanbiedingen van deze goede voordelige fietsen en e-bikes van het Nederlandse fietsmerk Pointer.


Batavus en Gazelle zijn fietsmerken die iedereen kent, maar Pointer is wat minder bekend. Toch is ook Pointer Rijwielen B.V. een fabrikant van vele modellen uitstekende fietsen. Het Nederlandse fietsmerk Pointer maakt diverse soorten fietsen zoals omafietsen, transportfietsen, stadsfietsen en een groot aantal elektrische fietsen.

Koop Pointer fietsen goedkoop online

Online zijn al deze Pointer fietsen voordelig te koop. Kijk hieronder voor de meest interessante aanbiedingen van Pointer fietsen.


Goede prijs / kwaliteit verhouding

De prijs/kwaliteit verhouding van Pointer fietsen is uitstekend. Dat bewijzen consumententests keer op keer. Met een Pointer fiets koop je dus online voor weinig geld een prima fiets.

De meeste Pointer fietsen zijn voorzien van een een naafdynamo, anti-lek banden en verstelbare sturen. De onderdelen komen bij topfabrikanten als Shimano, Axa, Hesling, Selle Royal en SRAM. Kwalitatief kan Pointer daarom concurreren met de grote bekende merken. Aan de kwaliteit van belangrijke onderdelen zoals remmen, sloten en verlichting wordt dan ook niet bezuinigd.Vermeldenswaardig is ook de lakkwaliteit van de Pointer fietsen. De fietsen worden voorzien van viercomponenten lak wat een keiharde laklaag tot gevolg heeft. Deze biedt een uitstekende bescherming tegen het natte Nederlandse weer en sprekende kleuren.

Kortom Pointer biedt topkwaliteit voor een prijs die veel lager ligt dan die van concurrenten met een gelijk kwaliteitsniveau.

Series Pointer fietsen

Pointer heeft zijn fietsen in diverse series onderverdeeld.

Pointer stadsfietsen (Cityline)

De Pointer stadsfietsen zijn te vinden in de Cityline serie. Dit zijn praktische fietsen geschikt voor het gebruik in druk stadsverkeer, voor het doen van boodschappen en ritjes naar school of werk, zoals de Grande, de Solara en de Vylora. Ook de Pointer moederfiets valt onder de Cityline serie.


Pointer Grande Plus

Een populaire Pointer fiets uit de Cityline serie is de Pointer Grande Plus. Dit is een praktische retro transportfiets, maar dan wel een transportfiets met een trendy uitstraling. 

De Pointer Grande Plus is een echte Hollandse transportfiets, met een sterk zwart frame, een brede voordrager, een luxe bruin zadel en bruine handvatten, een dubbele fietsstandaard en een free lock stuurslot.

De Pointer transportfiets is er als damesfiets en herenfiets. Kijk bij de bovenstaande Pointer aanbiedingen voor deze transportfietsen tegen de laagste prijs.

Pointer Grande

Een andere retro Pointer fiets is de Grande. Deze Pointer fiets bevindt zich in een segment tussen de stadsfiets en de omafets. Moderner dan een opoefiets (die komen later nog) en niet alleen verkrijgbaar in het zwart, maar ook in denim blauw en een speciale stonewashed look. Deze Pointer Grande Stonewashed is als enige van de drie standaard voorzien van een voordrager.

Ook de Pointer Grande is beschikbaar in modellen voor dames en heren. Kijk bij de aanbiedingen om deze Pointer fietsen goedkoop online te kopen.

Pointer Solara

Liever een modern ogende stadsfiets dan een retro fiets? De Pointer Solara heeft een neutraal tijdloos design. Het is een betrouwbare degelijke Pointer fiets opgebouwd uit goede onderdelen. Een stadsfiets waar je heel lang plezier van hebt.

Ook de Pointer Solara vind je bij de aanbiedingen in modellen voor een dame of heer.

Pointer Vylora

Dat geldt ook voor de Pointer Vylora een andere goede betrouwbare allround fiets van Pointer.

Pointer Mama

De naam zegt het al, de Pointer mammafiets / moederfiets / familiefiets van Pointer. Een fiets met een lage ruime instap, een stabiele fietsstandaard, een sterk frame en alles dat er nog meer nodig is om op een veilige en comfortabele manier één of twee kinderen op de fiets mee te nemen.


Pointer toerfietsen (Tourline)

De fietsen die ontworpen zijn voor het maken van mooie fietstochten door de natuur zijn te vinden in de Tourline serie. Dit zijn sportieve rijk uitgeruste fietsen die licht trappen en zijn voorzien van genoeg versnellingen om overal het juiste verzet te vinden. In deze serie is de trendy Pointer Primya te vind je de  comfortabele Pointer Arena.Pointer Arena

De Pointer Arena is de toerfiets van deze Nederlandse fietsfabrikant. De Arena, te koop als herenfiets en damesfiets, is een comfortabel en mooi uitgeruste fiets met een licht aluminium frame, een naafdynamo, 7 versnellingen, een verende zadelpen en verende stuurpen, een Axa Defender slot en met kabels die zijn weggwerkt in het fame.

Kortom de Pointer Arena is een mooi afgewerkte en zorgvuldig samengestelde fiets voor recreatieve fietstochten, ritten naar school of werk en voor dagelijks gebruik.

Ook deze Pointer fiets is verkrijgbaar in een dames model en heren model en bij de bovenstaande Pointer fiets aanbiedingen te vinden.

Sportieve Pointer stadsfietsen (Sportsline)

De fietsen uit de Pointer Sportsline serie zijn geen sportfietsen maar sportieve uitvoeringen van de stadsfiets. Dat sportieve komt tot uitdrukking in een lager gewicht, maar ook in sportievere kleuren. Vooral jongeren voelen zich aangesproken door deze moderne stadsfietsen zoals de Pointer Spectra en de Ultra.


Pointer Spectra

De Pointer Spectra is een sportieve stadsfiets met een kleine voordrager. De Spectra is een hele betaalbare fiets voor dagelijks gebruik die is voorzien van drie versnellingen. Bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden als damesfiets en herenfiets.

Pointer Ultra

Moderne stadsfiets met een sportief uiterlijk. Een mooie en verzorgde Pointer fiets die is samengesteld uit onderdelen van goede kwaliteit. Met rollerbrakes en 7 versnellingen. Heel compleet uitgevoerd. Kijk voor alle specificaties van zowel de Pointer Ultra voor dames als voor heren bij de bovenstaande aanbiedingen van Pointer fietsen.

Retro Pointer stadsfietsen (Traditionline)

In de Pointer Cityline kwamen we all retro fietsen tegen, maar de echt klassieke modellen vind je in de Tradtionline serie.

Dit zijn klassiek ogende fietsen, maar dan natuurlijk wel met moderne techniek "onder de motorkap". In de Traditionline serie vind je onder andere de Pointer Glorie omafiets, de Pointer Horizon die aan de jaren zeventig doet denken en de Pointer Step-in met lage instap.


Pointer Horizon

De Pointer Horizon is een retro jaren 70 fiets met een stalen frame. Verkrijgbaar met 3 of 7 versnellingen.  Zoals bijna alle Pointer fietsen te koop als damesfiets en herenfiets. Je vindt ze bij de bovenstaande Pointer aanbiedingen.

Pointer Glorie

De Pointer Glorie is een echte omafiets / opafiets. Een fiets met een zeer klassiek uiterlijk waarop je heel recht zit. De Pointer Glorie is ook met voordrager te koop. De Pointer Glorie heeft een stalen frame,  een terugtraprem en geen versnellingen.

Pointer Glorie RVS

De moderne versie van de Pointer Glorie. Ogenschijnlijk dezelfde klassieke omafiets / opafiets, maar verkrijgbaar met versnellingen en met remnaaf, trommelremmen of rollerbrakes.

Pointer Step In

De Pointer Step In is een vreemde eend in de Tradition Line. Dit is geen retro fiets, maar een fiets met een lage en ruime instap. Deze Pointer fiets is daarmee heel geschikt voor ouderen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze al deze Pointer fietsen goedkoop.

Pointer e-bikes (E-line)

In de E-Line serie vinden we de elektrische fietsen van Pointer. Hieronder bevinden zich modellen met lage instap, ideaal voor ouderen. Deze elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor recreatieve fietstochten.


Pointer Edenta

De Pointer Edenta is een moderne elektrische fiets. Deze Pointer e-bike is voorzien van rollerbrakes, 7 versnellingen en een Promovec voorwielmotor. Kijk voor de Pointer Edenta voor heren en dames bij de Pointer aanbiedingen hier boven.

Pointer Vitessa

Deze Pointer e-bike rijdt heel comfortabel met een natuurlijk aanvoelende ondersteuning, want met de middenmotor ondersteuning op de trappers lijkt het alsof je zelf de kracht zelf levert. Ook de Pointer Vitessa vind je hier boven voor dames en heren.

Pointer Ducora en Pointer Lyvra

Op het oog is de Pointer Ducora evenals de Pointer Lyvra een dubbelganger van de Pointer Vitessa e-bike maar deze elektrische fietsen zijn luxer uitgevoerd. Kijk voor de verschillen bij de aanbiedingen bovenaan.

Pointer E Grande

E-bike versie van de Pointer Grande stadsfiets. Ook deze elektrische fiets ziet er dus retro uit. Maar met zijn voorwielmotor is het wel makkelijker fietsen dan zonder motor.

Pointer E Forta Step In

De e-bike versie van de Pointer Step In, dus een elektrische fiets met een heel lage instap. Een ideale elektrische fiets voor ouderen en voor andere mensen die moeite hebben met opstappen en afstappen van de (elektrische) fiets.

Interesse in Pointer fietsen? Kijk dan vooral eens bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.Onderwerp:
Hier vind je een overzicht van alle Pointer fietsen, waaronder ook de Pointer e-bikes. Al de Pointer fietsen zijn bij de aanbiedingen bovenaan goedkoop online te bestellen.

-->