Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Puch vouwfiets

Puch vouwfiets

Informatie en aanbiedingen van de Puch E-Easy. Dit is de elektrische vouwfiets van Puch.

Puch vouwfiets elektrisch
Een vouwfiets is een handige fiets om mee te nemen. In het openbaar vervoer maar ook in de auto. Voor een vouwfiets heb je geen fietsendrager op de auto nodig, maar je neemt je fiets wel makkelijk mee als je op vakantie gaat of een dagtrip maakt.

Vooral forensen kunnen veel plezier beleven aan een vouwfiets. Er zijn diverse voordelige maar heel complete vouwfietsen te koop die je snel en makkelijk kunt opvouwen om mee te nemen in trein of bus, en waarmee je heel plezierig fietst tussen station en huis en kantoor of school.

Een elektrische vouwfiets is daarbij nog handiger, vooral als je met je vouwfiets wat langere afstanden moet afleggen. Dat maakt het gebruik van de Puch E-Easy elektrische vrouwfiets extra interessant.

Aanbiedingen Puch E-Easy en andere vouwfietsen


Hieronder vind je aanbiedingen van de Puch E-Easy vouwfiets en andere goede vouwfietsen (met en zonder motor).

Puch E-Easy elektrische vouwfiets

Een elektrische fiets die je kan inklappen tot een klein pakket (85x40 cm, en 65 cm hoog). Dat kan met de Puch E-Easy. Een e-vouwfiets met 20 inch wielen. Dit pakket neem je makkelijk mee in de achterbak van je auto, op vakantie of naar de gratis parkeerplaats aan de rand van de stad. Of neem de elektrische vouwfiets als bagage mee in bus, tram, metro of trein.

De Puch E-Easy beschikt over een Bafang achterwielmotor, een 418Wh accu in het frame en een Shimano achter derailleur met 8 versnellingen.

Een V-brake voor en een rollerbrake achter zorgt voor veilig rijden in druk stadsverkeer en via het lcs display bedien je de fiets vanaf het stuur. 

Kijk voor meer informatie de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van de Puch E-Easy elektrische vouwfiets.

Zie ook:
-->