Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta F8E beste elektrische stadsfiets AD Fietstest 2020

Sparta F8E beste elektrische stadsfiets AD Fietstest 2020Wat is de beste elektrische fiets voor woon-werk verkeer en andere dagelijkse ritjes in en om je woonplaats? Dat is volgens de AD Fietstest 2020 de Sparta F8E. Deze elektrische fiets is in deze test uitgeroepen tot de beste elektrische stadsfiets onder de 2.500 euro.


Dat betekent natuurlijk niet dat je met deze beste e-bike geen fietstochten en andere recreatieve ritten buiten je woonplaats kunt maken. Integendeel, met zijn 5 ondersteuningsstanden en 8 versnellingen is deze beste e-bike voor in de stad ook voor langere ritten uitstekend geschikt. Niet voor niets won de Sparta F8E al eerder ook de fietstest van AD concurrent De Telegraaf.

In de andere categorie, de beste sportieve e-bike, was een elektrische fiets van Stella de testwinnaar in de AD Fietstest 2020.

Aanbiedingen Sparta F8E, beste e-bike stad

De Sparta F8E is als beste e-bike voor in de stad een goedkopere optie, en dus ook voor recreatief gebruik een prima e-bike. Kijk hieronder voor de laagste prijs van de Sparta F8E ebikes.


Waarom is de Sparta F8E de beste elektrische stadsfiets?

De Sparta F8E is een bijzonder aantrekkelijk geprijsde e-bike. De prijzen beginnen online (met korting) bij circa 1.700 euro (zie boven). Dat is een prijs die veel lager ligt dan die van vergelijkbare elektrische fietsen met dezelfde kwaliteit. En dan heb je ook nog een e-bike van het A-merk Sparta!

En de prijs van de Sparta F8E ligt ook ver onder de 2.500 euro die de bovengrens van de categorie was waarin deze fiets als beste e-bike werd getest.

Deze beste e-bike trapt heel licht en schakelt soepel. Daardoor fietst deze e-bike bijzonder plezierig, ook op lange fietstochten. Alleen het Selle Basano fietszadel wordt niet door iedereen gewaardeerd. Gelukkig is dat een onderdeel dat makkelijk te vervangen is als je deze echt niet plezierig vindt.

De verende zadelpen en verende voorvork dragen bij aan het goede rijcomfort van deze beste elektrische stadsfiets. Ook de verdere uitrusting ziet er prima uit, met een veilige kettingkast, anti-lek banden, hydraulische velgremmen en automatische verlichting.

De Sparta F8E is een uitstekende elektrische fiets en een terechte testwinnaar, en duidelijk meer dan alleen maar een elektrische stadsfiets.

Zie ook: Meer e-bike tips


Onderwerp:
Bij de AD Fietstest 2020 is de Sparta F8E e-bike als beste elektrische stadsfiets uit de test gekomen. Deze beste e-bike uit de AD test is zeer geschikt voor woon werk verkeer en gebruik in de stad, maar ook goed geschikt voor fietstochtjes en ander recreatief fiets gebruik. Hierboven alle informatie over deze beste elektrische stadsfiets uit de AD e-bike test.

Aanbieding door:
Nr1 Fietsshop
-->