Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Bloom, een echte moederfiets

Gazelle Bloom, een echte moederfiets

De Gazelle Bloom is een echte moederfiets. Deze Gazelle fiets biedt extra ruimte tussen het zadel en de het stuur. Dit stuur is ook weer extra breed zodat er makkelijker een kinderzitje aan kan worden bevestigd.

Gazelle Bloom moederfiets


De opstap bij de Gazelle Bloom is extra laag, maar niet zo extreem laag als bij sommige andere moederfietsen, Dat komt het uiterlijk van de fiets wel ten goede.

Kijk voor goede en voordelige aanbieders van de Gazelle Bloom in het overzicht Beste fietsenwinkels voor Gazelle fietsen. Of kijk bij de aanbiedingen moederfietsen voor meer goede moederfietsen tegen de laagste prijzen.


Voor extra stabiliteit beschikt de Gazelle Bloom over een extra stevige dubbele pootstandaard en een door Gazelle zelf ontwikkeld blokkeersysteem. Dit systeem zorgt er voor dat het stuur van de Gazelle Bloom bij stilstand niet kan omslaan.

Voor boodschappentassen en een achterzitje is de Gazelle Bloom voorzien van een extra lange en extra stevige bagagedrager. Dankzij een handige handgreep op deze zelfde bagagedrager kun je de moederfiets makkelijk op de stoep tillen.

Gazelle moederfietsVerder is de Gazelle Bloom voorzien van 7 versnellingen en een dynamo in de voornaaf voor de voorlamp. Kortom, deze moederfiets biedt alle comfort die een moeder zich op de fiets wenst en kinderen en bagage gaan op de Gazelle Bloom probleemloos mee.Onderwerp:
Deze Gazelle Bloom is een echte moederfiets. Een fiets met een makkelijke instap en met veel ruimte zodat je geen last van een voorzitje hebt. Het stevige frame maakt het tot een degelijke veilige fiets voor een moeder (of vader) met kinderen voor en achter op de mammafiets.
-->