Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Test elektrische vouwfietsen: Postbike Fold testwinnaar

Test elektrische vouwfietsen: Postbike Fold testwinnaar


Bij een test van elektrische vouwfietsen is de Postbike Fold als testwinnaar uitgeroepen. Dit is een (voor een elektrische vouwfiets) heel betaalbare fiets die sterk scoort op de punten die voor een elektrische vouwfiets belangrijk zijn.


Zo is de Postbike Fold een lichte vouwfiets, is hij makkelijk in te klappen en is hij in opgevouwen toestand erg compact. Het is een goede elektrische vouwfiets om mee nemen op vakantie. Hij neemt maar weinig plek in in de auto, in de caravan of op de boot.

Voor forenzen zijn de meeste elektrische vouwfietsen aan de zware kant. De accu en motor stuwen het gewicht immers flink omhoog. Bij de Postbike Fold heb je van dat gewicht de minste last. Dit is de lichtste elektrische vouwfiets uit de test. Ook is de Postbike Fold makkelijk in te vouwen en neemt hij in opgevouwen staat maar weinig ruimte in.


En qua design is deze elektrische vouwfiets ook een topper. Neem bijvoorbeeld de weggewerkte accu. Zie jij een fietsaccu deze op de foto hierboven?

Qua prijs is de Postbike Fold ook aantrekkelijk. Ondanks zijn hoge score in de test is dit één van de goedkoopste elektrische vouwfietsen uit de test, als je de kwalitatief veel mindere budget e-vouwfietsen buiten beschouwing laat.

Meer weten over de Postbike Fold en de test van elektrische vouwfietsen? Kijk dan op de test van elektrische vouwfietsen op TestResults.nl

Zie ook: Alle tips vouwfietsen

-->