Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goedkope moederfiets

Goedkope moederfiets


Op zoek naar een echte moederfiets? Maar wilt u er niet teveel voor betalen? Kijk dan eens hier naar de stuntaanbiedingen van moederfietsen. Deze moederfietsen (of familiefietsen zoals ze tegenwoordig ook wel genoemd worden) worden online met kortingen van honderden euro's aangeboden. Zo heb je een goede moederfiets tegen een lage prijs.


Online kun je een complete moederfiets al onder de 500 euro kopen. Ook A-merk moederfietsen, van bijvoorbeeld Batavus of Cortina, vind je moederfietsen ruim onder de 700 euro.

Kijk hier voor alle informatie

Hier vind je goedkope moederfietsen zijn de beste online fietsenwinkels.

Voorbeelden goedkope moederfiets

Hieronder kijken we naar enkele van deze goedkope moederfietsen.

Cortina moederfietsen

Cortina is een heel goed merk als je een goedkope moederfiets van goede kwaliteit zoekt. Omdat vaders ook veel op deze fietsen rijden en het verschil tussen damesfietsen en herenfietsen steeds meer aan het vervagen is spreekt Cortina overigens zelf van familiefietsen (family bikes).

Cortina biedt de U4 transportfiets ook in een aangepaste versie als mammafiets aan in de Cortina U4 Transport Family serie. Dit is een echte moederfiets met een sterk frame, extra ruimte voor kinderzitjes en veel veiligheid. Een wat duurdere Cortina moederfiets is de Cortina Common Family die je online voor rond de 800 euro kost. Kijk voor alle actuele winkelprijzen bij de bovenstaande aanbiedingen.

BSP moederfietsen

Het Utrechtse fietsmerk BSP heeft goede goedkope moederfietsen in de collectie nog nog lager geprijsd zijn dan de Cortina moederfietsen. Online koop je al onder de 600 euro een goede BPS moederfiets.

De keuze uit goedkope moederfietsen (familiefietsen) is bij BSP ook nog eens groot. De BSP Metropolis, de BSP La Dolce Vita en de elektrische BSP La Dolce Vita moederfiets zijn allemaal online goedkoop te koop. Vaak in meerdere versies, met bijvoorbeeld keuze uit verschillende schakelsystemen en uitrustingsniveaus. Bij de aanbiedingen hierboven vind je ze allemaal (met een interessante online korting).

Batavus moederfietsen

Batavus heeft de zeer populaire Mambo moederfiets die vooral online zeer voordelig wordt aangeboden. Zoek je een goedkope moederfiets van een A-merk, kijk dan absoluut eens naar de aanbiedingen van de Batavus Mambo via bovenstaande links.

Deze goedkope moederfiets is te koop in een standaard versie en als luxere Batavus Mambo DeLuxe. Overigens is de standaardversie van deze mammafiets, met zijn verende stuurpen, verende zadelpen, zeven versnellingen, rollerbrakes, AXA veiligheidsslot en in het fietsframe geintegreerde achterdrager al een heel complete en luxe moederfiets met een heel lage prijs.

Pointer moederfietsen

Pointer is een ander Nederlands fietsenmerk dat goede maar goedkope fietsen maakt, waaronder ook voordelige moederfietsen. Deze serie Pointer moederfietsen heeft de toepasselijke naam Pointer Mama gekregen.

Deze Pointer Mama goedkope moederfiets is te koop in versies met 3 en 7 versnellingen. Deze mammafietsen zijn te koop in diverse kleuren en compleet uitgevoerd.

Sparta moederfietsen

Iets duurder dan de andere voordelige moederfietsen in deze lijst, maar nog steeds heel betaalbaar is de Sparta Amazone. Deze voordelige moederfiets van Sparta is van de hoge kwaliteit die we van Sparta fietsen gewend zijn, veilig en heel compleet uitgevoerd. Uniek is de verlengde achterdrager die nog ruimte overlaat als er een achterzitje pp geplaatst wordt. Kijk voor de actuele prijs en korting in bij de bovengenoemde aanbiedingen.


Avalon moederfietsen

Na de minst goedkope moederfiets uit deze lijst, de meest goedkope moederfiets, de Elegance Mamma van Avalon uit Alkmaar.  De Avalon Elegance Mamma is zoals de naam al aangeeft een elegante moederfiets. Deze goedkope moederfiets is voorzien van een oversized aluminium frame dat veel ruimte laat voor fietsstoeltjes. Met zijn rollerbrakes, gelzadel en ART goedgekeurd slot is dit verder een compleet uitgevoerde moederfiets.

Kijk voor alle actuele prijzen en meer goede goedkope moederfietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van moederfietsen.

-->