Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer fietsen, aanbiedingen en informatie

Pointer fietsen, aanbiedingen en informatie


Batavus en Gazelle zijn fietsmerken die iedereen kent, maar Pointer is wat minder bekend. Toch is ook Pointer Rijwielen B.V. een fabrikant van vele modellen uitstekende fietsen. Het Nederlandse fietsmerk Pointer maakt diverse soorten fietsen zoals omafietsen, transportfietsen, stadsfietsen en een groot aantal elektrische fietsen.

Koop Pointer fietsen goedkoop online

Online zijn al deze Pointer fietsen voordelig te koop. Kijk hieronder voor de meest interessante aanbiedingen van Pointer fietsen.

Helaas hebben we op het ogenblik geen aanbevolen winkels om goedkoop Pointer fietsen te kopen. Kijk hier voor goedkope alternatieven.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

De prijs/kwaliteit verhouding van Pointer fietsen is uitstekend. Dat bewijzen consumententests keer op keer. Met een Pointer fiets koop je dus online voor weinig geld een prima fiets.

De meeste Pointer fietsen zijn voorzien van een een naafdynamo, anti-lek banden en verstelbare sturen. De onderdelen komen bij topfabrikanten als Shimano, Axa, Hesling, Selle Royal en SRAM. Kwalitatief kan Pointer daarom concurreren met de grote bekende merken. Aan de kwaliteit van belangrijke onderdelen zoals remmen, sloten en verlichting wordt dan ook niet bezuinigd.Vermeldenswaardig is ook de lakkwaliteit van de Pointer fietsen. De fietsen worden voorzien van viercomponenten lak wat een keiharde laklaag tot gevolg heeft. Deze biedt een uitstekende bescherming tegen het natte Nederlandse weer en sprekende kleuren.

Kortom Pointer biedt topkwaliteit voor een prijs die veel lager ligt dan die van concurrenten met een gelijk kwaliteitsniveau.

Series Pointer fietsen

Pointer heeft zijn fietsen in diverse series onderverdeeld.

Pointer stadsfietsen

De Pointer stadsfietsen zijn te vinden in de Cityline serie. Dit zijn praktische fietsen geschikt voor het gebruik in druk stadsverkeer, voor het doen van boodschappen en ritjes naar school of werk, zoals de Grande, de Solara en de Vylora. Ook de Pointer moederfietsen vallen onder de Cityline serie.


Pointer toerfietsen

De fietsen die ontworpen zijn voor het maken van mooie fietstochten door de natuur zijn te vinden in de Tourline serie. Dit zijn sportieve rijk uitgeruste fietsen die licht trappen en zijn voorzien van genoeg versnellingen om overal het juiste verzet te vinden. In deze serie is de trendy Pointer Primya te vinden alsmede de bijzonder comfortabele Pointer Arena.Pointer Sportsline

De fietsen uit de Pointer Sportsline serie zijn geen sportfietsen maar sportieve uitvoeringen van de stadsfiets. Dat sportieve komt tot uitdrukking in een lager gewicht, maar ook in sportievere kleuren. Vooral jongeren voelen zich aangesproken door deze moderne stadsfietsen zoals de Pointer Spectra en de Ultra.


Klassieke modellen
Pointer maakt ook meer klassiek ogende fietsen, maar dan natuurlijk wel met moderne techniek "onder de motorkap". In de Traditionline serie vind je onder andere de Pointer Glorie omafiets, de Pointer Horizon die aan de jaren zeventig doet denken en de Pointer Step-in met lage instap.


Pointer e-bikes

In de E-Line serie vinden we de elektrische fietsen van Pointer. Hieronder bevinden zich modellen met lage instap, ideaal voor ouderen. Deze elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor recreatieve fietstochten.


Interesse in Pointer fietsen? Kijk dan vooral eens bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Foto's: Pointer
-->