Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Villette fietsen (goede voordelige fietsen en e-bikes)

Villette fietsen (goede voordelige fietsen en e-bikes)

Informatie over Villette fietsen en aanbiedingen om een Villette fiets goedkoop online te kopen.

Villette fietsen

Villette is een minder bekend Nederlands merk fietsen. Toch maakt deze fietsfabrikant uit Deventer mooie fietsen. Vooral e-bike, maar tegenwoordig ook ongemotoriseerde fietsen. Villette fietsen hebben een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Goedkoop Vilette fietsen online kopen

Hier vind je alle Vilette fietsen tegen de laagste prijs.


Hieronder meer informatie over de verschillende Villette e-bikes en andere Villette fietsen.

Villette La Joie, Le Bonheur, Le Robuste, Le Costaud, L'Amour, Le Plaisir....,  de productcatalogus van dit merk fietsen leest als een Frans woordenboek, maar Vilette is wel degelijk een Nederlands merk e-bikes, gevestigd in Deventer. 

Het merk heet officieel ook Villette Hollande, ook dat is Frans en Nederlands tegelijk.


Villette elektrische fiets


Villette elektrische fietsen

De modelnamen hierboven betreft allemaal Villette e-bikes. Dat geeft al aan dat Villette veel verschillende elektrische fietsen maakt (en dit zijn ze nog niet eens allemaal). Het gaat om e-bikes van goede kwaliteit tegen lage prijzen. 

Alle Villette fietsen worden samengesteld uit onderdelen van goede fabrikanten en gemonteerd door vakmensen.  De onderdelen komen onder andere van Shimano (versnellingen), Spanninga (verlichting), Orion (spatbord),  Asus (fietsslot), Sapim (spaken) en Tektro (remmen). Dit zijn allemaal fabrikanten die hun sporen in de fietswereld verdiend hebben.

Dit zijn populaire Villette elektrische fietsen:

Villette La Joie

Zoek je een elektrische fiets met een prijskaartje rond de 1.000 euro? Kijk dan vooral eens naar de Villette La Joie. De prijs van deze goedkoopste Villette elektrische fiets blijft onder de 1.100 euro. Heel goedkoop voor een elektrische fiets.

Toch is de Villette La Joie een goede e-bike met een 7 versnelling derailleur, een krachtige voorwielmotor en een accu die in eco-modus genoeg power heeft om 80 a 120 kilometer ondersteuning te bieden.

Villette La Joie elektrische fiets
Villette La Joie elektrische fiets

Een prima e-bike voor fietstochten inclusief tegenwind en pittige heuveltjes. Maar ook voor gebruik binnen stad of dorp. Een praktische elektrische fiets die er ook nog eens mooi uit ziet.

Villette l'Amour

De meeste Villette e-bikes hebben een voorwielmotor, maar voor de liefhebbers van de middenmotor is er de Villette l'Amour met Bafang middenmotor. Dit is dezelfde fietsmotor als die je bijvoorbeeld bij sommige e-bikes van Brinckers, Puch, Victesse en Cortina tegenkomt.

Een middenmotor werkt wel prijsverhogend, en daarom is de Villette l'Amour een behoorlijk stukje duurder dan de Villette La Joie,.

Villette La Finesse

Ook de Villette La Finesse is een elektrische fiets met middenmotor. Deze Villette fiets heeft een wat luxer, meer gestroomlijnd design. Verder behoren een 13 Ah accu en een 7 versnellingen tot de uitrusting van deze Villette e-bike.

Kijk voor meer informatie en de actuele prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Villette fietsen.

Villette Le Costaud

De Villette Le Costaud is een voordelige elektrische transportfiets. Voorzien van een MXUS voorwielmotor, een (naar keuze) Shimano Nexus 3 of 7 versnellingsnaaf, een 14 Ah accu, een aluminium frame en een sterke stalen voordrager. Dit is een heel goede schoolfiets.
 


Villette l'Amour e-bike fiets
Villette l'Amour e-bike

Villette Le Robuste

Een andere goedkope elektrische transportfiets met stalen frame (dus niet aluminium zoals de Costaud). Ook deze beschikt over MXUS voorwielmotor en verder over 3 versnellingen. De 11,6 Ah accu heeft een lage actieradius (max 80 tot 120 km).

De actuele prijs van al deze Villette e-bikes vind je bij de aanbiedingen van Villette fietsen bovenaan.

Villette La Ville

De Villette La Ville is een andere aanrader als je een goedkope elektrische fiets zoekt. Deze Vilette e-bike mag dan goedkoop zijn, met zijn krachtige voorwielmotor, 7 Shimano Nexus versnellingsnaaf, geveerde voorvork en geveerde zadelpen is dit een goede en comfortabele elektrische fiets die ook voor fietsen over langere afstanden heel geschikt. Een heel geschikte allround e-bike tegen een lage prijs.

Bij de aanbiedingen van Villette fietsen vind je de actuele lage prijs van deze goede goedkope elektrische fiets van Villette.

Villette Le Bonheur

De Villette Le Bonheur lijkt zowel qua uiterlijk als qua configuratie op de La Ville maar de Villette Le Bonheur beschikt over een achterwielmotor en een betere accu (max actieradius 100 a 150 km). Toch ligt de adviesprijs van deze goedkope e-bike lager dan die van de Villette La Ville.

Kijk bij de Villette fiets aanbiedingen voor meer informatie.

Villette Le Plaisir

Goedkope elektrische stadsfiets met voorwielmotor, 3 versnellingen en een actieradius van 80 a 120 km. Een goede elektrische fiets tegen een late prijs. Kijk maar bij de aanbiedingen.

Villette La Change

Een elektrische herenfiets met voorwielmotor en 7 versnellingen. 


Villette fiets

Villette fietsen zonder motor

Aanvankelijk maakte Villette alleen elektrische fietsen. Maar er komen ook steeds meer Villette fietsen zonder motor beschikbaar. Dit zijn enkele populaire Villette fietsen zonder motor.

Villette Le Comfortable opafiets

Een transportfiets in opafiets stijl. Deze Villlette fiets in retro stijl is dus alleen als model voor heren te koop. Ondanks zijn opafiets uitstraling, met bijvoorbeeld lakdoek en bruine kunstleren zadel en handvatten is dit qua techniek een moderne opafiets. Met bijvoorbeeld een Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en licht aluminium frame.

Villette Le Havre omafiets

Waar een opafiets is, daar is natuurlijk ook een omafiets. En bij Villette is dat deze Villette Le Havre.

Villette Paris omafiets

En de Villette Paris die, met name door de kettingkast, een nog meer klassieke oma uitstraling heeft dan de Le Have omafiets.

Villette Calais transportfiets

Voordelige Villette transportfiets om met een gesloten kettingkast, terugtraprem, nul versnellingen en een stevige voordrager. Een echte klassieke transportfiets.

Villette Le Petit transportfiets

De naam zegt het al. Deze Villette fiets is een kleine transportfiets (46 cm frame, 26 inch wielen). Een goede transportfiets voor kleine dames en tienermeisjes.


En zo biedt Villette nog veel meer mooie en goede fietsen en e-bikes. Kijk voor al deze Villette elektrische fietsen en andere Villette fietsen bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Villette fietsen. Je vindt daar alle specificaties, alle modellen, alle varianten en alle lage prijzen.


Foto's: Villette
-->