Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Riese & Muller fietsen. E-bikes en speed pedelecs

Riese & Muller fietsen. E-bikes en speed pedelecs

Riese & Müller is een bijzonder innovatief merk fietsen. Ze verkopen uitsluitend elektrische fietsen. Zowel gewone e-bikes als speed pedelecs. Bij deze elektrische fietsen worden gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, die vaak door Riese & Müller zelf ontwikkeld zijn.


Riese & Muller fietsen hebben bovendien een mooi en modern design. En de kwaliteit ligt erg hoog. In de e-bike test van de Consumentenbond werd de Riese & Müller Cruiser NuVinci HS zelfs uitgeroepen tot beste e-bike.


De elektrische fietsen van Riese & Muller worden in vele hippe modellen gemaakt bijvoorbeeld als cruiser, roadster, charger en packster. Allemaal moderne hippe elektrische fietsen.

Kijk bij de aanbiedingen van Riese & Muller speed pedelecs voor de speed e-bikes van dit merk tegen een aantrekkelijke prijs.

We hebben helaas momenteel geen aanbieders van gewone Riese & Muller e-bikes. Kijk bij de aanbiedingen e-bikes voor de beste alternatieven.

Riese & Muller speed pedelecs

Riese & Muller maakt gewone e-bikes en speed pedelecs. Een gewone elektrische fiets biedt een trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Maar een speed pedelec (ook wel fast e-bike of speed e-bike genoemd) haalt wel snelheden tot 45 kilometer per uur. Een speed pedelec wordt dan ook veel door forenzen gebruikt. Omdat je bij een speed pedelec geen last hebt van files en vertragingen ben je met zo'n snelle elektrische fiets vaak sneller op school of werk dan met het openbaar vervoer of met de auto.

De Riese & Muller speed pedelecs zijn uitgerust met een krachtige Bosch fietsmotor.

Informatie Riese & Muller fietsen

Riese & Muller is een jong merk fietsen uit Duitsland dat in 1993 in Darmstadt is opgericht. De eerste fietsen maakte ze in een garage in de tuin van de ouders van één van de oprichters. Al meteen won Riese & Muller een innovatieprijs met hun e-bikes, en al snel was het merk een  internationaal gerenommeerde premium-fabrikant van e-bikes en vouwfietsen.


De eerste e-bike die Markus Riese en Heiko Müller ontwikkelde was de Riese & Muller Birdy die zijn naam te danken had aan de extreem ver doorgevoerde vering die het gevoel gaf of de rijder vloog. Later volgde er nog meer opmerkelijke fietsen zoals de Equinox, een fiets met extra rugsteun om de belasting van de rug te verminderen, en de Gemini, een transportfiets met voorop een geïntegreerd kinderzitje.


Het huidige aanbod aan Riese & Muller e-bikes en speed pedelecs is groot en breed. Met onder andere ook elektrische bakfietsen, vouwfietsen, transportfietsen en mountainbikes.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Riese & Muller voor deze e-bikes tegen de laagste prijs in Nederland en België.
-->