Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Riese & Muller fietsen. E-bikes en speed pedelec fietsen

Riese & Muller fietsen. E-bikes en speed pedelec fietsen

Riese & Müller is een bijzonder innovatief merk fietsen. Ze verkopen uitsluitend elektrische fietsen. Zowel gewone e-bikes als speed pedelecs. Bij deze elektrische fietsen worden gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, die vaak door Riese & Müller zelf ontwikkeld zijn.


Riese & Muller fietsen hebben bovendien een mooi en modern design. En de kwaliteit ligt erg hoog. In de e-bike test van de Consumentenbond werd de Riese & Müller Cruiser NuVinci HS zelfs uitgeroepen tot beste e-bike.


De elektrische fietsen van Riese & Muller worden in vele hippe modellen gemaakt bijvoorbeeld als cruiser, roadster, charger en packster. Allemaal moderne hippe elektrische fietsen.

Goedkoop een Riese & Muller elektrische fiets kopen

Wil je een Riese & Muller e-bike goedkoop kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen Riese & Muller refurbished fietsen. Daar koop je een Riese Muller fiets met hoge korting en een jaar garantie.

We hebben op dit moment verder geen aanbevolen winkels voor Riese & Muller fietsen. Kijk hier onder voor alternatieven.Riese & Muller speed pedelecs

Riese & Muller maakt gewone e-bikes en speed pedelecs. Een gewone elektrische fiets biedt een trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Maar een speed pedelec (ook wel fast e-bike of speed e-bike genoemd) haalt wel snelheden tot 45 kilometer per uur. 

Een speed pedelec wordt dan ook veel door forenzen gebruikt. Omdat je bij een speed pedelec geen last hebt van files en vertragingen ben je met zo'n snelle elektrische fiets vaak sneller op school of werk dan met het openbaar vervoer of met de auto.

De Riese & Muller speed pedelecs zijn uitgerust met een krachtige Bosch fietsmotor.

Informatie Riese & Muller fietsen

Riese & Muller is een jong merk fietsen uit Duitsland dat in 1993 in Darmstadt is opgericht. De eerste fietsen maakte ze in een garage in de tuin van de ouders van één van de oprichters. 

Al meteen won Riese & Muller een innovatieprijs met hun e-bikes, en al snel was het merk een  internationaal gerenommeerde premium-fabrikant van e-bikes en vouwfietsen.De eerste e-bike die Markus Riese en Heiko Müller ontwikkelde was de Riese & Muller Birdy die zijn naam te danken had aan de extreem ver doorgevoerde vering die het gevoel gaf of de rijder vloog. 

Later volgde er nog meer opmerkelijke fietsen zoals de Equinox, een fiets met extra rugsteun om de belasting van de rug te verminderen, en de Gemini, een transportfiets met voorop een geïntegreerd kinderzitje.

Het huidige aanbod aan Riese & Muller e-bikes en speed pedelecs is groot en breed. Met onder andere ook elektrische bakfietsen, vouwfietsen, transportfietsen en mountainbikes.

Dit zijn momenteel populaire Riese & Muller fietsen in Nederland:

Riese & Muller Carger 3 speed pedelec
Een perfecte speed pedelec voor de forens. Geschikt voor lange tcgten. De R&M Charge 3 heeft een sportief design en biedt veel comfort, met onder andere een dynamisch onderstel met verende voorvork en een comfort zadelpen. De Bosch Performance Line CX motor maakt deze Riese & Muller speed pedelec tot een prima e-bike voor dagelijks verkeer die bovendien goed te betalen is.


Riese & Muller Carger 4 e-bike
De e-bike versie (dus tot 25 km per uur) van de Carger. Deze Riese & Muller elektrische fiets is voorzien van een prima Bosch Performance CX motor en Bosch accu met hoge capaciteit en behoort tot de top van de "gewone" e-bikes.

Riese & Muller Cruiser e-bike
De sportieve en stijlvolle elektrische stadsfiets van R&M. Met comfortabel zadel, geveerde zadelpen en brede banden. Met een krachtige maar stille middenmotor van Bosch en een 500wh accu op het frame.

Riese & Muller Nevo e-bike
Met zijn 625 wh accu in het frame heeft deze Riese en Muller elektrische fiets een ver bereik. Optioneel is het zelfs uit te breiden met tot 1125 wh met een dual battery. Met deze Riese & Muller e-bike kun je zowel in de stad als ver daarbuiten prima uit de weg.

Riese & Muller Roadster speed pedelec
De Roadster is een sportieve strak vormgegeven Riese & Muller speed pedelec. Voorzien van een 625 wh accu en een Bosch Performance speed pedelec motor. De accu is onzichtbaar in het frame opgenomen.

Riese & Muller Supercharger 2 speed pedelec
Nog een Riese en Muller speed pedelec. Met een geïntegreerde accu capaciteit van wel 1.250 wh is deze snelle Riese & Muller e-bike met Bosch Performance Line speed pedelec motor een perfecte speed pedelec voor woon - werk verkeer over lange afstand.

Riese en Muller Swing 3 e-bike
Tot slot een Riese & Muller e-bike voor comfortabel dagelijks gebruik. Alle comfort is aanwezig op deze Riese & Muller elektrische fiets voor iedere dag. Maar pas op, deze ogenschijnlijke elektrische stadsfiets is met zijn krachtige Bosch fietsmotor een wolf in schaapskleren.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Riese & Muller voor de Riese & Muller e-bikes en Riese & Muller speed pedelecs tegen de laagste prijs in Nederland en België.-->