Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Villette fietsen (goede voordelige e-bikes)

Villette fietsen (goede voordelige e-bikes)


Villette is een minder bekend Nederlands merk fietsen. Toch maakt deze e-bike specialist goede elektrische fietsen die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Maak hier kennis met Villette fietsen.


Villette is een merk van Bike Service Nederland (BSN). BSN is in de importeur van de Duitse Prophete fietsen in Nederland in Belgiƫ. Ook zijn ze als fietsfabrikant verantwoordelijk voor de merken Hype (recreatieve fietsen) en Nassau (sportieve fietsen). Villette is hun merknaam voor elektrische fietsen.

Goedkoop Vilette fietsen online kopen

Hieronder vind je alle Vilette fietsen tegen de laagste prijs.
Villette e-bikes

Villette La Joie, Villette L'Amour, Villette Le Plaisir, Villette Le Bonheur, Vilette La Ville,.. de productcatalogus van dit merk fietsen leest als een Frans woordenboek, maar Vilette is wel degelijk een Nederlands merk e-bikes, gevestigd in Bathmen (Overijssel, bij Deventer). Het merk heet officieel ook Villette Hollande, ook dat is Frans en Nederlands tegelijk.Het grote aantal modelnamen hierboven geeft al aan dat Vilette veel verschillende elektrische fietsen maakt (en dit zijn ze nog niet eens allemaal). Het gaat om e-bikes van goede kwaliteit tegen lage prijzen. Bestaand uit onderdelen van goede fabrikanten en gemonteerd door vakmensen.  De onderdelen komen onder andere van Shimano (versnellingen), Spanninga (verlichting), Orion (spatbord),  Asus (fietsslot), Sapim (spaken) en Tektro (remmen), allemaal fabrikanten die hun sporen in de fietswereld verdiend hebben.


Villette La Joie

Zoek je een elektrische fiets met een prijskaartje onder de 1.000 euro? Kijk dan vooral eens naar de Villette La Joie. Deze goedkoopste Villette elektrische fiets blijft onder de 1.000 euro. Toch is dit een goede e-bike met een 7 versnelling derailleur, een krachtige voorwielmotor en een accu die in eco-modus genoeg power heeft om 80 a 120 kilometer ondersteuning te bieden.


Een prima e-bike voor fietstochten inclusief tegenwind en pittige heuveltjes. Maar ook voor gebruik binnen stad of dorp. Een praktische elektrische fiets die er ook nog eens mooi uit ziet.

Villette d'Amour

De meeste Villette e-bikes hebben een voorwielmotor, maar voor de liefhebbers van de middenmotor is er de Villette d'Amour met Bafang middenmotor. Dezelfde fietsmotor als die je bijvoorbeeld bij sommige e-bikes van Brinckers, Puch, Victesse en Cortina tegenkomt. Een middenmotor werkt wel prijsverhogend, en daarom is de Villette d'Amour een behoorlijk stukje duurder dan de Villette La Joie, maar ook dan de Villette le Plaisir en de Villette La Bonheur die ook met een voorwielmotor zijn uitgerust. Je betaalt voor een Villette d'Amour met middenmotor meer, maar je krijgt er de betere balans en de meer natuurlijk aanvullende ondersteuning die een middenmotor biedt.En zo biedt Villette nog veel meer mooie en goede e-bikes. Kijk voor al deze Villette elektrische fietsen bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Villette fietsen.

Foto's: Villette
-->